- Викторія У***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Чудові
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Рекомендую
Дякуємо за ваш відгук
- Ганна Д***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Дорого для таких тонких колгот, ніби двошаровий копрон, але шви не видно під тонким платтям, та в 2 мені в принципі не холодно, зацепки залишаються як на звичайних)
- Переваги:
- Шви не видно з тонкою чорною сукнею, що обтягує
- Недоліки:
- Зацепки, тонкість
- Віта К***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Колготи прийшли, якість нормальна без затяжок. Але не вартують тієї ціни
- Продавець REBREND2
Дякуємо за ваш відгук.
- Грушовец А***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Якість колготок нормальна, але ззаду наявні 2 шва (полоси), що у моєму випадку робить їх непридатними для використання
- Переваги:
- Гарний задум
- Недоліки:
- Дві полоси ззаду, які виділяються через одяг
- Продавець REBREND2
Дякуємо за ваш відгук. Колготи дійсно містять 2 шви ззаді, це зображено на фото №4 в картці товару. Нажаль іншого типу дані колготи не виготовляються.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: S. Колір: Чорний
Не зимние, без флиса
- Продавець REBREND2
Даний виріб не передбачає наявність флісу, це вказано в назві та описі товару, також є присутні відповідні фото із внутрішньою стороною. Температурний режим даних колгот від -5 до +10 градусів С, що відповідає середній температурі в зимку.
- Валері Ю***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
- Валері Ю***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
️️
- Валері Ю***
Одразу помітно, як ви цінуєте своїх покупців
- ВалеріВідгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Вдруге не купила б
- Продавець REBREND2
Звертаємо вашу увагу, що фактично ви і не придбали товар, оскіли ми прийняли назад від вас виріб та кошти вам були повернуті.
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Не варті своїх грошей. Одягла тільки поміряти - залишаються сліди від розтягнення виробу при одягненні (не від нігтів, а від пальців). Ці сліди жодним чином не зникають - виглядають як плями чи розводи. У підсумку такі дорогі колготки згодяться хіба що під брюки. За ці гроші під брюки можна купити лосини, а може і не одні.
- Переваги:
- Недоліки:
- Неякісні
- Продавець REBREND2
Вітаємо. Нам шкода що ви стикнулися з такою ситуацією. Товар є якісним та таким чином не повинен себе поводити, скоріш за все виникла якась помилка. Наш менеджер з вами звяжеться для уточнення деталей та у разі необхідності здійснимо безкоштовну заміну.
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Хорошие колготки
- Аліна А***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: S. Колір: Чорний
Геніальний виріб!
Ідеальне рішення для тих хто хоче красиво виглядати і не змерзнути!)))
Як на мене, то на дворі в погоду 0 градусів в них дуже комфортно і тепло, а в приміщенні на роботі не жарко! Якщо буде мороз, то мабуть ще замовлю в цього продавця такі самі, але на флісі (попереднім покупцям що залишали погані коментарі, рекомендую уважно читати опис, перш ніж здійснювати покупку, бо в назві чітко пише "БЕЗ ФЛІСУ")...
Жодних дефектів і плям не було. Якість БОМБА!!! Вони дійсно вартують цих грошей!
Рекомендую всім всім всім!
П.с. таким продавцям як цей просто респект! На наступний день вже моє замовлення було у відділенні, і це в час війни та коли країна без світла! Бажаю вам успіху!!!- Переваги:
- Хороша якість, оригінальні, теплі на температуру 0 градусів і в одночас не жарків приміщенні
- Продавець REBREND2
Щиро дякуємо вам за відгук! Будемо раді вас бачити нашою постійною клієнткою!
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: S. Колір: Чорний
Жахливі колготки, ніякого утеплення немає, навіть приблизно. Дуже шкода грошей. Пишу відгук для того, щоб когось врятувати від невдалої покупки.
- Переваги:
- Їх немає
- Недоліки:
- Немає утеплення
- Яна К***
В описі вказано, що вони без фліса. Та розраховані на температуру від -5 до 10
- Продавець REBREND2
Нам шкода що вам не сподобався виріб. Звертаємо увагу, що в назві товару вказано що колготи без флісу, а також в описі вказано температурний режим від -5 до +10 градусів, також наявні фото внутрішньої сторони виробу. Окремо звертаємо увагу, що в нас в продажі є дорожча модель, яка утеплена флісом. Під час отримання свого замолення ви маєте право його оглянути на пошті перш ніж забирати посилку.
- Анна
Опис та фото змінили, теж саме замовила утеплені на флісі, а пришли тонкі жахливої якості, з полосками які не розходяться. Холодні та жахливий вигляд! Нікому не раджу
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Колготи виявились з якимись плямами. Як не намагалась розправити, або розтягнути. Плями не зникали(
Дуже шкода. Доведеться одягати тільки під штани- Переваги:
- Еластичні, теплі колготи
- Недоліки:
- Плями
- Продавець REBREND2
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода що ви стикнулися з даною ситуацією, з вами зв'яжеться наш менеджер щоб здійснити заміну.
- Валерия Л***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
там мне ниже писали что это не пятна а их нужно расправить....Что я только не делала )))ничего не розправлялось и не розтягивалось ,пятна не исчезали )с Новой парой такого нет вообще ,все ровно
- Валерия Л***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
отправили повторно колготы ,уже без брака.Спасибо
- Переваги:
- пятен нет,все устраивает.Хорошо что есть еще такие ответственные продавцы)
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Не варто чекати чудес, що вони грітимуть вас при мінусі, але в них набагато комфортніше до 0 ніж в колготках 40 den, які створюють такий саме ефект стрункості як цей товар.
Тому однозначно рекомендую.
Всі острахи про нерівномірність малюнку, плями й тд - даремні, бо варто просто обережно вдягати колготки розподіляючи тон по всій ніжці. Так само як і звичайні капронові колготки)- Переваги:
- стрункість ніжок при низьких температурах
- Недоліки:
- необхідно обережно вдягати розприділяючи тон по ніжці
- Продавець REBREND2
Дякуємо за ваш відгук! Ми тішемося що вам все сподобалося! Будемо раді вас бачити нашим постійним клієнтом!
Проблему вирішено
повелась на отзывы...колготы не такие уж и теплые..под ней просто бежевая тонкая подкладка..
но больше меня расстроили пятна тёмные и белые по всем колготам...ну и как их одеть под юбку и выйти ????как колхозница?кого вы обманываете....
эти колготы не стоят таких денег(((- Переваги:
- никаких
- Недоліки:
- я очень расстроена что в пятнах все
- Продавець REBREND2
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода що ви стикнулися з такою ситуацією, ми не можемо зрозуміти звідки на колготах появилися дані плями, припускаємо що щось могло на них вилитись під час доставки або якась інша причина. Разом з тим ми прагнемо щоб всі наші клієнти залишилися задоволені, тому вам БЕЗКОШТОВНО ЗА НАШ РАХУНОК ВІДПРАВЛЕНО ЗАМІНУ.
- Катерина Д***
Скоріш за все це не плями, а з'являються нерівності через вдягання. Варто рівномірно розприділяти колготки при вдяганні й все буде чудово )
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Теплые. Качество удивило и порадовало. Не создают дополнительного объема ногам и смотрятся хорошо. Утягивают всё лишнее и благодаря этому не сползают.
- Переваги:
- Качество. Удобность.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Продавець REBREND2
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді що вам все сподобалось.
- Борис К***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Супер, девушке очень понравились! Все работает
- Переваги:
- Теплые, реальный эффект "голых ножек", гибкая размерная сетка,
- Недоліки:
- Есть мелкие еле заметные на свету темные пятна
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Колготы шикарные! Продавец связался очень быстро и оперативно, товар на следующий же день приехал на почту. Качеством колгот очень довольна, они в меру плотные, удобные и смотрятся красиво.
- Инна П***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Гарні теплі та якісні колготки. Підійдуть для осені. За складом вказано, що нейлон та поліестер 25/75 відповідно, але наче ж є ще спандекс, тільки незрозуміло,скільки у відсотках. Є у продажу Ваш же товар, тільки дорожчий майже вдвічі: колготки на флісі, але з таким же складом. Чи дійсно вони зимові та будуть товщі та тепліші?
- Переваги:
- Гарний якісний товар
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Чудові колготи
Дякуємо за Ваш відгук!
- Светлана З***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Очень красивые ,тёплые. На осень и думаю на зиму надо брать что-то теплее.Хорошо смотрятся.Но иногда сползают)
- Переваги:
- Красивые,тёплые
- Недоліки:
- Иногда сползают
- Продавець QBREND2
- Продавець QBREND2
Окремо хочемо звернути Вашу увагу, що в нашому магазині є такі ж, однак утеплені флісом та розраховані на сильний мороз.
- Ярина П***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Відповідає опису, гарний вигляд.
- Переваги:
- Замовлення виконано швидко.
- Продавець QBREND2
- Тіток А***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Колготи супер. Купую вже не вперше і шукала саме такі. Продавцем задоволена. Замовлення виконали швидко.
- Ганна Т***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Хорошие колготки на осеннюю погоду. Внутри не флис, а уплотненная тянущаяся ткань. Ножку не утолщают. На объем бёдер 100 см размер М сел отлично. Буду заказывать ещё.
- Переваги:
- Красиво смотрятся, тёплые на осеннюю погоду
- Продавець QBREND2
Большое спасибо за Ваш отзыв! Будем очень рады вас Видеть нашим постоянным клиентом!
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Качество колготок хорошее. На ноге смотрятся отлично. В носке уже испробовала и не пожалела. Продавец хороший, быстро была сделана отправка.
- Валерія М***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
На вид действительно кажется, что обычные капронки, матовые, очень хорошо растягиваются) непонятно пока, насколько они теплые, ещё не пробовала
- Алена Я***Відгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Насправді переживала, чи підійде розмір, бо читала відгуки, що маломірять. Ношу розмір М.
Підійшли чудесно, поки дуже задоволена. Сподіваюся, що досить теплі)Відповідність розмірній сітці
- МарямВідгук від покупця. Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Выше все написала
- Переваги:
- Колготы хорошего качества. Соответствует фото. Ноги не утолщают. Маломерят, мне кажется: брала размер М, на мой ХС нормально сели. Продавца рекомендую- доставка быстрая, все прошло гладко
Замале
- Маслюк Т***Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Черные капроновые колготы примерно 100 ден. Не теплые. На Зиму точно не подойдут. Эфект голых ног есть. Но они явно не стоят заявленых денег.
- Переваги:
- Не обычные.
- Недоліки:
- Холодные.
- Продавець REBREND2
Дякуємо за зворотній зв'язок. Саме такий і є задум даних колгот, розраховані на помірну осінь/зиму/весну з температурою повітря від -5 до +10. Щоб людям які більшість свого робочого часу проводять в теплому приміщенні не було надто гаряче, і в одночас щоб не змерзнути поки потрібно дійти до авто/ маршрутки / метро.
Якщо ви зацікавлені в придбанні більш теплих колгот і також з "ефектом голих ніжок", то з радістю повідомляємо, що в нас є такі в наявності, називаються "Колготки капронові Зимові утеплені флісом з ефектом голих ніжок". Надсилаємо посилання на товар: посилання - Продавець REBREND2
- Анна Д***Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Товар зовсім не відповідає опису! Це не зимові колготки! Це звичайні карпронки, лише світлі всередині. Вони тоненькі, максимум 80 ден, жодного утеплювача немає, світла частина всередині - такий самий капрон, як і зовні. Якщо їх трохи розтягнути, вони просвічуються. Тому єдине, в чому не обманули - ефект голих ніжок точно буде, бо вони напівпрозорі Вони не коштують 400 грн! Тому я відмовилась від покупки, після того як оглянула їх.
- Продавець REBREND2
В описі власне все вказано те, що ви написали: " напівпрозорі капрони з ефектом голих ніжок розраховані на помірну осінь/зиму/весну з температурою повітря від -5 до +10. Зимові капрони "обманки" - на вигляд тонкі чорні стильні капронки, які роблять вигляд елегантних ніжок наче у 20 DEN. Колготи містять з середини ніжну бежеву підкладку, яка створює ефект голих ніжок та одночас зігріває."
Водносчас звертаємо увагу, що в нашому магазині в продажу є такі ж, однак утеплені флісом, які мають відповідну назву та опис. - Продавець REBREND2
В подальшому перед створенням замовлення рекомендуємо детально ознайомлюватися з описом та фото товару, або уточнювати додаткові питання в продавця у відповідній формі. Також звертаємо вашу увагу, що якщо вам не сподобався товар, то ви не сплачуєте за доставку, і з вас не утримується передоплата на випадок не забору. Всі затрати на доставку вам і в зворотній бік беремо на себе ми.
- Людмила Т***Продавець: REBREND2. Розмір: M. Колір: Чорний
Колготи сподобались якість нормальна