Відгуки покупців про Занурювальний обігрівач для акваріума Xilong AT-700, 25 (Вт)
- Катерина Я***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo
Доброго дня. Швидко все прийшло ,дякую. Але є нюанс ,що поставили ,включили на 25 градусів і лампочка потім потухла . Зранку вона більше не включалась,щоб підтримувало температуру..поки не порухаєш режимом температури,вона тоді включається.
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo
З моїми 25 літрами справляється.
- Переваги:
- Дуже компактний.
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo
мені сподобався, на мої 50 л швидко нагрів и тримає температуру, рекомендую
- Переваги:
- маленький, компактний, швидко розігріває воду, ціна
- Недоліки:
- поки не знайшла
- Олександра С***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo
Рівно два роки тому купила цей обігрівач (точніше 30 жовтня 2023 року), тому, вважаю, мій відгук буде корисним. Вже на протязі двох років він працюває , вимикався від мережі лише при переїзді (2 дні) і при блекауті. Тому товаром задоволена. Продавця рекомендую.
- Переваги:
- Працює добре, воду нагріває до температури, яка налаштована.
- Солоненко А***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo
Замовила і оплатила 2 шт. Отримала тільки один. Продавець зв'язався. обіцяв виправити . Але досі тиша.
По тому одному що отримала. Він виявився не робочий. Висновок. Гроши на вітер. Розумію що дешевий. Але ж надіялась що хоча б зиму відпрацює.- Продавець ShopNemo
Добрий день. Вибачте за незручності. Вам повернуться кошти за всі два обігрівача автоматично на рахунок з котрого ви оплачували. Очікуйте будь ласка повернення. Зазвичай це відбувається вродовж 3х робочих днів.
- Солоненко А***
Змінюю відгук про продавця. Проблему вирішили поверненням коштів. Дякую.
- Кирило С***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo
Дуже сильно нагріває коли виставив 24 градусах чи так потрібно?
- Переваги:
- Недоліки:
- Дуже сильно нагріває при 24 градусах
- Продавець ShopNemo
Що таке дуже сильно? Можуть бути огріхи 1-2 градуси. Зазвичай не більше
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: ShopNemo