Картка Rozetka

Відгуки покупців про USB фонарик (гнучкий) 1W, працюючий від будь-якого пристрою, що підтримує юсб вхід. Black.

Оцінка користувачів 4/5
  • Сергій

Отримав вчасно. Все працює. Якість- покаже час

• Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: ANHELL

Прийшов явно після чийогось використання. Не відправляли довго, мабуть шукали. І прийшов без ніякої упаковки. Тількі в пакеті нової пошти з пухирцями.

Переваги:
    Світить ледь ледь
    Недоліки:
    Зовнішній вигляд не нової речі.
    • Володимир М***

Реакції від розетки нуль. Від магазину нуль. Не рекомендую цей магазин.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: ANHELL

Нормальна штука під час блекауту, для читання книги 1-єї недостатньо, а для орієнтування у просторі(коридор чи прихожа) саме те

Переваги:
    Світить
    • Продавець  ANHELL

Дякуємо за відгук.
      Бажаємо приємного користування.

• Иван С***
    Відгук від покупця. Продавець: ANHELL

Светит. Гнётся. По количеству света раза в 2-3 меньше, чем фонарь (вспышка) на Readme Note 5. Цветовая температура, на глаз, больше 6000 К. Из-за малой мощности, экономный, за 6 часов работы разрядил на одну индикаторную метку павера Xiaomi на 10000 мА-час.

Переваги:
    Работает. Гнётся. Экономный.
    Недоліки:
    Слабый свет. Высокая цветовая температура.
  • Галина С***
    Відгук від покупця. Продавець: ANHELL

Замовила ліхтар.Його відправили на інше відділення,коли я подзвонила , щоб виправити їх помилку , оператор дуже нагрубив .

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Грубість з боку оператора
    • Продавець  ANHELL

Доброго дня. З нашої сторони не було жодної грубості. В нас є підтвердження цього. Ми прослуховували телефонію. Гарного дня.

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ANHELL

Чудовий ліхтарик за сьогоднішніх умов. Світить досить яскраво. Замовив відразу два для роботи від павербанка. Сподобався сервіс. Також отримав несподіваний подарунок. Дякую.

Переваги:
    Зручний у використанні
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Продавець  ANHELL

Дякуємо за відгук.
      Бажаємо приємного користування.