- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 500 мл. Колір: Оливковий
Через 10 часов, периодически открывая термос, чай тёплый. Условия 16..20. Возможно из-за одного уплотнителя.
- Переваги:
- Широкая чашка, можно макать печенье. Простая пробка. Жидкость протекает по-наружи. Удобство мойки.
- Недоліки:
- Так как при неполном открытии крышки, жидкость льётся по крышке, грязными руками лучше не открывать термос. А то вся грязь, будет в чашке.
- Олег В***
Крышка - читать пробка
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 1.2 л. Колір: Темно-сірий
Отличный товар
- Недоліки:
- Игорь В***Відгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 750 мл. Колір: Темно-сірий
Норм
- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 1.6 л. Колір: Темно-сірий
Дуже чудовий термос, в холодному приміщенні гарно тримає температуру . Доставили дуже швидко. Дякую
- Лідія М***Відгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 1.6 л. Колір: Чорний
Якісний,добре тримає тепло.
- Федоров П***Відгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 750 мл. Колір: Оливковий
Температуру тримає добре
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 750 мл. Колір: Темно-сірий
Тепло не тримає від слова зовсім за 10 годин чай був льодяний!!!
- Переваги:
- Вигляд
- Недоліки:
- Це пляшка а не термос!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 1.6 л. Колір: Темно-сірий
Дуже корисна річ коли вимикають світло. Через 12 годин температура понад 80 градусів. Але попався бракований. Через 2 місяці щоденного використання (тільки гаряча вода) одного разу перестав тримати тепло. Кошти за термос повернули без проблем. Усі затрати на пересилку продавець взяв на себе. Буду пробувати ще раз брати цей термос.
- Переваги:
- Дуже довго тримає тепло, без сторонніх запахів
- Недоліки:
- В мене через 2 місяці зламався
- Татьяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 900 мл. Колір: Темно-сірий
Коли купила, то одразу взяла тестувати, скільки ж буде тримати тепло. Якщо залити крутий кип'яток, то через 12 годин вода ще ДУЖЕ гаряча (в мене взагалі було враження, що майже така сама, як зранку). Через 24 години вже чай не зробиш з такої води, але вона все одно гаряча (саме гаряча!, а не тепла). Тож термосом задоволена!
- Переваги:
- довго тримає тепло, приємний на дотик, два "стаканчики" в одній кришечці
- Недоліки:
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 900 мл. Колір: Темно-сірий
Термосом дуже задоволена. Сервіс чудовий.
- Переваги:
- Легкий, добре і довго тримає температуру води.
- Недоліки:
- Не помітила
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 750 мл. Колір: Темно-сірий
Термосом дуже задоволена, довго тримає високу температуру. Якби ще був отвір для наливу воду без відкриття повністю кришки, то довше зберегав температуру, але цього в опису і не було заявлено.
- Переваги:
- Довго тримає високу температуру
- Недоліки:
- Поки ще не знайшла
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 750 мл. Колір: Темно-сірий
Температуру держит до вечера. Одному хватает.
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 1.6 л. Колір: Чорний
термос на 1,6 нет тут широкого горла
тепло держит долго, утром залил кипяток вечером вода еще горячая - это в квартире. Вполне достаточно. - Конопляна В***Відгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 1.6 л. Колір: Чорний
Термос відповідає заявленим характеристикам.
- Переваги:
- Якісний, зручний термос
- ВасилийВідгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 900 мл. Колір: Чорний
Примерно то, что мне надо было.
Через 8 часов (после заливки крутого кипятка) водой из термоса можно залить растворимый кофе с молоком и сразу пить.
Если не добавлять холодного молока - придется немного подождать пока остынет. Чай, заварить не получится.
Емкость 0,9 л.- Переваги:
- Именно то, чего я ожидал от данного товара.
- Недоліки:
- Возможно, немного дороговато.
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 750 мл. Колір: Оливковий
Чудовий термос, через 14-годин вода в ньому ще досить гаряча. Кришка спочатку трішки пропускала воду, але просто поправивши гумову прокладку, поставивши її в пази правильно, більше проблем не виникає... Сподобалось те, що в ньому дві чашки, також сподобався дизайн та колір...
- Переваги:
- Чудовий термос... Тримає температуру на відмінно.
- Недоліки:
- Ціна трішки кусає...
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: RockStar. Об'єм: 1.6 л. Колір: Чорний
Гадаю найкращий термос на ринку України.
+ дякую за подарунковий чай та каву.- Переваги:
- довго тримає тепло
- Недоліки:
- відсутні
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 750 мл. Колір: Чорний
Все добре, крім назви. Маю 3 різного об'єму. Всі тримають дуже довго.
- Переваги:
- Ціна, 2 чашки.
- Недоліки:
- Назва.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування!
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Success Road. Об'єм: 750 мл. Колір: Темно-сірий
Добре тримає тепло, вмісткий, зручно мити. Поки з кришкою та механізмом проблем не було.
- Павел М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Оливковий
Якісний та функціональний президентський термос.
Простий та надійний.
Нагадує про Дональда Трампа.- Переваги:
- Якісний та функціональний президентський термос.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви залишилися задоволені!
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Mobi Fish. Об'єм: 750 мл. Колір: Фіолетовий
Как и обещанно- кипяток держиться двое суток! Лучший термос, который я только встречала! Не пожалеете и будете использовать в любое время года!
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Чорний
Доставка очень долго,переносили несколько раз
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл. Колір: Темно-сірий
Вже рік користуюся, тепло тримає. Мене влаштовує
- Борздий І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.6 л. Колір: Оливковий
Топ за свої гроши. Тримає температуру добре.
- Недоліки:
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл. Колір: Чорний
Найкращий термос,використовую на кожен день.Завжди зі мною в рюкзаку. Використовую для Пуерів
- Переваги:
- Якість, пожиттєва гарантія, зручність , тримає кипяток 24 години
- Недоліки:
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Success Road. Об'єм: 900 мл. Колір: Темно-сірий
Якісний термос.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Чорний
Супер. Тримає час чи каву гарячими до вечора. Рекомендую.
- Переваги:
- Виконує свою функцію.
- Недоліки:
- Поки немає.
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл. Колір: Оливковий
Заказали 3. Мне, мужу и свекрови. Все довольны. Класмные термосы. Сразу к ним и заварники заказали, очень удобно. Рекомендую.
- Переваги:
- Добре тримають температуру
- Недоліки:
- Не нашли
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Темно-сірий
Отличный термос
- Сергій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Success Road. Об'єм: 900 мл. Колір: Чорний
Норм термос. Тепло зберігає добре. Рекомендую
- Лілія П***Відгук від покупця. Продавець: Success Road. Об'єм: 900 мл. Колір: Чорний
Дуже гарний термос,купила спочатку чоловіку на роботу,а потім ще один- на подарунок
- Переваги:
- Довго тримає тепло
- Недоліки:
- Ілля Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.6 л. Колір: Темно-сірий
Дійсно довго тримає температуру. Широке горлечко дає змогу наливати не тільки чай взимку, а й лід для коктейлів влітку. Дуже рекомендую
- Переваги:
- довго тримає, зручний, якісний
- Недоліки:
- чашечки з комплекту невеличкі
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.6 л. Колір: Темно-сірий
Дуже класний термос,довго тримає гарячі напої,металевий корпус.У нас вже такий багато років,а зараз замовила на подарунок рідним. Їм дуже сподобався і дизайн,і якість. Доставка швидка,все добре.
- Переваги:
- Довго тримає температуру рідини.
- Недоліки:
- Хотілось би захисний чохол у комплекті.
- Віра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.6 л. Колір: Темно-сірий
Великий,температуру тримає
- Переваги:
- Гарний,великий,міцний
- Недоліки:
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл. Колір: Фіолетовий
Це спроба номер два. Перший термос повернув бо грівся корпус і температуру тримав нижче заявленої. Повернули кошти і я ризикнув, замовив вдруге.
Інша справа. Температуру тримає згідно характеристик, навіть трохи краще. Покупкою задоволений.
От тільки з гарантією вже декілька днів вирішують питання. У додатку Розетка написано що гарантія на даний товар не передбачена- Переваги:
- Колір, дизайн, дві чашечки, гарно тримає температуру, приємно вщяти в руки. Докупив пробку з ситечком
- Недоліки:
- Не зрозуміло з гарантією
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за вашу довіру! На цю лінійку термосів діє довічна гарантія від виробника. Основною умовою її збереження є відсутність механічних пошкоджень (вм’ятин) на корпусі. Виробник не комплектує товар гарантійним талоном. Для підтвердження права на гарантійне обслуговування, будь ласка, збережіть чек. Бажаємо приємного користування.
- Анатолій В***
Тоді так і треба писати: гарантія за чеком. Це ж у ваших правилах прописано.
Зверніть увагу!
Не на всі товари надається гарантійний талон. При завантаженні талону в особистому кабінеті, Ви можете побачити наступну інформацію:
На даний товар гарантійний талон відсутній - товар відноситься до категорії, на яку не надається гарантійне обслуговування. Якісні продовольчі товари обміну та поверненню не підлягають.
Гарантія надається тільки за чеком - для сервісного обслуговування товару достатньо мати лише упаковку зі збереженим маркуванням та документ про оплату (чек чи видаткова накладна).
Гарантія надається тільки по талону від виробника - для отримання талону, необхідно подати запит до сервісного відділу магазину. - Анатолій В***
Молодці, вже виправили. Тепер все зрозуміло: гарантія за чеком.
А коробку зберігать?
- Оксана Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 750 мл. Колір: Оливковий
Дуже гарний термос,доставка швидка
- Переваги:
- Довго держе тепло
- Недоліки:
- Поки не виявили