- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 24-28. Колір: Жовтий
Удобная шлейка!
- Продавець Semdem
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що шлейка виявилась зручною у використанні та повністю вам підійшла.
Будемо раді вашим наступним замовленням!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 36-44. Колір: Жовтогарячий
Шлейка не відповідає за кроєм на фото - липучка не вертикально пристрочена, а горизонтально. Жахлива якість липкої стрічки. Перероблювали.
- Продавець Semdem
Дякуємо за ваш коментар. Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Хочемо зазначити, що шлея Hvostiki Comfort виготовлена за стандартним кроєм і проходить перевірку якості перед продажем. Відмінності у розташуванні липучки можуть бути пов’язані з партією виробу, але це не впливає на функціональність та безпеку використання.
Ваш випадок виглядає як індивідуальна ситуація, а не системна проблема. Ми врахуємо ваш відгук, проте підкреслимо, що при правильному використанні шлея забезпечує комфорт та надійність для тварини.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 32-36. Колір: Рожевий
В комплекті немає повідця, на фото він є і в опису товара не зазначено, що він відсутній, я не розорюсь купивши окремий, але варто таке зазначати
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 32-36. Колір: Помаранчево-блакитний
Чудова шлея.
- Переваги:
- Моїй кицюні, комфортно
- Недоліки:
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 44-48. Колір: Рожевий
Брала для щенка овчарки весом 7 кг. Села с небольшим запасом.
Сама шлейка очень мягкая , если щенок очень резвый, возможно может выскочить с нее)- Переваги:
- Села по размеру , цена
- Продавець Semdem
Добрий день, Анастасія! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою. Приємного користування. Гарного дня, бережіть себе!
- Олеся К***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 24-28. Колір: Рожевий
Шлея підійшла для кішки. Товаром задоволені.
- дурново в***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 32-36. Колір: Помаранчево-блакитний
Дуже гарна, зручна та красива шлея, але по-факту кіт з неї примудрився вислизнути, хоч за розміром вона на нього підійшла...кіт не маленький... напевно треба було брати на розмір менше
- Переваги:
- Дуже якісна
- Недоліки:
- Немає, треба дуже ретельно обирати розмір
- Д.ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 36-44. Колір: Жовтогарячий
1. Сложно угадать с размером. Из двух подошла та, что была на размер меньше заказана.
2. Шлея держится фактически на одной липучке, которую кот легко расстёгивает. Из-за этого достоинства оценить не получилось.- Недоліки:
- Легко расстёгивается
- Артём П***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 24-28. Колір: Чорний
Отличная шлейка, вот и всё - главное берите по размеру кота, мой пока не подрос, то снимал её (брал на вырост и не прогадал)
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 24-28. Колір: Рожевий
Жахлива якість, прорізи для лап різного розміру, на пошті подумала що він просто зімʼявся тому забрала. Заказала розмір xxxs попередньо заміривши тварину, розмір величезний не співпадає з сіткою
- Переваги:
- Недоліки:
- Не співпадає розмір з замірами, несиметричний крій, неохайні шви
- Ірина Г***
Дякую за ваш відгук, бо тепер я подумаю щодо купівлі цієї шлеї: фото на сторінці продажу і те, що ви отримали - це небо і земля... жах! розчарована...
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 32-36. Колір: Сірий
Жахливе виконання виробу. Різне розташування швів деталі на животику, через це отвори для лапок різного розміру. Краї канту не оброблені.
- Переваги:
- Легка вітропроникна тканина
- Продавець Semdem
Доброго дня, Надежда
Ми продали таких шлей понад 1000 шт за 2 роки й в нас дуже багато задоволених клієнтів. Можливо в Вас попався заводський брак (надайте нам фото в вайбер), якщо це так, ми повернемо Вам гроші та ви замовите нову
- Закревская Е***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 28-32. Колір: Блакитний
Доброго дня. Не підійшов розмір, можна плз поміняти, певно на S
- Андрій
Вдалось поміняти?
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 36-44. Колір: Бірюзовий
Якщо на жилетку одягнути то може бути, без неї випадає. Дуже великі отвори для лап. Крій невдалий. Замовила іншу шлею.
- Переваги:
- Сподобалася за якістю, зручна застібка
- Недоліки:
- Розмір S (36-44см) у моєї такси об"єм 39 см - великий.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 32-36. Колір: Бірюзовий
Шлея дуже сподобалася, міцна, гарно тримає котика. Легко одягається. Красива. Зручна. «Дихаюча»
Має світловідбивачі та петельку для адресника/клички.- Недоліки:
- Не виявили
- Анна
Підкажіть будь ласка, який брали розмір для котика?
- Аня
Добрий день. А які у вас заміри і який розмір купили?
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 36-44. Колір: Червоний
Якісна і зручна шлея, собачці сподобалася
- Переваги:
- Зручна
- Андрей А***
Доброго дня, який брали розмір і які заміри котика?
- КатюшаВідгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 28-32. Колір: Бірюзовий
Це найкраща шлея для песика) дуже зручна)
Розмірна сітка повністю відповідає, брали ХХС для малітіпу коли був 1,5-3 кг. Весною будемо брати на розмір більше , песик вже 3,4 кг.
Рекомендую )))- Переваги:
- Зручна, гарний колір
- Борис С***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 48-54. Колір: Сірий
Очень грустно
- Переваги:
- Недоліки:
- Совершенно не соответсвуют размеры указанным в таблице.
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 32-36. Колір: Сірий
Чітка робота менеджерів
- Переваги:
- доброякісні товари
- Недоліки:
- не виявлено
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 24-28. Колір: Жовтий
Гарна шлея
Тримає добре, виглядає відмінно - Грибов И***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 32-36. Колір: Чорний
Хорошая добротная
- Неля Р***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 44-48. Колір: Рожевий
Трохи кривенька, але на функціонал те не впливає.
- Кирилюк К***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 48-54. Колір: Жовтий
Розмірна сітка не вірна, напишіть людям реальний розмір
Доброго дня, Катерина
Ми продали понад 1000 шт таких шлей і все у всіх ок, якщо Вам не підійшов розмір ми можемо зробити повернення чи замінити його на інший!
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 28-32. Колір: Блакитний
Шлея підійшла чудово. У нас Йорк 2.5 кг. Швидко приїхав товар.
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 24-28. Колір: Чорний
Брала XXXS. Оказался маленьким на двух кошек. Связась с продавцом, вернула шлейку.
Заказала XXS, сел на кошку нормально.
С продавцом приятно иметь дело, все отправили во время, в т.ч возврат денег.
Не понравилось, что Розетка товар выдает, а возврат не принимает.
Пришлось отправлять обратно Новой почтой и соотвественно оплачивать доставку.- Переваги:
- Неплохая с виду шлейка
- Недоліки:
- Неудобный возврат
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 36-44. Колір: Жовтогарячий
Хорошая идея, удобная. Быстро одевается, большой предел регулировки. Коту понравилась, не пытался ее снимать.
- Переваги:
- Удобная, стильная, с светоотражающими элементами
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Евгения Ч***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 24-28. Колір: Жовтий
Брала найменший розмір (24-28 см) на міні-йорка 1.6 кг - шлея сіла ідеально!
- Переваги:
- Якісно зроблена.
- Канарейкина О***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 36-44. Колір: Чорний
Дуже якісно зроблена, тканина дихає. Якщо правильно підібрати розмір сидить на собаці просто ідеально.
- Продавець Semdem
Ольга, щиро вдячні за позитивний відгук. Нехай песик носить із задоволенням!
- Югельська Г***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 44-48. Колір: Жовтий
Очень удобная и легкая шлейка со светоотражающей лентой, сеточка продувается и собаке не будет жарко. Покупкой довольна, рекомендую!
- Переваги:
- Быстрая доставка на точку выдачи Розетки
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 36-44. Колір: Жовтогарячий
Невероятно довольна покупкой, шлея легкая и мягкая, песелю комфортно! Отдельное спасибо менеджеру Юле за помощь в выборе размера, и настолько внимательное отношение к своему товару и покупателям! Все отлично!
- Переваги:
- Отличная шлея!
- Продавець Semdem
Ольга, щиро рада, що ми змогли Вам допомогти. Дякуємо за приємну співпрацю ))) Чекаємо на Вас знову )
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 48-54. Колір: Помаранчево-блакитний
Шлея підійшла, вона чудова.
Дуже оперативно оформили замовлення. Дякую менеджеру Юлії за допомогу, обрати вірний розмір.- Переваги:
- Зручна, легко одягається, розмір регулюється.
- Продавець Semdem
Яна, раді були працювати для Вас ))) Чекаємо на Вас знову )))
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 36-44. Колір: Бірюзовий
Замовляли s приїхала м, якість добра будемо чекати поки підросте до м
- Продавець Semdem
Наталя, доброго вечора. Ми отримали партію шлей-маломірок, тому були певні, что зрозмір М якраз підійде до параметрів S. В понеділок з Вами зв'яжемося, і вирішимо щодо обміну. Не будемо чекати поки собачка підросте )))
- Дар'яВідгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 48-54. Колір: Жовтий
Гарна шлея. Розмір відмінно підійшов. Легко вдягається і знімається. Дуже задоволені!
- Переваги:
- Легкий та дихаючий матеріал, світловідбиваючі елементи
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 44-48. Колір: Блакитний
Хороший!
- Переваги:
- Дышащий
- Недоліки:
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 36-44. Колір: Помаранчево-блакитний
Товар соответствует описанию. Мягкая ткань, качественная ровная прошивка, сетчатый материал, как на кроссовках, позволяет телу дышать. Светоотражающие вставки хорошо видны в луче фонаря, цвета яркие.
Пока только приобрёл, о надёжности говорить ещё рано. Котейка доволен, привык практически сразу, через 20 минут перестал обращать внимание на сбрую.
К сожалению, не получается оставить положительный отзыв о продавце, функция не активна. Сделал у них 2 заказа подряд и оба заказа были отправлены сразу. Молодцы, спасибо! - ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 32-36. Колір: Бірюзовий
К сожалению, не получается оставить положительный отзыв о продавце, функция не активна. Сделал у них 2 заказа подряд и оба заказа были отправлены сразу. Молодцы, спасибо! - Наталья Я***Продавець: Semdem. Розмір петлі для тулуба: 24-28. Колір: Рожевий
Брала жовтий з сірім був відмінної якості та качества . Заказала сірий прийшов дуже поганого качества . Дуже хочу таку шлею але відмінного качества