Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Твердий шампунь ручної роботи на основі лікувальних трав і олій 100% натуральний фітошампунь 65 грамів Карпатська Фітопродукція

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Наталя Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Гарний продукт, відповідає заявленим властивостям. Рекомендую

Переваги:
    Гарно піниться, приємно пахне
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Алєкса Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Сподобалось. Поки що декілька раз скористалася цим шампунем, треба буде подивитись який буде результат після систематичного користування

Переваги:
    Приємно пахне, файно милиться, виконує свої функції. Волосся після миття блискуче і трохи довше залишається свіжим (у мене голова швидко жирніє і приходиться через день мити)
    • Продавець  LikePrix

• Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Дуже задоволена,як самим товаром,так і оперативністю доставки

Переваги:
    Дуже гарно пахне
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Евгения Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Очень понравилась шампунь) волосы шолковые, не жирнеют и полезный состав. Всем рекомендую!!!

Переваги:
    Волосы шолковые и красивые