- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 1. Колір: Червоний
Всім задоволена! Швидка доставка , все працює бездоганно! Рекомендую !
- Переваги:
- Душе швидка доставка , що не може не радувати!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Не працює швидка зарядка.
Звичайний кабель.- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Андрій. Нам дуже прикро, що ви не повністю незадоволені нашим продуктом.
Згідно з нашими тестам та характеристиками виробника даний кабель підтримує швидку зарядку (6А). Будь ласка, зверніться до нас та, надайте інформацію, який пристрій під'єднували для заряджання та який зарядний блок використовуєте. Дякуємо.
- Галина З***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 2. Колір: Чорний
Дуже якісний кабель, швидка зарядка
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 2. Колір: Червоний
Відмінно, якщо резетка з зарядкою далеко, також хороша швидкість зарядки
- Переваги:
- Якісний
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Кабель хороший, заряжает быстро, недостатков нет
- Переваги:
- Кабель хороший, заряжает быстро.
- Продавець GuchnoShop
Юрій, ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку. Бажаємо приємного користування.
- Виктор Г***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Нормальний кабель. Зауважень не маю.
- Валерий Д***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Быстро и качественно. Рекомендую
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Валерій. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром та обслуговуванням. Гарного дня.
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Прислали новый кабель взамен бракованного
- Переваги:
- Работа магазина
Кабель пришел с ржавчиной на контакте
- Недоліки:
- Качество
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня Богдан. Нам дуже прикро, що виникли проблеми з товаром. Швидше за все трапився заводський брак. Наш спеціаліст зв'яжеться з вами для заміни товару. Дякуємо.
- АлекВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
На вигляд кабель досить добротний. Зовнішня нейлонова ізоляція додає кабелю міцності а також запобігає надмірним згинанням. Свої функції виконує добре
- Переваги:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування!
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Дійсно досить швидка зарядка телефона за допомогою цього кабелю. Поки повністю задоволені якістю.
- Переваги:
- Швидка зарядка
- Продавець MAZZE
Дмитро, дякуємо Вам за відгук! Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Євгеній П***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 1. Колір: Фіолетовий
За 4 місяці користування відмінно себе показує
- Переваги:
- Якісний
- Продавець MAZZE
Євген, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!
- Колташ Р***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 2. Колір: Фіолетовий
- Продавець MAZZE
Доброго дня, Руслан. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування!
- ІванВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 2. Колір: Чорний
Кабель виглядає міцним та надійним(перше враження після отримання). Після двох місячної експлуатації враження не змінились.
Рекомендую, як товар так і продавця!- Продавець MAZZE
Іван, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!
- Олег Ч***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
спасибо!
- Переваги:
- Качественный кабель, мне очень понравился, всё характеристики соответствуют заявленным
- Недоліки:
- отсутствуют! )
- Продавець MAZZE
Олег, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!
- Андрей W***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 2. Колір: Червоний
брал для запитки паяльника, работает отлично
- Переваги:
- длина
- Продавець MAZZE
Андрій, дякуємо Вам за відгук! Бажаємо тривалого та приємного користування!