Відгуки покупців про Портативна міні плита + 3 балони
Є в наявності
- Гордіюк В***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
все працює, сподобалось, зручно і компактно
- Переваги:
- Так як унас будинок на електриці то під час вимикання світла дуже нас спасло що ми його купили,зручно і компактно
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
Все работает
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
все супер
- Переваги:
- +
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
Зручна, компактна, працює на 5. В блекаути дуже гарно допомагала при відсутності газової плити
- Переваги:
- Легко розкласти/скласти
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
- Валерия О***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
Непоганий
- Абашина Е***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
Пока пользовались раз 10 , только на разогрев еды , все хорошо ..по качеству вроде бы ничего , за такие деньги )
- Переваги:
- В блэкаут выручает !
- Недоліки:
- Не нашли !
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
Не рекомендую. Якість погана. Вийшла з ладу, меньше місяця користування, причому не інтенсивному.
- Переваги:
- Не має.
- Недоліки:
- Вийшла швидко з ладу. Не якісний товар.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Рибак
Горелка нормальная,но после первого же баллончика пришлось разбирать и продувать фильтр перед выпускным клапаном,так как остальные баллончики уже не могли продавить свой газ в горелку.После этой процедуры всё нормас.
- Переваги:
- Цена и простота в использовании
- Недоліки:
- Китайское качество
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
Звичайна плитка. Свою функцію виконує, але є пару недоліків. Балон трохи "провисає", отже потрібно якусь підставку під нього, щоб не пропускати газ. Є запах при використанні.
- Безвозвратный К***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
Кэмпинг на кухне
- Переваги:
- Плита горит
- Недоліки:
- Я не горю
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
Проблему вирішено
Все пришло вовремя и в комплекте, по газовым баллончикам вопросов нет, а вот портативная горелка вместо заявленной KOVAR прислали YANCHUAN. Может аналог, а может и нет, может тот же товар, а может и нет. Но минимум представитель магазина должен был предупредить, что высылают с другим названием. По габаритам и цвету похож... Забрал... Необходима проверка работоспособности.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ данного продавца.- Переваги:
- Компактный
- Недоліки:
- Не соответствует названию...
- Дмитрий У***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
Все прийшло згідно з характеристикою товару. Продавець ввічливий та оперативний зауважень немає.
- Переваги:
- Тепер є можливість готувати під час blackout
- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
Магазин відповів швидко. Проконсультував по моїх питаннях. Відправили відразу.
В зв'язку з відключеннями світла і маючи електричну плиту - це варіант ідеальний. Перевіряли на кип'ятіння води - хвилини 4 десь 1 літр води (при чому на маленькому вогні). Стоїть на поверхні стійко. Дуже задоволені.)))- Переваги:
- Поки що задоволені усім
- Баранова Г***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
Проблему вирішено
Продавець відпрацював на відмінно, отримали вже на наступний день після замовлення. Комплект повний, але авто підпал не працює
- Переваги:
- Невеличкий, додаткові балончики з газом
- Недоліки:
- Не плацює авто підпал
- Галина Н***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
Все добре, комплект повний.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Немає.
- Станислав М***Відгук від покупця. Продавець: Рибак
Все супер! Працює без проблем, гріє досить класно. Тим хто вперше буде включати - бутьде дуже уважні з дозуванням газу: відкривати треба дуууже обережно, і зовсім трошки, щоб вона запалилась.
- АннаПродавець: Рибак
Відправка протягом 2 днів. Все чудово працює.