- Сиченко В***Відгук від покупця. Продавець: Ukrcovers. Колір: Коричневий
Жена вчера получила заказанную мной обложку для паспорта. Перед тем как отправлять мне товар продавец со мной связался и заверил, что есть коричневый точно такой как на фото винтажная кожа.
Получил Голимую китайскую подделку
Зачем Вы обманываете покупателей?
Прошу " Розетку" вмешать и вернуть мне деньги ( товар + доставка) я подделку отправлю продавцу обратно
Это ужас!!!
Требую возврата денег
Готов предоставить- Переваги:
- Недоліки:
- Присланный товар не соответствует заявленному
- Контурко С***
Підтримую!
- Тетяна Х***Відгук від покупця. Продавець: Ukrcovers. Колір: Коричневий
Ок
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Ukrcovers. Колір: Чорний
Хороший качественный чехол на документ
- Переваги:
- Материал
- Недоліки:
Дякуємо за Ваш відгук❤️
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Ukrcovers. Колір: Синій
Менеджер Ukrcovers вийшов на зв*язок, мені прийшла посилка вдруге, і тепер товар відповідає опису : колір, розмір, малюнок тому я ставлю Чудово, це саме те, про що було домовлено вперше.Важлива деталь: мені це потрібно до Нового року, компанія це врахувала і я отримала це саме сьогодні, в канун Нового року. Хоч і вдруге.Компанії раджу бути уважнішими , що Ви відсилаєте, Розетці дякую за вирішення ситуації і ВСІМ гарних Новорічних свят! Фото вдруге присланого додаю.
- Переваги:
- Присланий вдруге товар відповідає заявленому опису
- Продавець Ukrcovers
Добрий день! Ми дякуємо Вам за можливість виправити це непорозуміння, на жаль неможливо робити все на 100%, але ми намагаємося стрімко йти до цього.
Бажаємо Вам і Вашім близьким щасливих свят❤️
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Ukrcovers. Колір: Синій
Проблему вирішено
Товар не відповідає опису. Було заявлено патріотичний паспотр "Козак". Де патріотичний і де козак не зрозуміло. Продавець обдурив.Фото присланого товару додаю.
- Продавець Ukrcovers
Добрий день,Олено,надішліть будь ласка фото товару який ви отримали
- Продавець Ukrcovers
Вам була помилково надіслана чужа посилка, ми приносимо вибачення за цю ситуацію, завтра менеджер зв‘яжеться з Вами щодо вирішення цієї ситуції!