Відгуки покупців про Зовнішній карман HDD 3.5" / 2.5" SATA USB 3.0 - USB ShuoLe бокс для жорсткого диска з блоком живлення Чорний корпус (CN300058)
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: NOP. Колір: Black
За 700 грн не могли покласти нормальний справний юсб дріт? Бо той, що в комплекті, з одного боку вставляється не до кінця, (перевірено в кількох девайсах на різних портах). У підсумку жорсткий диск навіть не підключається до пк.
Дякуємо за ваш відгук
Нам шкода, що виникла така ситуація з кабелем.
Хочемо зазначити, що ми завжди на зв’язку та готові оперативно допомогти з будь-якими питаннями або проблемами. Будемо вдячні, якщо в подібних випадках ви одразу звертатиметесь до нас — це дозволить швидше вирішити ситуацію.
Зі свого боку ми обов’язково допоможемо: можемо запропонувати заміну кабелю або інший варіант вирішення. Напишіть нам, будь ласка, у приватні повідомлення.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: NOP. Колір: Black
Працює швидко і відмінно
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Кришка не щільно закривається зі вставленим диском. На роботу це не впливає
- Продавець NOP
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви задоволені швидкістю роботи та співвідношенням ціни і якості
Щодо кришки — дякуємо, що звернули увагу на цей момент. У деяких випадках через особливості конструкції та різну товщину корпусів жорстких дисків можливе неідеально щільне закривання. Водночас це не впливає на роботу пристрою, як ви й зазначили.
Бажаємо вам стабільної та швидкої роботи накопичувачів
- Владислав Х***Відгук від покупця. Продавець: NOP. Колір: Black
Товар якісний, комплектація відповідає фото. Все працює добре. Кішеня надійшла вчасно. Рекомендую товар та продавця.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Продавець NOP
Дякуємо за такий позитивний відгук! Дуже раді, що товар повністю відповідає вашим очікуванням і все працює без зауважень
Окрема подяка за рекомендацію — це для нас дуже цінно!
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: NOP. Колір: Black
Доставили за 4 дні, обіцяли 6-7, працює, зауважень не маю
- Продавець NOP
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені покупкою.
Стандартний термін доставки зазвичай становить 3–7 днів, тому ми завжди зазначаємо, що отримання замовлення не гарантується наступного дня. Приємно, що у вашому випадку доставка була швидшою.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: NOP. Колір: Black
Треба використовувати USB кабель що у комплекті (короткий) або довгий та добре екранований
- Переваги:
- Простий та практичний девайс за доступною ціною, працює без нарікань із різними поколіннями дисків
- Продавець NOP
Добрий день. Дякуємо що знайшли час для зворотної відповіді. Ми надзвичайно раді що залишились задоволені покупкою!
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: NOP. Колір: Black
Працює як треба.
Хто буде під'єднувати через павербанк під час блекаутів: тут роз'єм 5,5х2,1 мм. Також потрібно мінімум 24 Вт потужності. Павербанк на 22 Вт не тягне.- Продавець NOP
Дякуємо Вам за відгук і за те, що поділилися власним досвідом використання
Раді, що бокс працює справно. Окрема подяка за уточнення щодо підключення через павербанк та необхідної потужності — така інформація дійсно може бути корисною для інших покупців, особливо в умовах блекаутів.
Бажаємо Вам комфортного користування!
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: NOP. Колір: Black
Корпус хлипкий, но главное, что диск не плотно прилегает к нему, приходится прикладывать дополнительные средства, чтоб плотно прилагал диск к корпусу.
- Переваги:
- Дешёвый, лёгкий и очень простой в использовании !
- Недоліки:
- Диск не плотно прилегает к корпусу, нужны дополнительные средства, чтоб лежал плотно. Это не сложно, но все таки 700грн. Это то же деньги!)
- Продавець NOP
Дякуємо за Ваш відгук!
Нам шкода, що корпус видався Вам хлипким і диск не прилягав достатньо щільно. Хочемо звернути увагу, що в комплекті є спеціальна м’яка прокладка та упор, які якраз і призначені для фіксації жорсткого диска всередині корпуса. З їх використанням диск має лежати щільно та без люфтів. Дякуємо, що обрали наш товар!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: NOP. Колір: Black
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: NOP. Колір: Black
Не підходить для 3.5hdd
Дякуємо за ваш коментар!
Хочемо уточнити, що дана модель зовнішнього боксу спочатку призначена саме для 3.5" HDD. Ймовірно, під час встановлення диска не була знята внутрішня фіксуюча планка, яка використовується для фіксації 2.5" SATA-накопичувачів — через це може здаватися, що 3.5" диск не підходить.
Якщо у вас або інших покупців виникнуть питання щодо встановлення, ми завжди раді допомогти!
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: NOP. Колір: Black
Навіть до старшого Макбуку (2018 Pro) підєднася через перехідник. Працює добре
- Переваги:
- Працює чудово
- Недоліки:
- Кришка закриття трішки грубо закривається
- Продавець NOP
- Вячеслав Р***Відгук від покупця. Продавець: NOP. Колір: Black
Краще рішення за свої гроші!
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: NOP. Колір: Black
Працює
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець NOP
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: NOP. Колір: Black
Працює
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: NOP. Колір: Black
Класна штука. Була проблема викачати інфу зі "здохлих" компів та ноутів. Проблема вирішена: диск 3,5" під'єднався на раз-два, швидко відкрилось все, фільми відтворює, файли всі бачить, краса! Треба бути тепер ще зняти диск зі старого ноута та перевірити) І ще: диск зі старого компа спокійно під'єднався до мого ТВ і з нього можна дивитись фільми, що були записані.
- Переваги:
- Дизайн, швидкість, сумісність з усіма пристроями
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець NOP
Добрий день. Дякуємо за зворотну відповідь