Відгуки покупців про Термос харчовий Kamille 530 мл KM-2096 (ассорт.)

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: ROYALHOME. Об'єм: 530 мл. Колір: Фіолетовий / Салатовий

Гарний і все, в 9 поклала їжу в 12,30 вона холодна. Розчарована

Переваги:
    Красивий
    Недоліки:
    Не тримає
  • Віталій Г***

Брали для дитини , яка не може сама розігріти їжу на газу, тож тепло зберігає гарно , як рідину так і тверду їжу. Задоволені.

• Поліна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ROYALHOME. Об'єм: 530 мл. Колір: Рожевий/Блакитний

Під час вимкнень спасає. В комплекті навіть складна ложка є. Користуюсь вже півроку

• Продавець  ROYALHOME

Здрастуйте, дякуємо за відгук.

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: VELOBOX. Об'єм: 530 мл. Колір: Рожевий/Блакитний

Прислали не той колір. Пластмасовий обідок по низу виявився відколотим в одному місці. Тепло тримає не дуже добре - за 5 годин їжа з гарячої стає ледь теплою.

Переваги:
    Компактний, місткий, кришка добре тримається
    Недоліки:
    Не той колір, погано тримає тепло, прийшов з дефектом
    • Продавець  VELOBOX

Ольго, нам шкода, що так вийшло. В цьому випадку Вам потрібно було або відмовитись від отримання термосу на пошті, або вже після отримання повідомити нам про те, що Вам надійшов термос не того кольору і з пошкодженням. Тоді Ви відправили б нам цей термос назад, а ми відправили б Вам інший у якості заміни за власний рахунок.

• Світлана

Гарний термос. Користуюсь уже майже місяць. Не протікає, добре тримає тепло. Зручна складна ложечка з хорошого матеріала. Не гнеться. Задоволена що придбала.

Переваги:
    Довго тримає тепло, якісно зроблений
    Недоліки:
    прийшов трішки поцарапаний
    • Продавець  ROYALHOME

Дякуємо за ваш відгук, Світлано! Ми раді, що термос Kamille вас задовольняє і що він відмінно тримає тепло. Щодо легких подряпин, можливо, вони виникли під час транспортування, але вони не впливають на функціональність та якість термосу. Якщо ви маєте будь-які питання або потребуєте додаткової інформації, не соромтеся звертатися до нас. Бажаємо вам ще багато задоволення від використання цього термосу та чудового дня!

• Катерина І***
    Відгук від покупця. Продавець: Банячок. Об'єм: 530 мл. Колір: Рожевий/Блакитний

Чудовий термос. Прекрасно тримає температуру. Зручно їсти суп з нього. Не протікає)Доставка була дуже швидка) Дякую продавцеві!

• Продавець  Банячок

Дякуємо за відгук. Раді що Вам все сподобалось,користуйтесь із задоволенням.Завітайте до нас ще.

• Юлия Т***

Выглядит как на фото, цвет замечательныи. Доставили быстро. Очень довольна)

• Продавець  ROYALHOME

Дякуємо за ваш коментар про наш термос харчовий КМ - 2096. Ваші відгуки дуже важливі для нас, вони допомагають удосконалити роботу нашої компанії

• Анжелика
    Відгук від покупця. Продавець: LZ Home. Об'єм: 800 мл. Колір: Рожевий/Блакитний

Заказала термос ребенку в школу. Очень нежный цвет. Нержавейка, производитель Польша. не протекает, проверено. Сколько держит тепло не знаю, но в школу и 4 часа достаточно. Спасибо

Переваги:
    Вид
    • Продавець  LZ Home

Раді що Вам сподобалось, звертайтесь до нас ще.