- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Чорний
топчік
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Чорний
Качественно сделано, приятные материалы, резинки не отваливаются. Рекомендую!
- Переваги:
- Качество
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Рожевий
Оперативно і якісно
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Чорний
Зручний, легкий, свої функції виконує повністю.
- Переваги:
- Зручність
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Чорний
Класний
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Чорний
Досить міцний, на перший погляд. Приємно лежить в руці. Наскільки витривалий будемо дивитися.
- Переваги:
- Металевий, не важкий
- Юрий Ж***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style
Зламався в перший тиждень користування
- Переваги:
- Недоліки:
- Погана якість матеріалів
- Продавець Eyes Style
Добрий день, Юрій. Шкода , що ви не задоволені стилусом. Обидва наконечника на стилусі змінні, їх можна замініти. Зверніться, будь ласка, до нас в підтримку, ми Вам допоможемо у вирішенні проблеми.
- Елена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Рожевий
Одна частина стілуса залишається в колпачку. По різьбі тримається, але не тримається в самому корпусі
- Недоліки:
- Ну мабуть фабричний брак
- Продавець Eyes Style
Олено, шкода, що ви не задоволені замовленням. Але Ви придбали стилус 2 місяці назад. Накінечник або різьба могли пошкодитися за цей час в результаті необережного користування або падіння стилуса ( до речі, накінечник на стилусі змінний). З Вашого фото незрозуміло , яка проблема зі стилусом. Запчастина на фото , яка лежить окремо не має відношення до стилусу. Якщо це був заводський брак,як Ви зазначили у відгуку, Ви могли б одразу звернутися до нас, і ми б Вам обміняли товар.
- Елена Ч***
Можливо і пройшло два місяці з дня замовлення, але перший раз в використанні стилус був 1.01.2024, так як це був подарунок. Стилус міг дійсно падати, але ж вибачте, я замовила не хрустальну вазу. Запчастина яка на фото має відношення до стилусу. Спеціально для Вас зроблю фото. Відгук і не писала б якби не прийшло від Розетки нагадування
- Елена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Eyes Style. Колір: Рожевий
Додам фото. Щоб не розказували що запчастина на фото не має відношення до стилусу. Злітає наконечник з різьбою
- Продавець Eyes Style
Олено, дякуємо за додаткові фото. Тепер зрозуміло, яку проблему Ви мали на увазі. В процесі експлуатації наконечник може пошкодитися. У нас в продажу є змінні наконечники на цей стилус. Я лишу посилання на товар , якщо буде бажання і необхідність замінити.