Картка Rozetka

Відгуки покупців про Подвійна лампа LUMERTY Double Light 45w / кільцева лампа, LED панелі - на штативі з кріпленням для телефону - для бьюті-індустрії, тату-майстрів, фото/відео (45W2-1864)

Оцінка користувачів 4.43/5
  • Вячеслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: LTech

Панелі обертаються, можна налаштовувати під любий кут дуже зручно. Яскравості достатньо, трішки не звично що зміна температури світла здійснується ти ж самим регулятором що і потужність , але швидко звик . Штатив норм не хитаєтся, доставили замовлення на наступний день.

Переваги:
    Панелі, яскравість, якість
    Недоліки:
  • Микола Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LTech

За ці гроші топ! Конструкція якісна, не хитається. Світло рівномірне, без мерехтіння. Сподобалось, що є екран і можна чітко налаштувати потужність та підібрати потрібну температуру.

Переваги:
    Конструкція, екран, світло рівномірне
  • Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: LTech

Лампою задоволений, конструкція стійка, світло яскраве , матеріали якісні самі плафони металеві

Переваги:
    + якість, металеві плафони, яскравість
    Недоліки:
    - поки не знайшов
  • Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: LTech

лампой пользуюсь 2 недели, и это ад! Штатив хороший, но сейчас не о нем. Сама лампа очень хлипкая, каждый раз думаешь что это будет последний ее рабочий час, она буквально разваливается в руках! Ее коробка, к которой крепиться к штативу и там же регулятор, трещит по швам, закрутить болтик для четкой фиксации штатива который в комплекте просто невозможно, иначе она просто развалится. Поверте, это не первая моя лампа и я знаю, как с ними обращатся, это не тот случай когда " ТУПОЙ ПОКУПАТЕЛЬ ПЕРЕТЯНУЛ БОЛТ И ТЕПЕРЬ ЖАЛУЕТСЯ" . Вот сегодня произощел день Х, когда лампа посреди сеанса просто отпала от штатива, и ее никто даже не трогал, ПРОСТО МИСТИКА) это было последней каплей, что бы написать отзыв. Светит ли она ярко как хорошая кольцевая лампа на аналогичных 45Ват? НЕТ! У меня есть с чем сравнить. Не достаточно ярко, это не 45 ват, либо 45 но с паршивыми светодиодами, посколько на самих(рожках) металические части, разогреваются так, что держать в руке невозможно, КИПЯТОК! на задней стороне самих (рожек) есть выемки с проводком, так вот они мне пришли изначально с отпавшими деталами, я не гордый, вставил... И я их вставляю на место каждый божий день, потому что ОНИ ОТПАДАЮТ из за нагрева! Вся лампа хрустит, это обычный подвальный китай под видом "бренда". Хотелось хорошую надежную лампу для фотографирования работ, а получил инвалида который наладом дишит. Понимая как работают маркетплейсы, ее невозможно будет вернуть. Выходит, выход один, перематать ее туго изолентой, что бы конструкция блока была усилена, нормально прикрутить, помолится, что бы оно не репнуло по швам, и молится, что бы работала дальше и не згорела во время работы! Спасибо LUMERTY, я теперь знаю, какой "бренд" не покупать, и всем своим колегам желаю того же.

Переваги:
    штатив хороший
    Недоліки:
    ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
  • Иван К***
    Відгук від покупця. Продавець: LTech

Користуюсь лампою даного бренду вже давно, нарікань 0 ,лампа працює як годинник, рекомендую

Переваги:
    ВСЕ
    Недоліки:
    нема
  • Дарина Г***

Чудовий штатив

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: LTech

Швидко доставили, дуже яскрава, штатив дуже стійкий, панелі металеві, регулюється і температура і яскравість, екран

• Иван К***
    Відгук від покупця. Продавець: LTech

Прекрасна лампа, якість на висоті просто, вигнути можна просто як завгодно, а для праці з клієнтами мені це необхідно, світло ну дуже яскраве, ніколи не використовую на 100відсотків, 50 - 70 цілком достатньо. Фото і відео теж чудові виходять , можна навіть так підсвітити з обох боків завдяки гнучким тримачам світла , що більше ніякими іншими лампами це просто не можливо зробити, хіба що мати декілька ламп. Одним словом 10 / 10

Переваги:
    Дуже яскрава, Гнучкі тримачі, Чудово підходить для фото і відео, Ідеольна для праці з кліентами, Лєд панелі металеві!, Якість чудова
    • Продавець  LTech