Відгуки покупців про Рукавичка двопалая для малювання Аксесуар для графічного планшета чорна Розмір М
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Хочу зробити обмін на більший розмір
- Переваги:
- Гарна якість тканини та швів
- Недоліки:
- Розмір не відповідає дійсності, дуже засмучена, бо довжина на 1 см коротша від заявлених 18 см в дійсності лише 17 см.
- Ільницький М***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Прекрасна рукавиця
- Продавець ParaCHut
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш PARACHUT
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Нормальна рукавичка, прекрасний продавець. Подзвонили уточнити розмір. Надіслали вчасно. Все сподобалось.
- Переваги:
- Приємно коли ще і зі знижкою)
- Продавець ParaCHut
Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас. З повагою керівник магазину PARACHUT.
- Светлана О***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Дякую. Гарний продавець і чудове обслуговування. Відразу передзвонили і швидко відправили. Розмір підійшов і зручно працювати. Дякую
- Переваги:
- Гарне обслуговування
- Каріна С***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Чудової якості
- Переваги:
- Зручна, еластична
- Продавець ParaCHut
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Хороша рукавичка, зручна та дуже добре ковзає по поверхні планшету.
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Рукавичка просто супер гарно тягнеться, хорошої якості
- Продавець ParaCHut
Маргарита, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш PARACHUT
- Галина Л***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut
Чудовий магазин, товар підійшов, рекомендую
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Продавець ParaCHut
Галина, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин PARACHUT