- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: 4Line
Купили для домашних процедур. Инструменты удобные, хорошо лежат в руке и качественно выполнены. С их помощью удаётся аккуратно ухаживать за ногтями и кутикулой без особых усилий. Материал прочный, не оставляет никаких неприятных ощущений при работе. В целом комплект вполне соответствует заявленному качеству и функциям.
- Переваги:
- Качество метала, удобный кейс для хранения.
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: 4Line
Просто тупі інструменти. Повернув набір продавцю
- Недоліки:
- Дуже маленький чохол
- Продавець 4Line
Добрий день. Нам дуже шкода, що Вам довелось зіткнутись з такою ситуацією. Впевняємо, що нашому інтернет-магазині в продажу виключно новий та оригінальний товар. Ми обов'язково проведемо роботу в цьому напрямку та додатково перевіремо товар з даної поставки. Перепрошуємо за завдані незручності.
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: 4Line
Чехол будто купили на базаре, и ножницы отдельно. Он даже не закрывается) пришел открытый. Маленький для этого набора инструментов
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: 4Line
- Переваги:
- Непогана якість. Набір коштує своїх грошей
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: 4Line
Купляла чоловікові на подарунок. Йому сподобався. Компактний, всі інструменти гострі та нормальної якості. Рекомендую.
- Переваги:
- Компактний, гострі інструменти.
- Продавець 4Line
Доброго дня, Марино. Дякуємо за відгук! Ми раді, що манікюрний набір прийшовся до душі. Користуйтеся із задоволенням.
- Надія Л***Відгук від покупця. Продавець: 4Line
Інструменти гострі, комплект відповідає заявленому, а далі покаже час.
- Недоліки:
- Футляр погано закривається
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: 4Line
Покупал на подарок, внешний вид симпатичный,ножницы острые,в остальном время покажет
- Переваги:
- Компактный набор,влезет в любую сумочку!!
- Недоліки:
- Пока неизвестно
- Продавець 4Line
Добрий день! Дякуємо за відгук. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Александр М***Продавець: 4Line
Доставили товар на вигляд точно бу , відмовився , якість візуально того що прийшло ниже плінтуса
- Переваги:
- Недоліки:
- Доставили товар подряпаний
- Продавець 4Line
Доброго дня, Олександре! Нам дуже шкода, що Вам довелось зіткнутись з такою ситуацією. Впевняємо, що нашому інтернет-магазині в продажу виключно новий та оригінальний товар. Ми обов'язково проведемо роботу в цьому напрямку та додатково перевіремо товар з даної поставки. В якості компенсації за незручності - пропонуємо Вам приємну знижку на наступне замовлення :) Ще раз перепрошуємо за завдані незручності.