ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Провідні нагрівальні пластини для тіла, usb, 8 елементів, 3 режими обігріву, чорні, арт.6568

Оцінка користувачів 3.3/5
на основі 4 відгуки
  • Ілона Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Good-Day

Дуже задоволена покупкою! Пластини добре нагріваються, є 3 режими, тому можна підібрати комфортну температуру. Особливо зручно використовувати з павербанком — чудовий варіант для холодної погоди. 8 нагрівальних елементів добре розподіляють тепло по тілу. За свою ціну товар чудовий, усе працює як заявлено. Рекомендую!

• Продавець  Good-Day

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за високу оцінку та довіру до нашого магазину! Нам дуже приємно. Якщо у вас виникнуть питання чи знадобиться допомога — звертайтеся, завжди раді бачити вас знову!

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Good-Day

Гріють, але всі по різному

• Продавець  Good-Day

Доброго дня! Для зручності використання, пластини мають різної довжини кабель, для того, щоб зручно розміщувати на тілі. Чим довший кабель, тим більший супротив напруги в ньому, в результаті чого, нагрівальна пластина видає менше тепла. Гарного дня!

• Данііл С***
    Відгук від покупця. Продавець: Good-Day

Таке собі. Не розігрілися навіть до 35 градусів на максимальному режимі.

Переваги:
    Довгі дроти.
    Недоліки:
    Слабкі нагрівальні здібності.
    • Продавець  Good-Day

Доброго дня! Нам шкода, що Ви залишились не задоволені своєю покупкою! Але справа в тому, що неякісні чи малопотужні блоки живлення чи павербанки (ті, які "не витискають" чесні 2 ампери при 5 вольтах) не працюють як слід з цими пластинам. Слабенькі блоки живлення можуть вимикатись або переходити у режим зниженого струму, через що пластин можуть не нагріватися як слід. Інколи ця проблема може бути неочевидна, підключили,, воно почало добре грітись, але через деякий час блок живлення "здався" і вимкнувся або знизив струм. Але з блоками живлення, які мають запас по потужності- проблем не виникає

• Олександр Е***
    Продавець: Good-Day

Заказував на точку видачі Розетка. Повербанк 10000ma/h разъём 2А.
    Время 15 минут и просадка павера на 4%
    Температура нагрева максимум до температуры тела

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Не гріють на заявлені 55°С - 60°С
    • Продавець  Good-Day