Відгуки покупців про Термокружка 480 мл Discover Alaska Світло-зелена

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця Usefuler
  • татьяна п***
    Відгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 480 мл. Колір: Бірюзовий

Продавець допоміг вибрати колір кружки

Переваги:
    Підтверджую прекрасну якість товару та доброзичливість продавця
    Недоліки:
    Відсутні
  • Яна І***
    Відгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 480 мл. Колір: Бірюзовий

Замовлення прийшло швидко.Дякую за оперативність!Товар сподобався!

Переваги:
    Все супер
    • Продавець  Usefuler

Дякуємо за відгук!

• Валерій
    Відгук від покупця. Продавець: TrendFit Global. Об'єм: 480 мл. Колір: Зелений

Хорошая кружка. Крыжка завинчивается. Доставка от Justin 50 грн, лучше выбрать курьера.

• NPGlobal

Валерий, благодарим за отзыв!

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: TrendFit Global. Об'єм: 480 мл. Колір: Зелений

Огромное спасибо NPGLOBAL за такую оперативную доставку. От самой кружки только положительные впечатления. Покупала на подарок подруге. И я и она остались довольны. Очень приятная в руке, без постороннего запаха пластика. Тепло держит хорошо. Буду наверное заказывать и себе

Переваги:
    Очень хорошая кружка
    • NPGlobal

Юлия, благодарим за отзыв!

• Тхиен Л***
    Відгук від покупця. Продавець: TrendFit Global. Об'єм: 480 мл. Колір: Чорний
    Переваги:
    Хорошо закручивается, не протекает, удобная форма корпуса, удобная форма крышки для питья, достаточный объём, можно персонализировать или брендировать, хороший пищевой пластик для крышки
    • NPGlobal

Тхиен, благодарим за отзыв!

• Надія
    Відгук від покупця. Продавець: TrendFit Global. Об'єм: 480 мл. Колір: Жовтогарячий

Купила дві кружки різного кольору, вони ще кращі ніж на фото, на пошті була приємно вражена виглядом, бо після замовлення побачила подібну, але дешевшу і іншої фірми в магазині, то мені не дуже сподобалась, боялась, що ці прийдуть такі самі, але на щастя, набагато кращі і дійсно якісні, користуватись легко і приємно (це вже четвертий вид термокружки, які появились в нас, тому маю з чим зрівняти), тепло тримають, як термос, задоволена на всі 100 %! Окремо дякую за обслуговування!

Переваги:
    Якісна, не дорога
    Недоліки:
    Чоловік хоче, щоб чай вистигав трохи швидше))
    • NPGlobal

Надія, щиро вдячні за залишений відгук!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: TrendFit Global. Об'єм: 480 мл. Колір: Зелений

Хочу выразить огромную благодарность NPGlobal за клиентоориентированность и внимание!
    Спасибо большое, что еще есть такие продавцы, которые ценят своих клиентов и их удовлетворенность.
    Отдельное спасибо Валерии!

Переваги:
    отличная кружка
    • NPGlobal

Ольга, благодарим за отзыв!

• Надія

Скільки часу тримає тепло?

Добрый день! До 6 годин.