- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Якісний перехідник, відповідає опису, кабель середньої жорсткості.
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
нормальний перехідник. брав для упса. недоліків нема. працює чудово
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Норм працює
- AlexВідгук від покупця. Продавець: Partner IT. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
5 (отлично)
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Якісний перехідник, брав для ups, користуюсь тиждень
- Переваги:
- Якісний пластик і збірка
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Єгор Є***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина: 15
Купував для підключення комплектуючих до ДБЖ. Все підійшло і одразу запрацювало. Дякую продавцю за оперативність і якісний товар.
- Переваги:
- Те, що треба для ДБЖ із підключенням C13
- Єгор Є***
Мав на увазі C14 (інтерфейс для підключення живлення для комп'ютерів та ДБЖ). Такі перехідники мабуть найкращий вихід, якщо немає можливості купувати новий пристрій лише через інший інтерфейс підлкючення
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Все ок. Працює
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Усе працює добре
- Павло Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Працює нормально. Знайшов те що треба
- ЕвгенійВідгук від покупця. Продавець: ГАЗЕТКА. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Працює нормально. Використовую в UPS. Нарікань немає.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Розетка накидає додаткову вартість за доставку з власного складу до власного магазину.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Mini Shop. Довжина: 0.15
Відповідає опису
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Те що треба
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Супер штука!!!
Сколько раньше мучился, когда надо было к ИБП прицепить стандартную вилку... а тут всё готово.- Переваги:
- Заводское изделие!
- Недоліки:
- не гламурная вещь )))))
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Хорошее качество
- Переваги:
- Работает
- Кирило В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина: 15
Хороший перехідник, не треба бавитись з заміною комп'ютерних кабелів живлення
- Переваги:
- Зберігає нерви з заміною кабелів
- Недоліки:
- Трохи за дорого
- Продавець StarLight
- Валерий Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Відмінний перехідник. Поставив-і забув.
- Переваги:
- Повністю Функціональний
- Недоліки:
- Не знайшов
- дурач О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Все отлично, работает
- Недоліки:
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Свої функції виконує
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Перехідник працює, а більшого мені від нього не треба.
- Альберт Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Дуже зручно для встановлення в існуючу інфраструктуру, брал для офісу, якість відмінна
- Переваги:
- Якісно й зручно
- Недоліки:
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Доволі якісно зроблено.
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Работает и славно :)
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина: 15
Все супер
- Переваги:
- Працює
- Продавець StarLight
- Сергейчук О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
чудово
- Переваги:
- все відповідає функції
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Гарний перехідник
- Переваги:
- Робе
- Недоліки:
- Не знайшов
- Плотников Ю***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина: 15
Товар якісний, використовую для під'єднання газового котла до безперебійника
- Продавець StarLight
Юрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- NJВідгук від покупця. Продавець: TMP. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Все ОК
- sJava P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Все норм
- Давыденко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Покупал чтобы подключить монитор к бесперебойнику. Не понятно зачем защита в розетке, Один раз подключил и годами туда никто не будет заглядывать
- Переваги:
- не нашел
- Недоліки:
- не обнаружил
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Працює.
- Максим И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Работает
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Працюе
- ІрінаВідгук від покупця. Продавець: Your Team. Довжина: 0.15
Все працює як треба. Дякую!
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Работает без нареканий
- Переваги:
- Цена, полезность
- Недоліки:
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Шнур подашол
- Переваги:
- Все работает
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.15. Колір: Чорний
Купував 2 штуки для ДБЖ - все чудово. При покупці - враховуйте довжину)
- Переваги:
- Добротний