Картка Rozetka

Відгуки покупців про Ложка барна Tramontina 30 см 22303/300

Оцінка користувачів 4.17/5
  • Валерий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 3. Колір: Коричневий/Сріблястий

Дуже жалкую, що не почитала відгуки.
    Дійсно вони навіть меньше ніж десертні, дуже мілкі.
    Мабуть ідеальні для тих, хто хоче схуднути, поки наїсися - замахаєшся.

Ми розуміємо Ваше розчарування щодо розміру. Нам шкода, що він виявився меншим, ніж Ви очікували, і не відповідає Вашим потребам. Дякуємо за Ваш відгук – він допоможе нам краще зрозуміти очікування наших клієнтів.

• Валентина Р***

Я дуже задоволена,якістю ложок,але вони не столові ,а десертні,дякую

• Бондаренко Ю***
  • Безуглий С***

Чомусь дерев'яна частина не выдполырована до гладкого та не покрита лаком тощо. От виделки мають ідеальне полірування і, можливо, навіть лакування, бо гладенькі неймовірно. Тут би і на ложці такий обробіток дерева, бо ложкою вживають все рідке ( масне та пахуче - а це все може "в'їстися" матеріал деревини.

Переваги:
    Невеличка лопаточка самої ложечки, підійде для дітей.
    Недоліки:
    Сподівався, що деревина буде гладкою, але вона має текстуру, тому не варто цю частину надовго замочувати, а отже може пропитуватися жиром чи рідиною з запахом, що є "мінусом".
  • Андрей Б***

Ложка нормального размера (не огромная, не мелкая, без острых краёв), деревянная ручка очень удобна когда ешь горячее (суп, борщ), да и вообще приятно ощущается в руке.

Переваги:
    Деревянная ручка, удобный размер
  • Саша К***

Брав, щоб коли помішуєш гаряче, то не пекла ложка в руку. Добротні ложки. Мені сподобались. Рекомендую

Переваги:
    Чудові ложки з дерев'яними ручками
    Недоліки:
    Добре би було, якби по-дешевше коштували
    • Валентин В***

какая толщина?