- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop
Супер лампа!
- СвятославВідгук від покупця. Продавець: Martin
Гарний атрибут для святкового декору
- Лилия В***Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop
Продавцу спасибо.Очень красиво светит разноцветными шарами. Всё работает. Выслали лампу быстро.
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: InTrend
прислали неполный комплект. отсутсвует переходник- патрон в розетку, который чертовски нужен. как можно так безответственно работать...поразительно. цветовая гамма: синий зеленый красный. а написано фул спектр. в общем светомузыка отлично дополняет безнадежный вайб. подойдет под песню Ace Of Base- Happy Nation
- Переваги:
- работает
- Недоліки:
- неполный комплект
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Брали детям, очень довольны.
- Недоліки:
- Не заметила
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Почну з того, що дві зірочки за те що сам винний в тому, що не перевірив посилку в пункті видачі
Поклали одну лампу, а замовлял дві. Потім мені передзвонили. Сказала що вишлют за свій рахунок другу. Прислали. але за мій рахунок. Писам продавцю. Сказала що оплатять. Посилка пролежала тиждень, після чого я від неї відказався. Нехай повертається до них, а не сміття
І ще, одну лампочку відправиди в великой коробці. Доставка обішлась би мені в 130грн.
"Дякую" вам за чудовий сервіс)- Переваги:
- Ні яких
- Недоліки:
- Дуже багато
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: 4ILI
Другий день працює справно. Недоліки усунули власними силами. Розумію, що це скоріше виключення, ніж правило. Класна дискотека буде малому на День народження!!!
- Переваги:
- Працює!
- Недоліки:
- Усунули власними силами!!!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: 4ILI
Сьогодні отримав ліхтар на Новій пошті. Перевивірив. Працював. Приніс додому, увімкнув. Не працює! З'єднатися з продавцем неможливо, не відповідає на дзвінки.
- Переваги:
- Недоліки:
- Резерв його роботи пві-години з часу, коли приніс додому з Нової пошти і увімкнув дома. Далі можна викидати. Гррші на вітер!!
- Олександр С***
Відпав контакт. Полагодив власними руками. Працює.
- Продавець 4ILI
Доброго дня. Нам дуже прикро що отриманий товар виявився несправним! Ми зв'я́жемося з Вами для вирішення проблеми!
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Отправили быстро ))работает супер
- Продавець OLVO
Добрый день. Благодарим за покупку и высокую оценку. Будем рады видеть Вас снова в следующий раз!
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop
Отличная лампа для развлечения , особенно под новый год ;)
- Переваги:
- Работает красиво
- ОКСАНА С***Відгук від покупця. Продавець: 4ILI
Лампы работают ,покупала в фитнес зал.
- Переваги:
- Лампы создают хорошее настроение.
- Недоліки:
- Большая переплата службы доставки.Было бы отлично добавить другие службы.
- Kirill P***Відгук від покупця. Продавець: BWB
Сломался вращательный элемент через неделю аккуратного использования. Не тратьте деньги впустую.
- Переваги:
- Яркий свет
- Недоліки:
- Ненадежный
- BTB
Kirill , напишите нам в личном сообщении номер Вашего заказа. Данный товар можно отремонтировать либо заменить в течении 14 дней
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: BWB
Дякую за скору доставку))
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop
- Superiorshop
Спасибо , Сергей за отзыв, обращайтесь, будем рады))
- Lookyan Л***Відгук від покупця. Продавець: BWB
коридор, дежурное освещение - супер
- Переваги:
- ночник
- Недоліки:
- не для спальни
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: BWB
Очень хорошее дополнение к новогодней ёлке!
- Переваги:
- Простота
- BTB
Алексей, спасибо за Ваш отзыв, мы ценим обратную связь от наших покупателей. Спасибо, что Вы выбрали компанию BTB
- Василий Г***Відгук від покупця. Продавець: BWB
Доставлена очень быстро!
- Переваги:
- Недорого, но очень оригинально
- Недоліки:
- Пока не обнаружено.
- АнастасияПродавець: BWB
Как оформить возврат? Лампа не работает!
- BTB
Анастасия, с Вами сегодня свяжется наш менеджер и сообщит как сделать обмен либо возврат
- OFF м***Продавець: BWB
А в комплект входить штекер для розетки?
да
- Максим Н***Продавець: BWB
Может ли она работать на улице?
- BTB
если не будет попадать влага то да