Відгуки покупців про М'яке скло на стіл, Гнучке скло, Скатертина силіконова ПВХ плівка 2 мм 150 х 70 см

Оцінка користувачів 3.75/5
  • Ірина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: HomeLV. Розміри: 80 x 120

Я вже писала відгук, коли тільки її придбала. Можу додати, що не достатньо просто протерти обідній стіл, його приходиться сухою ганчіркою натирати, щоб не було разводів. А деякі забруднення взагалі ні чим не видаляються

Переваги:
    Недоліки:
    Складно доглядати
  • Татьяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: HomeLV. Розміри: 90 x 60

То что хотела

• Продавець  HomeLV

Ми раді, що вам все підійшло, дякуємо за відгук)

• Владислав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: HomeLV. Розміри: 60 x 110

Замовлення приїхало з дефектом

• Ірина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: HomeLV. Розміри: 80 x 120

В цілому не задоволена. Придбала, тому, що у знайомих побачила таке покриття, але вони користуються багато років і придбали в якомусь фірмовому магазині. Користуюся 4 місяці. Перші тижні запах був сильний хімічний, навіть тепер чутно, якщо підняти її, порухати. У мене це покриття лежить на скатертині, місцями є хвилі по краях. Очищати від бруду ціла історія: залишаються розводи, потрібно прикладати зусилля щоб їх прибрати, хоча користуюся ганчіркою спеціальною для кухонних поверхонь. Консультант фірми порадила мені протерти засобом для миття посуду, потім - для миття скла, начебто після цього такої проблеми більш не буде. Повинна сказати, що засіб для скла допомагає, але проблема залишається, і кожен раз після прийому їжі не хочеться протерати таким засобом стіл, за яким приймаєш їжу.

Переваги:
    Стіл виглядає естетичніше, ніж з клейонкою
    Недоліки:
    Подразнюючий сильний запах, погано доглядати
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: HomeLV. Розміри: 70 x 100

Скатертиною користуємось вже рік, щоденно. Цілком пристойно витримує посуд з гарячими напоями/стравами. Замовляли із запасом для підрізки під потрібні розміри, тому щодо коректності розмірів вже не згадаю.
    За рік колір/прозорість лишаються майже без змін, Помітно зменшуються розміри самої скатертини з часом (за рік десь на 5 мм вужче стала), але це певною мірою очікувано для такого матеріалу, а також можливо що зменшення розмірів є наслідком підрізки. Можливо цілісна скатертина більш стійка в експлуатації.

Переваги:
    Функцію додаткового захисту стола від вологи та тепла виконує
    Недоліки:
    Стягується з часом, але можливо це є наслідком підрізання без додаткової обробки країв.
    • Продавець  HomeLV

Дякуємо за ваш відгук)

• Палагеча А***
    Відгук від покупця. Продавець: HomeLV. Розміри: 90 x 70

Хороша скатертина!
    Дякую)

• Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: HomeLV. Розміри: 60 x 100

Дуже зручно. Скатерка на столи краще сберегается.
    Мени сподобалось м'яке село.

• Дмитро Р***
    Відгук від покупця. Продавець: HomeLV. Розміри: 70 x 160

Загалом, скло непогане, але є декілька недоліків.

1. Замовлення довго оброблялось, а при надсиланні забули відняти 200 грн, сплачені передоплатою від загальної суми за доставку. Продавець пішов на діалог та виправив помилку із сумою.
    2. Розміри. Ширина (менша сторона) менша, ніж треба було б, а довжина (довша сторона) довша, навіть трохи звисає. Звірив розміри з рулеткою.

Переваги:
    Достатньо грубе, прозоре, запаху майже не спостерігалось
    Недоліки:
    Довго оброблялась доставка, розміри майже не співпадають
  • Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: HomeLV. Розміри: 60 x 100

Дякую за швидку доставку. Рекомендую всім!

Переваги:
    Прозоре, не має запаху. Розміри цілком співпадають зі столом. Оптимальна товщина, що дозволяє активно використовувати поверхню