- Карина С***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Все як в описі, тримається гарно
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Якось дивно спроектовано кріплення, думаю з часом воно вигнеться ще більше.
Проте за таку низьку ціну якість нормальна. Усі інші частини виглядають нормально- Переваги:
- Приємний матеріал, непогана конструкція, співвідношення ціна-якість
- Недоліки:
- Криве кріплення
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Boa
Отличный кронштейн, сделано очень достойно. Металлические крепления, продуманная конструкция, ровная покраска, отлично упаковано. Очень достойно выполнен! Отправили в день заказа.
- Переваги:
- Продуманная конструкция, металлические крепления
- Алёна К***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Відправили швидко ! Товар якісний .
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Гарна якість, легка зборка, рекомендую.
- Переваги:
- Швидка доставка, гарне обслуговування. Працює належним чином.
- Недоліки:
- Не виявив
- Васецкая А***Відгук від покупця. Продавець: Boa
- Владислав Н***Відгук від покупця. Продавець: Boa
купляв цю стійку десь з пів року тому, за свою ціну і функціонал дуже класна, от тільки з часом, я щось перекрутив кріплення до металевого стержня, та гайка/гвинт разом з болтиком немає різьби не знаю де знайти подібну, тож тепер просто стоїть розібраний
- Переваги:
- ціна/якість, тугий при впевненій фіксації,
- Недоліки:
- передає вібрації від столу, важко прилаштувати на потрібну позицію, деякі деталі які мали б сидіти "намертво" після закріплення все одно ходять
- Прокопенко Е***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Обслуживание магазина очень понравилось.Быстро перезвонили после заказа на розетке, оперативно выслали заказ. Все пришло хорошо упаковано , очень приятно сотрудничать с такими продавцами.
- Переваги:
- У меня тяжёлый телефон, сяоми 12 про но пантограф его стабильно держит , не опускается при долгом использовании. За эту стоимость вообще замечательно.
- Недоліки:
- Очень тугое крепление для телефона,с трудом вставила свой телефон
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Прикольна штука, витримує телефон з кільцевою лампою, зручне кріплення.
- Изольда М***
Подскажите вес кольцевой лампы, пожалуйста. Или хотя бы диагональ. Тоже присматриваю такой вариант
- СтаніславаВідгук від покупця. Продавець: Boa
Дуже класний штатив, міцний, при цьому легкий, гарно тримає телефон, все подобається! Дякую!
- Анастасія О***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Штатив пришел вовремя, все детали целы. Телефон держит отлично, очень легко подстроить нужный наклон и угол для сьемки. Покупкой довольна)
- Євгенія Р***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Дякую менеджеру магазину за консультацію та допомогу у виборі.
Дуже класний пантограф!!!- Переваги:
- Зручний, якісний.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Катерина Х***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Магазин зв’язався для уточненння замовлення, швидко відправили.
Сам штатив якісний, ніде не хитається, усі згини закручуються і надійно фіксуються, кадр виходить статичний - варвара Ж***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Купила очень довольна ,все пришло очень быстро ! Качественный со всеми заявленными функциями справляться !
Продавцу топ 10/10- Переваги:
- Качественный
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Харченко Н***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Повністю відповідає опису.
Щодо якості - на свою ціну те що треба.
Телефон тримає. Фотоапарат точно не витримає, для фотоапарату потрібні інших пружини. - КристинаВідгук від покупця. Продавець: Boa
Как и другие покупатели, не ожидала такого хорошего качества. Штатив действительно классный! Прочный, ничего не болтается, функцию выполняет. Отправили быстро, никаких нареканий нет.
- Переваги:
- Прочный, удобный, функциональный.
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Дуже задоволена. Мені приїхав і частина з кулькою не фіксувалась нормально. Думала, що це через вагу телефона. Він не тримався в положенні, яке потрібно. Написала продавцю прям тут на сайті (вирішила не квапитись з відгуком).
Мені передзвонили і все дуже швидко вирішили. Я відправила цю частину, мені замінили протягом кількох днів. Все за разунок продавця.
Дуже задоволена і тримачем, і продавцем! Буду звертатись ще.- Переваги:
- Добре тримає навіть досить важкий айфон 12 про макс
- Недоліки:
- Попався з бракованою частиною, але все виправили.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Когда делала заказ ожидала намного худшего за такие деньги. Очень добротный пантограф
- Переваги:
- Легко фиксируется, не люфтит, плотно держится в выбранном положении.
- Недоліки:
- Три дня пользования, пока не обнаружила
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Boa
Самый лучший штатив для телефона для съемки сверху. У меня много других, все проблемные (то ножки видно, то они падают из-за веса телефона), с этим никаких проблем, можно действительно снимать под любым углом. Надеюсь не сломается, я очень довольна. Позже возьму запасной)
- Полина К***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Гарна якість. Фотоаппарат і телефон добре тримає, можна міняти кути нахилу, все супер! Як в описі. Дякую продавцю за швидкий зв'язок і відправку
- Евгения К***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Крута штука. Просто встановити. Металева, але легка. Не всі зажими затискають "намертво", але для телефону достатньо - тримається дуже добре. В цілому - корисно і зручно.
- Переваги:
- Легкий, металева конструкція, простий в монтуванні та використанні, хороша надійна фіксація телефона
- Недоліки:
- Суттєвих немає.
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Гарний, якісний пантограф
- КристинаВідгук від покупця. Продавець: Boa
Качественное, крепления хорошие. Очень удобный
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Дуже подобається) працюю та знімаю відео з задоволенням))
- Переваги:
- Міцний
- АнонімВідгук від покупця. Продавець: Boa
Гарний тримач. Кріплення нормальне, телефон тримає добре.
- Переваги:
- Нове, ціле, швидка доставка.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Boa
Спочатку здалось що кранштейн телефон не витримає але все ок. Навіть такий легенький але він гарно тримає вагу телефона. Можна додатково зафіксувати.
Топ за свої гроші.
Тільки в фіксатор влізуть тільки телефони. А так хто хотів туди планшет засунути у вас не вийде. Власне мені воно й не треба. - Алина Б***Відгук від покупця. Продавець: Boa
Отличный пантограф под телефон !! Качество бомбезное! Все крепежи в комплекте и хорошие, струбцина добротная металлическая, хотя я почему-то думала что будет из пластика, а нет
Дороговато правда как по мне ну зато уверенна- прослужит долго!!!- Переваги:
- Качество