Картка Rozetka

Відгуки покупців про Сумка переноска для кота кішки собаки домашніх тварин до 8 кг з віконцем ілюмінатором і ремінцем на плече котячі сумки для переноски перенесення котів кішок маленьких собак кошеня сіра (002166)

Оцінка користувачів 4.89/5
  • AI аналіз відгуків
    69 відгуків:  позитивний (94%), нейтральний (4%), негативний (2%)
    Сумка-переноска для тварин отримує переважно схвальні відгуки від покупців. Користувачі відзначають її місткість, якість матеріалів і зручність як для тварин, так і для власників. Особливо хвалять функціональність (наявність ілюмінатора, зручні ручки, гарна вентиляція) та доброзичливий сервіс продавця. Як основний недолік згадується лише м'якість дна, яке для важких тварин може прогинатися, а також поодинокі коментарі щодо запаху нової тканини. Загалом сумка виправдовує очікування та ціну, забезпечуючи комфорт улюбленцю і власнику.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 48 x 30 x 26. Колір: Сірий

Сумка на вид симпатичная, но для меня сильно неудобной оказалась. Удобно только за ручки нести, на плече переворачивается иллюминатором вверх, пыталась с длиной ремешка "поиграться ", не помогло. Подложка внутри не закреплена, надо закреплять, совается туда-сюда. Кошку несла 2,5 кг, большого кота вообще не вариант, разве что вынести чтобы в машину поставить, но у нас клиника близко. Будет теперь валяться.
    Третья звезда за внешний вид.

Переваги:
    Симпатичная
    Недоліки:
    Не удобная, не закреплена подложка.
  • Елена М***

Дуже задоволена покупкою! Переноска виявилася якісною, міцною та дуже зручною. Кіт почувається всередині спокійно завдяки хорошій вентиляції та прозорому віконцю, через яке може спостерігати за навколишнім світом. Жорстке дно не прогинається, тому тварині комфортно навіть під час тривалих поїздок. Сумка легка, зручна в перенесенні та виглядає стильно. Рекомендую всім власникам котиків і невеликих собак!

• Продавець  ЗооТорг

Олено, дякую за високу оцінку. Здоров'я Вашому вихованцю, будемо раді бачити Вас знову!

• Інна П***

Продавець відправив швидко)

Переваги:
    Переносна зручна, легко миється, немає стороннього запаху. Малий іноді використовує для відпочинку)
    Недоліки:
    Поки не знайшла
    • Продавець  ЗооТорг

Інна, дякуємо за відгук! Нехай обновка служить довго і тішить Вас на кожній прогулянці.

• Павло К***

Зручна і комфортна сумка

Переваги:
    Легко миється
    • Продавець  ЗооТорг

Павло, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Алла Ч***
    Переваги:
    Чудова сумка. Коти сприймають її як свій будиночок а не жахливу переноску. Не схожа на тюрму для котів, як інші переноски.
    • Продавець  ЗооТорг

Алла, дякуємо за відмінну оцінку та фотовідгук ! Нехай покупка приносить радість Вашому улюбленцю.

• Євгеній С***

Сумка добре підійшла для кота 13 років. Можна зручно покласти / випустити як зверху, так і по бокам.
    Все сподобалось

Переваги:
    Зручна, легко помістити кота
  • Людмила Ш***

Дуже зручна переноска, киці і нам сподобалось. Дякуємо

• Яна З***

Чудова переноска, зручна і якісна, нашому котику ідеально підійшла.

• Діана П***

Товар прийшов жахливо запакований та не у повній комплектації. Відсутній прозорий ілюмінатор. Сітка кріпиться не дуже якісно. Котик може її легко вибити. Розчарована.

• Продавець  ЗооТорг

Діано, вітаємо, дякуємо за зворотній зв`язок! Приносимо вибачення за таку неприємну ситуацію, на складі нові комптектувальники, передамо, щоб ретельніше перевіряли та пакували товар! Відправимо сьогодні ілюмінатор!

• Марина

Сумка дуже сподобалася
    містка, зручна, якісно пошита.

• Наталія Н***

Дуже задоволена покупкою цієї переноски. Сумка якісно пошита, нитки не стирать. Великий плюс — наявність сітчастих віконець, через які все добре вентилюється, і котик може спостерігати за дорогою. Сама сумка дуже легка, її зручно нести на плечі за допомогою довгого ремінця. Рекомендую!

• Емма Ч***

Сумка дійсно відповідає як на фото, мені подобається якість матеріалу. Досить міцна. Брала для котика.

Переваги:
    Сумка велика, підійде як для котів так і для невеликих собачок.
  • Ганна Г***

Сложновато одевалась сфера прозрачная, но ребята позвонили и скинули видео инструкцию. Очень классные!

Переваги:
    Очень компактная, удобная и лёгкая
    • Продавець  ЗооТорг

Ганно, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Олександра С***

Дякую за цю сумку переноску,нам дуже сподобалась якість,вмвскість і дизайн)

Переваги:
    Велика,міцна,якісна)
    • Продавець  ЗооТорг

Олександра, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Мария Н***

Гарна сумка-переноска за свої кошти. Запах на балконі вивітрився і все ок. Котенятку там норм)

Переваги:
    Легка, вмістка
    • Продавець  ЗооТорг

Маріє, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Оксана Х***

Зручна, комфортна, гарна сумка

Переваги:
    Величенька
    • Продавець  ЗооТорг

Оксано, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Юлія В***

Якісь непогана. Розмір якраз чудово підходить для кота зазначеної ваги.

Переваги:
    Легка
    Недоліки:
    Запах просто жахливий! Сподіваюся, що прання вирішить цю проблему
  • Александр М***

Кот весит 7.5 кг, цейлон, поместился в сумку без проблем. Были сомнения в жесткости дна сумки, но всё оказалось вполне приемлемо. Да, запах был, но после недели на балконе исчез. Блистер сразу же убрал - кот крупный и ему неудобно поворачиваться, вполне достаточно и сеток.

• Світлана Т***

Мені сподобалось зручна у експлуатації,можна і на плече закинути і у руках нести .Легка ,на мою думку це більше літній варіант ,бо має сіточки з трьох боків.Кішці теж сподобалось

Переваги:
    Легка ,швидко збирається .
  • Наталія С***

Сумка переноска якісна. Сподобалась моїй киці і мені)Швидко доставили. Має гарний вигляд. Поки що в експлуатації не була.

Переваги:
    Розмір, наявність ілюмінатора, відкривається з 3-х сторін, якість сітки, збирається легко
    Недоліки:
    Не виявила
  • Екатерина М***

Удобная. Немного был запах.
    Осталось только кошку приучить в ней хорошо себя чувствовать)

• Оксана Ч***

Сумка переносна підійшла за розміром.песику сподобалось.дуже вдячні.

Переваги:
    Вдобна
    Недоліки:
    Не має
  • Світлана А***

Дякую за придбану переноску! Товар якісний і зручний у використанні! Киці дуже до вподоби!

Переваги:
    Якість і зручність у користуванні!
    Недоліки:
    Немає.
  • Владислава М***

Легка та зручна

• Лилита Ж***

Супер!!!!Дуже подобається.

• Тетяна К***

Сумкою дуже задоволена. Зручні віконця, оптимальний розмір, якісний матеріал і чудовий пошив. У мене величенький кіт (6.5кг), але йому було зручно, він міг повертатися в середині. І вона просто дуже гарна!

• Продавець  ЗооТорг

Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже приємно, що наша сумка так Вам сподобалася і підійшла для Вашого котика, а інші покупці можуть переконатися в якості та відповідності фото та опису!

• Ольга Б***
    • Продавець  ЗооТорг

Ольго, вітаємо! Дякуємо Вам за оцінку якості нашого товару!

• Ірина П***

Очень удобная

• Продавець  ЗооТорг

Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий зворотній зв'язок! Дуже раді, що наша сумочка Вам сподобалася і підійшла для Вашого улюбленця, а інші покупці можуть впевнитися, що товар зручний та якісний!

• Валентина

Сумка хороша, зручна. Якщо зберігати в розкладеному вигляді, не займає багато місця. Дно витримає вагу кота.

Переваги:
    Зручна
    • Продавець  ЗооТорг

Валентино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук про якість нашого товару! Дуже раді, що сумочка зручна в користуванні для Вас та підійшла для Вашого улюбленця!

• Евгения С***

Сумка компактна та дуже зручна, мої два не великих котика вмістилися)

• Яна М***

Зручна у використанні,та дуже компактна в зберіганні.Котики також оцінили дякую !)

Переваги:
    Легка у використанні,компактна
  • Олександра

Сумка якісна, чудово, шо віконце за потреби можна замінити на ілюмінатор. Зручно складається і не займає багато місця. Головне, що киці сподобалась (весь час спить в ній, як в хатинці)
    Окрема подяка продавцю, швидко доставили, все супер! Рекомендую)

• Полина Б***

Удобная и практичная сумка, а также закрывает от ветра. Самый главный плюс, что нетравматичная, как пластмассовые при застревании когтей и лап при вытягивании кота.

Переваги:
    Удобство и безопасность питомца
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Олена

Сумка переноска чудова. Дуже подобається віконечко, котре можна замінити на пластикову вставку-сіткою. Містка. Зручні ручки. Виглядає якісно та красиво. Дуже дякую продавцю за швидку відправку та за чудовий товар

Переваги:
    Чудова сумка переноска за невеликі гроші
  • Катерина М***

Чудова якісна переноска. В користуванні допоки не була, проте на позір зроблена з якісних матеріалів. Сподіваюсь котику сподобається в такій подорожувати)

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Інна П***

Сподобадась сумка і мені і улюбленцю.
    Чудова якість.
    Товар прийшов вчасно.

Переваги:
    Розмір великий. Вісьмикілограмовому котику дуже зручно.
    Недоліки:
    Пластикові карабіни.