- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Galantos. Колір: Прозорий. Довжина: 1. Ширина: 3
Полная фигня
- Продавець Galantos
Доброго дня, підкажіть, що саме не підійшло? Рекомендуємо звернутись в підтримку через кнопку "Написати продавцю".
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 2. Ширина: 30
Тримає і коврик і невеличкі поличкі пластикові ванну під дрібнички.
- Переваги:
- Недоліки:
- Немає за свою ціну.
- Продавець kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Діана К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 3. Ширина: 30
Дуже задоволена якістю товару. Вагалася, відгуки читала. А потім всеж вирішила купити.
- Переваги:
- Якість відмінна. Тримає міцно.
- Недоліки:
- Закінчується швидко, бо виявилося багато речей треба прикріпити)
- Продавець kostor
Добрий день, Шановна Діана, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 2. Ширина: 30
Классна штука). Я кріпила гачки для рушників ваній, та сітку на витяжку, Все тримається.
- Иван Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 2. Ширина: 30
Перше враження позитивне.
- Єфімова О***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 3. Ширина: 30
В характеристиках написано ширина одна , а по - факту на коробці товара написано інше
- Єфімова О***
Продавець виправив помилку і надіслав нове замовлення безкоштовно ! Дякую
Відгуки про товар продавця Galantos
Відгуки про товар у інших продавців