Відгуки покупців про Пластина MEMO для збільшення площі охолодження телефону, охолодження процесора
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
За Oneplus 10pro не зацепился. Совсем. Хотя корейка поверхность была в норме. Заводская пластина от кулера держится прекрасно, а эта и 5 секунд не висит.
- Недоліки:
- Бесполезна для oneplus 10pro
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Гарна пластина, справді допомагає. Тримається гарно і навіть одного разу коли я її відклеїв, зміг знову приклеїти на "рідний" клей і все тримається до сих пір.
- Переваги:
- Ефективна
Дешева
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
пластина нормальная, ничего необычного
- Недоліки:
- не работает нфс, устройство сяоми редми 10
- Андрей Ж***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Охлаждение хорошое но не работает NFC
- Переваги:
- Охлаждение
- Недоліки:
- Не работает NFC
- Всеволод К***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Мало того що не підходить, по розмірам не стає, ще може корпус пошкрябати. Не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не підходить до IPhone 15 Pro Max
- Віталій У***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Кулер замітно краще став охолоджувати. Виконано якісно, слідів на телефоні не залишає, клеїться добре. Рекомендую. Єдиний мінус, що через цю пластину у мене не працює магнітна зарядка, але як на мене це не сильна проблема.
- Адам Р***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Я вирішив спробувати пластину для увеличення площі охолодження, і результати виявилися вражаючими. Ця пластина стала чудовим доповненням до моїх ігрових сесій і забезпечила додаткове охолодження мого смартфона.
Переваги цього аксесуара очевидні. Він має компактний дизайн і легко прикріплюється до задньої частини мого телефона. Пластина володіє великою площею, що дозволяє ефективно розсіювати тепло, яке генерується під час ігор чи важких завдань.
Найбільш вражаючим було покращення процесу охолодження. Після використання пластини, я помітив, що телефон залишається прохолоднішим, навіть під час тривалих геймінгових сесій.
Я рекомендую її всім, хто шукає спосіб підвищити охолодження свого телефона під час інтенсивного використання.- Переваги:
- Зручний і стильний
- Недоліки:
- Не знайшов
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Брал данную пластину для телефона xiaomi 11t pro идеально подошла, использую ее в комплекте с куллером который приобрел к этого же продавца
(350212269)- Переваги:
- Хорошо распределяет охлаждение и отлично охлаждает телефон
- Недоліки:
- Не сильно понравилась клейкая основа, немного слабовата
- Євгеній М***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Після того як приклеїв відвалилась через пів години, це що за бред? Ви можете зробити нормальну клейку частину? Сильну!!! Поверніть гроші або відправте нормальну пластину !
- Продавець Easy Gaming
Вітаємо! Дякуємо за звортній зв'язок! Ми хочемо розібратися в цій ситуації та допомогти вам, тому вже написали в особисті повідомлення в чаті Rozetka
Хотіли б також уточнити, що є певні моменти, на які слід звертати увагу: поверхня вашого смартфона або планшета має бути рівною, не закругленою; поверхня, на яку кріпиться пластина, повинна бути суха та чиста; не треба використовувати смартфон пів години, щоб пластина добре приклеїлася.
У будь-якому випадку будемо вдячні за вашу відповідь та із задоволенням допоможемо знайти оптимальне рішення
- Даня К***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Завдяки пластині телефон не так сильно нагрівається. Але пластина відклеюється, і процесор починає грітися. Тож від пластини, вважайте, користі нуль.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Со своей задачей отврда тепла справился, но клеиться к корпусу samsung s23 просто ужасно. Так же есть конфликт с чехлом
- Переваги:
- Теплоотвод
- Недоліки:
- Не приклеился
- Артём Ж***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Купував для кулера Redmagic cooler 6 pro, та телефону Redmagic 10 Air, із за того що поверхня стікляна минула оригінальна пластина швидко відклеювалась, а з цією таких проблем не має, та добре відводить тепло
- Переваги:
- Плотна пластина, добре кріплення кулерв
- Недоліки:
- Не побачив
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Насправді якіна річ з товстого алюмінію з якісною термопастою та саме надійними та якісними кріпленнями з двох сторін.
Справді дуже активно відводить тепло в парі з кулером тогож виробника.
Майте на увазі: що сама пластина з досить товстого алюмінію і ще має шар аналогічної товщини термопасти, тож після фіксації на задню частину девайсу про чохол можна в принципі забути.- Переваги:
- Якість, функціонал, ціна.
- Недоліки:
- Ні.
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Тимур М***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Пластина не тримається на телефоні. Я протер телефон спиртовою серветкою, приклеїв, прижав книжкою пластину та залишив на 1 годину. Зараз кулер поставив, граю в гру та вона тупо відпадає та не тримається. Я відліпив все що треба було, нічого зайвого не відірвав
- Переваги:
- Недоліки:
- Пластина погано тримається
- Продавець Easy Gaming
Доброго дня! Ваше звернення прийнято.
Ваше питання вже в обробці — з вами найближчим часом звʼяжеться відповідальний менеджер. - Тимур М***
Питання вирішили, надіслали нову пластину та все тепер чудово
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Пластина просто супер , зовнішній вигляд телефона з нею під прозорим чохлом це щось круте.
- Переваги:
- Набагато якісніша ніж оригінальна пластина в комплекті cx07 і в два рази товстіша , коли охолоджується як лід.
- Недоліки:
- Через свою товщину під чохлом телефона трохи випирає
- ЮвикВідгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Класная штука телефон стал лучше охлаждается я доволен
- Даниил З***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
отличий сервис ребята заморочились проверили подойдет ли на мой телефон эта пластина и показали как будет лучше мне ее поставить мне нравится рекомендую
- Продавець Easy Gaming
Дякуємо за зворотний зв'язок! Як ваші результати охолодження із пластиною?