Картка Rozetka

Відгуки покупців про Плита газова Tramp портативна (042-UTRG-057)

Оцінка користувачів 4.43/5
на основі 82 відгуки
  • Відгуки про товар продавця TI TRAVEL MARKET
  • Ян О***
    Відгук від покупця. Продавець: TI TRAVEL MARKET

Придбав три газові плітки, із трьох тільки одна працює, інші дві не працюють, що тільки не робив і газ стравлював, і газові балони міняв, нічого не допомагає.
    Виходячи з цього можна зробити висновок, щопоставляється бракована продукція. Якщо взяти у відсотковому співвідношенні - то відсоток брака (неякісних товарів) складає більше 60%

Переваги:
    Крім своєчасної доставки ніяких переваг не має
    Недоліки:
    Поставщик поставляє товар, що не відповідає якості
    • Продавець  TI TRAVEL MARKET

Добрий день,
      Таких плит було продано доволі багато і не йде мова про брак 60%. Також бренд Tramp офіційним дилером якого ми являємось є доволі відомим брендом, щоб "дозволяти" собі такий рівень браків. Уважно прочитайте інструкцію, ми впевнені, що Ви найдете там відповіді на свої питання. Якщо Вам, щось не підійшло, можете повернути даний товар в товарному вигляді, протягом 14 днів від дати продажу.

• Омельченко С***
    Відгук від покупця. Продавець: TI TRAVEL MARKET

Непогана штука, підключив балон, протестував. Все працює.

Переваги:
    Працює, горить, гріє
    Недоліки:
    Важіль підключення балону слабенький, обережно не зламайте
  • Максим Л***

Проблему вирішено

Привіз, включив, не запалюється
    Спрацював запопіжник. Стравлював газ разів 20 майже до пустого, під час встановлення напівпустого балона спрацьовує запобіжник. Брак, мабуть.

Переваги:
    Не оцінив
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  TI TRAVEL MARKET

Добрий день,
      Таких плит було продано доволі багато, рівень браків надзвичайно малий. Також бренд Tramp офіційним дилером якого ми являємось є доволі відомим брендом. Уважно прочитайте інструкцію, ми впевнені, що Ви найдете там відповіді на свої питання. Якщо Вам, щось не підійшло, можете повернути даний товар в товарному вигляді, протягом 14 днів від дати продажу.

• Надія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Моя помічниця при даній ситуації з вимкненням світла. Чудовий гаджет, щось розігріти або до готувати що не встиг.

Переваги:
    Компактна. Займає мало місця на кухні. Склала в кейс і сховала в шафу.

• Алина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Плита чудова, сьогодні протестувала її на повну, посмажила 1кг200гр м'яса, і зварила 2 л пшеничної каші. Балон не нагрівся, все цілком спокійно приготувалось. П'єзо працює, треба просто різко провернути регулятор до упора.
    На вигляд гарна, емаль не відстає, надійно стоїть на поверхні стільниці, немає ризику перевернути на себе киплячу страву.
    Миється легко, просто зняти верхню кришку і помити) якщо збігло небагато, всередину воно не потрапляє, на варочній поверхні є спеціальна виямка, де це все збирається.
    Мені плита дуже сподобалась і своєю безпечністю, якщо тиск в балоні не такий, як потрібно, вона відсікає подачу газу.
    Я взяла балони чисто бутан, як і рекомендовано.
    Працює чудово.
    Ризикувати з сумішшю газів точно не буду, немає різниці, що купувати.
    Доставка швидка, як і завжди в Розетці.
    Для кемпінгу не знаю, я брала для квартири, в мене електроплити. Але думаю, якщо закрити від вітру, буде чудово працювати.
    Кейс зручний, не крихкий. Можна спокійно перевозити плитку.
    Легенька, компактна як для своїх розмірів.
    Стандартна пательня 26 см спокійно поміщається, як і кастрюля 2,5 л.
    Я задоволена, рекомендую
    По розходу газу: балон 220 мл, кип'ятити 1 л води, смажили картоплю, м'ясо, варили кашу і креветки. Ще трохи газу в балоні є.

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Не виявила

Дякуємо за такий розгорнутий відгук! Нехай приносить тільки позитивні емоції. Ваші позитивні враження - найбільша цінність для нас

• Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Обирав портативну плиту для локдаунів.
    Зупинив свій вибір на даній моделі, бо вже мав досвід користування термосами фірми Tramp.
    Всім задоволений, акуратна, гарна і проста у використанні.
    Нагріває швидко)

Переваги:
    акуратна, гарна і проста у використанні
    Недоліки:
    Не помітив

Дякуємо за відгук, користуйется з задоволенням!

• Худенко Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупкою дуже задоволена. Гарна якість все працює. Легка в користуванні.

Недоліки:
    Не виявлені

• О
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий варіант під час відключень світла та туристичних подорожей. Рік - політ нормальний

Переваги:
    Якісна збірка, довговічність на відміну від китайських іграшок, легке та надійне встановлення балону, зручний кейс
    Недоліки:
    Не підходить для посуду невеликого діаметру. Підходять не всі балони

• Лидия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нужная вещь в наше время.

Переваги:
    Компактная газовая плитка

• Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Запустили за 2 хвилини! Все чудово!
    Купували разом із 4 балонами.
    Одного балону вистачило на місяць - варити каву, підігрівати їжу в період відключення світла.
    Задоволені всі!
    Раджу, гарна плита!

Переваги:
    Легка у користуванні, прекрасно працює, без нарікань
    Недоліки:
    Поки не виявили

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не маю з чим порівняти, але загалом нарікань немає, зручна плитка

• Костянтин К***

Все отлично, работает

Користуйтеся з задоволенням!

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перед цим залишала відгук що плитка не працює. Але все добре, я розібралася як працює пєзо пальник, плитка дуже сподобалась. Я спочатку боялася крутити сильніше ручку щоб не скрутити. Телефонувала на розетку, щоб видалили той відгук, і писала щоб зателефонував оператор, але нажаль ніхто не зав'язав зі мною. Лише бот скинув повідомлення, що ви можете повернути товар.
    Даю повторний відгук, тому що вже покупці пишуть мені відповідь, а не розетка.

Переваги:
    Одні полюси, зручна, легка.
    Недоліки:
    Недоліки це тільки обслуговування, якщо вам потрібна плитка терміново, ви її отримаєте через 5 днів. І потім з оператором, не поспілкуєтесь.

Добрий день! На жаль, ми не можемо давати у коментарі контакти, окрім Розетки. Тому зв'язок з нами, як з постачальником, лише через коментарі або СЦ. Користуйтеся з задоволенням. Нехай надалі будуть лише позитивні емоції.

• Евгений Л***

Сервіс розетки нажаль зараз на нулі

• Алина В***

Мені приїхала на наступний день після замовлення. Можливо, сервіс доставки залежить від регіону? Не всюди можна швидко доїхати, через небезпеку і обстріли.

• Артем С***

Хороша плита,рекомендую.

• Олександр Б***

Плита працює

Переваги:
    Зручно користуватися
    Недоліки:
    Пьезо елемент не працює

• Валентин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Протестував сьогодні вдома. Все працює справно, окрім п'єзо. Доводжу ручку до кінця та чую характерне клацання, однак, все одно не запалюється. Спробував поради, які написали тут в коментарях і уважно прочитав інструкцію - п'єзо не працює.

Переваги:
    Якісні матеріали, хороша подача газу, швидке приготування, запобіжник
    Недоліки:
    Неробоче п'єзо

Добрий день! Перепрошуємо за незручності. Радимо спробувати проклацати разів 10 - це може активувати п'єзо. Якщо не допоможе, то зверніться до СЦ Розетка для передачі товару на експертизу.

• Михаил Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Повністю задоволений якістю. Чудова плитка без якихось мінусів.

Приємного користування!

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудово працює. Сьогодні забрала і відразу протестувала. Все чудово працює.
    Я спершу не докінця прокручувала регулятор. Потрібно вкінці трішки додати сили , щоб прокрути до кінця , щоб спрацювало пєзо. Так як, я думала, що прокручувати регулятор потрібно як на звичайній плиті.))))
    Товар прийшов в гарному стані.
    Дякую Розетка і магазину постачальнику.

Переваги:
    Чудова плита
    Недоліки:
    нема

Дякуємо за відгук. Приємного користування!

• нина с***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сегодня получила эту плитку. Плитка меня устраивает. Всё работает отлично. Плиты Трамп пользуются доверием. Надеюсь и моя не подведёт. Спасибо за быструю доставку. Пришла на второй день.

Переваги:
    Легко пользоваться. Всё просто и удобно. У меня электроплита и сейчас без этой плитки не обойтись. Старая вышла из строя.
    Недоліки:
    Не обнаружила.

Добрий день! Дякуємо за відгук. Приємного користування!

• Орест Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Автоматично не запалюється пальник, треба запальничкою запалювати.

Переваги:
    Все добре, окрім запалювання
    Недоліки:
    Не запалюється пальник автоматично

Добрий день! Нам дуже прикро за ваші негативні емоції. Інколи трапляється, що п'єзо не спрацьовує через недокручування ручки подачі газу до характерного клацання. У випадку, коли іскра не з'являється при клацанні, просимо звернутися до СЦ Розетка для передачі товару на експертизу.

• Влад О***

Нужно сильнее прокрутить и все заработает

• Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

вже десь 2 газових балона було використано. поки усе норм.

Переваги:
    працює
    Недоліки:
    поки немає

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна плита, ідеально працює, легко регулюється, жодного запаху газу немає, балони взяла Трамп також. На вигляд якісна і добротна

Дякуємо за відгук, приємного користування!

• нонна в***

Дрянь редкостная.

Недоліки:
    После двух баллонов сдохла

Добрий день! Нам дуже прикро за ваші негативні емоції. Опишіть, будь ласка, більше детально що не працює? За досвідом 90% проблем не є заводським дефектом і легко усуваються користувачем.
      Основні проблеми, які можуть бути і що з ними робити:
      1) Не вставляється балон - плити працюють лише з балонами міжнародного стандарту. Балони інших стандартів мають інакшу форму і тому не підходять.
      2) Не йде газ - відбулося спрацювання запобіжника через зависокий тиск всередині балону.
      3) Не спрацьовує п'єзоелемент. Недостаньо прокрутили ручку подачі газу
      Якщо ж вам все таки трапився екземпляр з виробничим дефектом, то просимо звернутися до СЦ Розетка для передачі на експертизу - плита має гарантію 1 рік.

• Юрий Н***

Хорошая

Користуйтеся з задоволенням!

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все працює та все дуже просто!

Переваги:
    Зручна, легка, проста у використанні. Не замінна штука коли все на електриці
    Недоліки:
    Користуюсь активно як почались глобальні відключення цього року і мінусів не помітив

Добрий день! Користуйтеся з задоволенням. Дякуємо за відгук

• Ганна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова, легка, проста у використанні

Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування!

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Боялася підступитися до цієї плити, бо не дуже люблю мати справу з газовими балонами. Але відсутність світла і голодна дитина змусили подолати свій страх. З плитою розібралася швидко і легко. Я задоволена!

Переваги:
    Інтуїтивно зрозуміла у використанні, коротка і якісна інструкція, чемоданчик для зберігання
    Недоліки:
    Не виявлені

Вітаємо, Марія! Дякуємо за розгорнутий відгук. Приємного користування.

• Олег

Все працює.Дякую!

Переваги:
    Компактна,зручна.
    Недоліки:
    Поки не виявив

• Золочевська О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарно виглядає, зручно ставити невеликий посуд, швидко замінювати балон. Не працював п'єзозапал. Полагодили власними силами, бо плита була терміново потрібна

Недоліки:
    П'єзо не працював

Добрий день. Шкода, що ниникла така прикра ситуація! Якщо у майбутньому виникнуть проблеми з роботою плити прохання звертатись до сервісного відділу Розетка для передачі товару на експертизу. У разі підтвердження виробничого дефекту виконаємо обмін або ремонт. Будемо раді знову бачити серед наших покупців.

• Ігор І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Плитою повністю задоволений. Вона легка, кейс зручний. Виглядає плита гарно, користуватись нею дуже просто, хоча раніше я такого не використовував. Купив виключно через постійну відсутність електроенергії. Балон купив цієї ж фірми. Щодо використання - на максимумі вогонь надзвичайно сильний, я навіть не знаю, для кого він. Буквально для всього я використовую найменший режим. Це я пишу до того, що вогонь дійсно сильний дає, якщо вам треба щось закипʼятити, то ви це зробите дуже швидко. Ще подивимось, наскільки вистачить 200 грамів газу.

Щодо підпалювача - все добре працює. Люди з коментарів, які пишуть, що не працює - те як ним користуватись, написано на першій сторінці інструкції. Підозрюю, що ви її не читали, тому за вас трохи лячно.

Переваги:
    Легка, зручна, безпечна

• Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Проверил, работает. Баллон подходит, который приобрел в магазине. Спасибо Розетке за быструю доставку. Пока опыта в эксплуатации нет. Напишу, когда буду использовать.

Переваги:
    Tramp

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доволі добротна річ, особливо, якщо порівнювати з Happy Home.
    До неї брав балони Alpen. Ве гарно конектиться і працює.
    Дехто пише тут про поганий кейс, але певно вони не бачили тих китайських по 300-500 грн.
    Єдиний суттєвий мінус це упакування. Брав на подарунок. Розетка навіть плівкою кейс не обмотала. Кейс прийшов брудний та потертий.

Переваги:
    Якість збірки.
    Недоліки:
    Без первинної упаковки
  • Агата
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна плита. Дякую усім коментаторам, які написали про пʼєзо, все вийшло з першого разу! Легка, красива, зрозуміла в використанні.

Переваги:
    Невелика, пʼєзо
  • Віталій О***

Супер річ

• Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Плита понравилась. Все работает. Балоны брали тоже Трамп.

Переваги:
    Сделано добротно. Плавная регулировка пламени.
    Недоліки:
    Пока нет
  • Игорь П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Кому надо - можно смело брать!