Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Вишиванка чоловіча з довгим рукавом Носи своє 48 Чорний (p-573-85281)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Розмір: 48. Колір: Чорний

Сподобалася вишиванка вона дуже гарна, м'яка на дотик, зручна

Переваги:
    Тканина
  • Юрій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Розмір: 50. Колір: Чорний

Вишиванка непогана але продавець відправив бракований товар. Таке враження що перед відправленням товар взагалі не оглядався. На прохання повернути кошти відповідь була така що товар з механічними пошкодженнями поверненню не підлягає. Тоді дайте пояснення - як Ви оглядали товар перед відправкою???

Переваги:
    Ціна...
    Недоліки:
    Товар бракований
    • Продавець  Be in fashion

Добрий день . У нас на виробництві іде 3 етапа відбраковки - 1. На комплектовці 2. На пакуванні. 3 . Перед відправкою. Всі замовлення ми відправляємо з дозволеним оглядом на пошті перед отриманням замовлення. Якщо замовлення було отримано і забрано з пошти, то товари з забрудненнями та механічними пошкодженнями не приймаються на обмін та поверрення крім випадків фабричного браку. Описане Вами пошкодження - не є фабричним браком. Нажаль, ми не можемо Вам обміняти дану вишиванку.

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Розмір: 56. Колір: Чорний

Красиво

• Продавець  Be in fashion

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені нашими товарами та обслуговуванням. Чекаємо вас серед наших постійних покупців!

• Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Розмір: 50. Колір: Чорний

Красивіша вишиванка.В дійсності вона краще,ніж на фото продажу.Дуже задоволена.
    Дякую щиро за якість і ціну!

Переваги:
    Якість, зовнішній вигляд,цена
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  Feromon

• Жанна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Розмір: 56. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Брала вишиванку на подарунок знайомому.
    Сучасний і актуальний варіант традиційного вбрання.
    Виглядає доречно і в повсякденному житті, і до національних свят

Переваги:
    Відповідає опису
    Недоліки:
    Не виявила
    • Відповідність розмірній сітці

• Продавець  Feromon

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою .

• Євгеній

Дуже швидка доставка

Переваги:
    Приємний на дотик матеріал, гарно сіла на фігуру
    Недоліки:
    Поки що не виявив
    • Відповідність розмірній сітці

• Продавець  Feromon

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Носіть із задоволенням!

• Сергей Т***

Дуже гарна!

Переваги:
    Все норм...
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Відповідність розмірній сітці

• Продавець  Feromon

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою! Носіть з задоволенням!

Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Розмір: 52. Колір: Чорний

В цей раз все чудово. Розмір 52, як і замовляв. Ціна чудова, розмір відповідає, якість відмінна.

Переваги:
    Якість, ціна.
    • Продавець  Feromon

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою і якістю товару. Носіть із задоволенням!

• Михайло Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Розмір: 52. Колір: Чорний

Вишиванка просто чудова, за свої кошти.
    Але є один нюанс. Замовляв я 52 розмір, а прийшов 50... На пошті не було можливості перевірити, то ж це я побачив лише пізно ввечері вже вдома.
    Тепер думаю, кому б це віддарувати цю чудову вишиванку!

Переваги:
    Вигляд
    Недоліки:
    Неуважність продавця
    • Продавець  Feromon

Вітаю. Підкажіть, будь ласка, номер вашого замовлення? Вирішимо ситуацію, що склалася.

• Михайло Г***

Я вже зробив наступне замовлення. Можете зробити безкоштовну доставку, це мене влаштує)

• Продавець  Feromon

Дякую. Менеджер з вами зв'язався. Звичайно, доставка за наш рахунок!

• Дмитро Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Розмір: 52. Колір: Чорний

Представник виробника у телефонному режимі швидко надав консультацію, що до виробу.
    Замовлення отримав своєчасно.
    Вишиванка дійсно гарна, на статуру сіла, як влита.
    Але є декілька зауважень:
    нажаль, горловина по шву з'єднання спинки і коміра-стійки не оброблена бейкою для більш довготривалої та зручної експлуатації, як годиться на виробах з трикотажу;
    особливо засмутило те, що навіть у двадцятиградусній воді сорочка дуже сильно ліняє: чотири рази міняв воду і чотири рази вона була доволі чорна. На п'ятий раз замочив виріб з додаванням оцету - спеціального засобу для закріплення фарби вдома не тримаю.
    Висновок: тканина з якої пошита сорочка дуже низької якості, це навіть не стоковий трикотаж.
    Можливо тому і ціна така приваблива.
    Після цього ваш заклик "носи своє" виглядає оксюмороном, панове.

Переваги:
    Вишивка, крій.
    Недоліки:
    Застаріла технологія обробки виробу, дуже низька якість основної тканини.
    • Продавець  Feromon

Вітаю! Важливо врахувати, що матеріал та обробка горловини можуть варіюватися залежно від стилю і призначення сорочки. Деякі моделі, особливо ті, що виготовлені з трикотажних матеріалів, спеціально розроблені для того, щоб бути м'якими та комфортними на шкірі без використання бейок.
      Стосовно линяння тканини, варто зазначити, що ця особливість може бути характерною для певних видів тканин. Це не завжди свідчить про низьку якість. Сорочка була виготовлена з природних волокон 100% бавовна, яка може викидати барвники при перших праннях.

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Розмір: 48. Колір: Чорний

Вишиванка хороша, чоловіку сподобалась.

• Продавець  Feromon

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Носіть із задоволенням!

• Наталия Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Розмір: 48. Колір: Чорний

Вишиванка класна! Має душе стильний вигляд!

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Розмір: 48. Колір: Чорний

Чудова вишиванка, гарніша, ніж на фото. Тканина така, що підійде і на помірну осінь. Доволі еластична тканина.

Переваги:
    Виглядає дуже нарядно, не дивлячись на чорний колір.
    • Продавець  Feromon

• Вадим

• Відповідність фото

Тканина, з якої виготовлена вишиванка, якісна та приємна до тіла. Розмірна сітка повністю відповідає розмірам. В мене мій розмір 52 (ХL), вишиванка 52р. на мене сіла ідеально. Якість самої вишивки вражає. Вишиванка в живу виглядає краще ніж на фото.

Переваги:
    Якість тканини. Якість вишивки. Розмір сів ідеально.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Відповідність розмірній сітці

• Віктор М***

Супер!!!

• Продавець  Feromon

Добрий день! Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що вам все сподобалося! Сподіваємося, ви станете нашим постійним клієнтом)