Відгуки покупців про Троянда плетиста з насичено-блакитним відтінком "Всесвіт" (Universe) (саджанець класу АА+) (45981)

Оцінка користувачів 5/5
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Diompo

Вона неймовірна. Спочатку я була розчарована. Бутон був рожевий. Звичайний рожевий. Але зараз вона розквітла і в неї відтінок змінився на ніжний холодний блідофіолетовий. І запах просто зачаровує. Фото не додаю, бо мій телефон при фотографуванні не передає колір. На фото виходить більш яскраво і рожево. У продавця фото близьке до реальності. Я дуже задоволена. І дуже вдячна. Доречі брала саджанці трьох сортів. Всі прийнялись. Але у всіх швидкість розвитку різна. Ця найшвидша в рості зараз.

Переваги:
    Колір, сила, запах
    Недоліки:
    хочу великий сад щоб їх було багато...
    • Продавець  Diompo

Доброго дня!
      Ваше задоволення та підтримка мають для нас велике значення. Ми пишаємося тим, що ви обрали саме нашу компанію, і ваш позитивний відгук допомагає нам далі розвиватися та зміцнювати нашу репутацію.

• Вікторія Д***

Ничего не принялось

• Продавець  Diompo

Доброго дня, ми перевірили інформацію по вашому замовлені. Відправки ще не здійснювались,вонии буду активні з кінця вересня, троняди які у вас не прижились не з нашого магазину.

• Елена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Diompo

Добрый день. Я заказывала у вас розу с голубым оттенком. Не очень порадовал результат.

Переваги:
    Нет.
    Недоліки:
    Она розовая.
    • Продавець  Diompo

Доброго дня. Ми вибачаємося за будь-які незручності, які ви зазнали. Ми пропонуємо вам обговорити це питання особисто, щоб знайти задовільне рішення.

• Виктория Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Diompo

Доставка в срок.Упаковка надёжная.Саженец крупный .Выглядит красиво.

Переваги:
    Постоянная связь с продавцом
    Недоліки:
    Нет.
    • Продавець  Diompo

Доброго дня. Дякуємо за хороший відгук, сподіваємось і далі радувати Вас!

• Олег П***

Відмінно прийнялись

• Продавець  Diompo

Доброго дня. Ми дуже раді, що ви цінуєте нашу роботу. Дякую за позитивний відгук!

• Вероника Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Diompo

Крепкйе куст с хорошими корнями, растет радует мой глаз крепким видом и сильными листочками. Спасибо

Переваги:
    Замечательно упаковано, большие сильные корни

Доброго дня.
      Щиро раді, що з Вашим замовленням все добре. Це означає, що і з урожаєм все буде відмінно. Цього Вам і бажаємо!

• Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Diompo

Замовлення приймала дуже приємна менеджер Тетяна. Швидко доставили. Рослини гарні, ретельно запаковані. Все супер. Продавця Diompo рекомендую.

Переваги:
    Ввічливий клієнторієнтований менеджер. Швидка доставка. Товар, представлений на сайті є в наявності. Рослини в прекрасному стані, запаковані з турботою і любов`ю. Є бажання замовляти в Diompo і надалі)) Рекомендую.
    • Продавець  Diompo

Добрий день. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Нам дуже важливо знати, що Ви задоволені. Розраховуємо на подальшу співпрацю!

• А Б***

Можливо ви напишете - відповідає сорту?)