Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Нейтралізатор запаху котячої сечі ODORCIDE® Cat Odor-Off Fresh Scent 474 мл

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Маргарита С***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 474 мл

Дуже добре справляється зі своєю задачею. Ефективно видаляє запах сечі навіть у важкодоступних місцях та залишає приємний свіжий аромат.

• Продавець  Smell Removing

Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені!

• Даніл Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Після обробки приміщення відчувається чистота та легкий свіжий аромат. Засіб діє швидко, не залишає різкого хімічного запаху .Рекомендую для підтримання свіжості в домі з котами.

• Никита К***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Дуже задоволений результатом. Після обробки не залишається різкого хімічного аромату, лише легкий свіжий запах. Рекомендую власникам котиків

• Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Товар прийшов дуже швидко, продавець постійно був на звʼязку. Продуктом дуже задоволена, розвела концентрат, обробила всі поверхні, запах котячої сечі зник.

• Едуард Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Користувалися нейтралізатором ODORCIDE Cat Odor-Off — запах котячої сечі справді зменшується після обробки. Аромат свіжий, не різкий. Для кращого ефекту потрібно використовувати за інструкцією та іноді повторювати обробку. Загалом засіб справляє враження робочого.

• Юлия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Дуже крутий засіб! Запах після котика зник після першого застосування. Навіть не вірила, що може так працювати

• Продавець  Smell Removing

Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Наталья С***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Засіб не працює, як був запах, так і залишається, не витрачайте кошти, обман

Вітаємо!
      Дякуємо за ваш відгук — нам щиро шкода, що засіб не виправдав ваших очікувань. Ми завжди прагнемо, щоб покупці залишались задоволені, тому хочемо розібратися в ситуації детальніше.

Підкажіть, будь ласка:

для усунення якого саме запаху ви використовували засіб ?

у якому приміщенні або на якій поверхні застосовували?

яким чином і в якій кількості наносили продукт?

Ця інформація допоможе нам зрозуміти, чому ефект міг бути слабшим, і порадити оптимальний спосіб використання або інший засіб, який краще підійде саме для вашого випадку.

Ми завжди відкриті до діалогу й готові допомогти вам знайти рішення

• Іван Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Дуже сподобався засіб! Чудово прибирає запах після кота, а ще має такий приємний аромат — свіжий і ненав’язливий. Тепер у квартирі чисто й пахне приємно

• Інна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Результат супер! Запаху сечі взагалі нема, а в кімнаті лишається легкий, приємний аромат м’яти.

• Лоліта Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Дуже задоволена. Відповідає опису. Інструкція є. Дійсно прибирає запах кота. Легкий свіжий аромат, без різкої хімії. Плям не залишає.

• Лариса Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Дякую, товар якісний, нейтралізатор зі своєю задачею впорався. Дякую за розпилювач. Буду ще замовляти.

• Кристина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Задоволена! Потужний нейтралізатор, що дійсно усуває запах котячої сечі.

• Злата М***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

дуже задоволена концентратом. Вистачає надовго, зручна маленька пляшечка. Швидко діє, миттєво результат. Приємно пахне. Недоліків не знайшла

• Продавець  Smell Removing

Злата, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Зручно, що флакон невеликий — беру з собою навіть у подорожі, якщо беремо кота з собою. Рекомендую 100%

• Продавець  Smell Removing

Юлія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Обробляв диван, все робив по інструкції. Запаха котячої мітки зараз не відчуваю. Рекомендую, особливо якщо нічого іншого не допомогло.

• Продавець  Smell Removing

Дмитро, ми вдячні вам відгук та високу оцінку!

• Юрий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

У мене вдома двоє котів, і час від часу трапляється... Після кількох безуспішних експериментів із популярними спреями вирішив дати шанс концентрату ODORCIDE. Розвів за інструкцією, обробив улюблену мітку одного з котиків, і вже за кілька хвилин запах зник повністю. Причому навіть після кількох днів у спеку запах не повернувся!

• Продавець  Smell Removing

Юрій, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Действует быстро, полностью нейтрализует даже устаревшие запахи. Убирала запах мочи на стенах возле плинтуса.

• Продавець  Smell Removing

Людмила, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Тарасюк Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Незамінна річ для тих хто має котиків. Концентрат економічний, 100 мл вистачає на декілька обробок. Одразу нейтралізує неприємний запах. Кому потрібно прибрати запах котиків, рекомендую!

• Продавець  Smell Removing

Діана, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Денис Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Маю кота, періодично є потреба в засобах, що прибирають запах сечі.Остання моя покупка Cat Odor-Off Fresh Scent якою дуже задоволений. Чудово і одразу нейтралізує запах сечі і взагалі тваринний запах. Зупиняюся на даному засобу!

• Продавець  Smell Removing

Денис, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб вам допоміг.

• Данило П***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Засіб порекомендували знайомі, в них 3 коти і запаху нема взагалі. Наш на старості вирішив помітити всі меблі. Що не пробували, запах все одно залишався. Зараз користуємося вашим, запаху майже нема, результатом задоволені.

• Продавець  Smell Removing

Данило, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Марта Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Стикаючись із проблемою запаху котячої сечі вирішила спробувати Cat Odor-Off Fresh Scent 100 мл. Результат виявився не поганий: запах став набагато менш помітний після першої обробки. Спрацював на тканині, запах зник. Сам аромат засобу для мене приємний, тримається деякий час, потім вивітрюється. Наступного разу замовлю більший об'єм.

• Продавець  Smell Removing

Марта, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Діана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Мала проблему з котом, іноді мітить територію. По відгукам купила цей засіб. Він повністю прибирає запах сечі. І я помітила, що в це місце кіт не йде. Дуже задоволена покупкою)

• Продавець  Smell Removing

Діана, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Катерина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Кому необхідний засіб від запаху міток кота, вам сюди) Якісний нейтралізатор, швидке відправлення замовлення.

• Продавець  Smell Removing

Катерина, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Сергей Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Постоянно использую Cat Odor-Off Fresh Scent. Хорошо пахнет, сразу же удаляет запах меток.

• Продавець  Smell Removing

Сергій, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Денис Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Шукав якісний засіб від запаху сечі кота. Зв'язався з менеджером. Порекомендували Cat Odor-Off Fresh Scent, вийшов новий аромат. Якістю дуже задоволений. Дуже швидко прибрав запах міток.

• Продавець  Smell Removing

Денис, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Роман В***
    Відгук від покупця. Продавець: Smell Removing. Об'єм: 100 мл

Ми у захваті від концентрату, від якості продукту. Запах сечі кота прибирає повністю. Застосовували в лотках, підлога, крісло. Має приємний аромат. Дякую за консультацію, поради

• Продавець  Smell Removing

Роман, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.