Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Табурет пластиковий R-plastic 360*360*435мм, металік

Оцінка користувачів 4.65/5
  • Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Органайзик

Хороший пластиковий табурет за свої гроші. Прийшов швидко, добре запакований, без пошкоджень. Стоїть у мене вдома біля столика, де всі зазвичай сидять. Користуються ним постійно, тому можу сказати, що для своїх задач він повністю себе виправдовує.

Не знаю, у кого він ламається. Думаю, часто причина в тому, що його ставлять на нерівну поверхню, сідають із розбігу, різко навалюються всією вагою, розгойдуються або використовують не за призначенням. Це звичайний пластиковий табурет, а не металевий чи дерев'яний. Якщо акуратно сісти і так само акуратно встати — жодних проблем.
    Якщо трапився брак,спочатку поговоріть з продавцем,перед тим як писати негативний відгук.

Виробник вказує максимальне навантаження 100 кг, тому саме цього й рекомендую дотримуватися. У нас просто була ситуація, коли не було на що сісти, тому акуратно сідали люди вагою 120 і навіть близько 150 кг. Табурет витримав. Але це не означає, що я рекомендую так робити. Просто ділюся власним досвідом. Якщо написано до 100 кг — краще не перевищувати це навантаження.

Колір дуже практичний, сірий, бруд майже не помітний. Якщо комусь сидіння здається жорстким, можна покласти невеликий плед або подушку. Миється легко.

Не виключаю, що іноді трапляється заводський брак. Таке буває з будь-яким товаром. Але якщо табурет цілий і користуватися ним нормально — він свої гроші повністю відпрацьовує. Якщо ж потрібен більш міцний табурет для великих навантажень або щоб на ньому постійно розгойдувалися, тоді краще одразу купувати дерев'яний чи металевий — але й коштуватиме він зовсім інших грошей.
    Габарити вказано правильно , читати характеристики перед покупкою. Це бюджетна модель.

Особисто я покупкою задоволена. Для своєї ціни — чудове співвідношення ціни та якості. Дякую продавцю!

• Анастасія

Хороший, міцний

• віктор г***

Якість супер

• Ганна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Органайзик

Заказала 6 пластиковых табуреток, из 6ти три пришли с трещинами и трещины не от доставки,они замазаны чем то.

Недоліки:
    Трещины
  • Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Органайзик

Замовляв 5 табуретів, отримав 6. Дякую за бонус.

• Сергей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Органайзик

задоволений,використовую для сидіння у ванні,супер!

Переваги:
    міцний та легкий
    • Максим М***

О брате я теж шукав саме такий стільчик, дякую тобі за твій відгук! Тепер беру саме цей!

• Ірина З***
    Відгук від покупця. Продавець: Органайзик

Зручний, міцний, гладенький, є дирка щоб легко його можна було взяти. Хоч і з переробленого пластику і має трохи розводи, та в цілому колір гарний. Рекомендую

• Третяк А***

Рекомендую,отличные табуреты,крепкие

Переваги:
    Мне понравились табуреты и размер стандарт и крепость хорошая,рекомендую
  • Андрій

Чудовий товар, чудовий продавець

Переваги:
    Легкі, міцні, недорогі
  • Влад Д***

Надійність

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Органайзик

Хорошие табуретки но плюс 5 см выше было бы вообще огонь. Доставили быстро, хорошо упаковано все прошло без проблем рекомендую !

• Мирослав В***

Якісний табурет

• Андрей А***

За свою цену отличные.

• Баламут А***
    Відгук від покупця. Продавець: Органайзик

Кое-где заусенцы, прошелся ножом по кромкам. В целом нормальные табуреты. Высота чуть меньше, чем у других табуретов. Отличная покупка, за такую цену.

• Тумачек И***

Табуретки отличные !
    Менеджер интернет магазина супер вежливый, информацию предоставляет очень быстро, тактичный и исполнительный !!!

• Евгения

Нормальные табуретки.

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: Органайзик

Купила вже в другий раз. Зручно на природі. Легенький табурет. Складається один в один і ціна приємна.

Переваги:
    Легенький, міцний