- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 240
Брала в 2022 году. Очень нравилось пользоваться этим бокалом. Но недавно разбила. И взяла ещё два. Симпатичные. Спасибо.
Вітаю!
Дякую за ваш відгук і високу оцінку якості продукції!
Сподіваюсь, нові келихи будуть Вам слугувати значно довше.
- Тамара С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 180
довелося засмутитися,один келих надбитий,не додивилася в пункті видачі розетка,а так гарні
- Недоліки:
- прийшов один надбитий
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 180
Гарний, зручний, якісний бокал.
- ЛанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 240
Красивые бокалы в ретро стиле. Заказывала 4 шт., получила в точке выдачи в целости и сохранности. Были завёрнуты в "пупырку". Вживую бокалы выглядят лучше. Немного сомневалась насчёт дизайна поначалу, в итоге понравились) Есть мелкие "артефакты", о которых указала в недостатках. Ну и объём по факту 200 мл, а не 240, если кому это важно.
- Переваги:
- Стильные, прочные, хороший объём
- Недоліки:
- Местами есть следы (мини-полосы) от литья стекла, в основном внизу бокала, я не знаю считается это браком или нет. Микро-пузырьки местами (некритично). Объём меньше чем указан (но его вполне достаточно)
- Чоломбитько Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 240
Очень симпатичные и прочные бокалы. Искала именно прочные, ну и чтобы красивые были так как теперь в перездах все время, а пить вино из чашки - ну такое себе удовольствие.
Нравится, что они граненые и выглядит при этом не дешево/уныло, и точно переживут траспортировку если правильно упаковать.- Переваги:
- Прочный, удобно для переездов, не разобьются
- Недоліки:
- Попадается шарик белый/черный внутри стелкла местами, но для меня это не критично и малозаметно (только когда протираю после мыться вижу это).
- Малахов Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 240
Отличные бокалы.Подойдут как для воды так и для вина с коктейлями
Пригодятся для напитков когда будем отмечать победу над рашизмом!- Переваги:
- Качественные
- Недоліки:
- нЭт
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 240
Изящная графика линий бокала. Красиво
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 240
Келихи дуже гарні, прикрашають стіл.
- Переваги:
- Оригінальна форма. Якісне скло.
- Недоліки:
- Немає.
- Валерий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 180
Красивые бокалы. Брал для подачи домашних коктейлей. Внешний вид и объем отличный.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 240
Бокалы покупала для воды, оказались очень классные, лёгкие по весу, внутри гранёные.
Высота 16 см, высота ножки 7 см.
Я очень довольна, спасибо)- Переваги:
- Вид
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 180
Симпатичные бокалы
- Переваги:
- Лаконичный дизайн
- Недоліки:
- Не обнаружено
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 180
Як на мене, то за таку смішну ціну - те, що треба. Але, видні стики на склянці
- Переваги:
- Ціна, дизайн
- Недоліки:
- Видно трохи стики
- ЖеняПродавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 240
Я покупала несколько штук, очень красивые бокалы. Иногда даже используем для семейных праздников.
Доставили вовремя и без повреждений.- Переваги:
- Качество, внешний вид, удобно
- МаріяПродавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 180
Дуже красиво виглядають бокали, елегантний дизайн. Як на мене, то можна не лише для води їх використовувати. Часто п'ю соки чи ще щось.