- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Wealis Shop. Колір: Салатовий
Рол на одне використання. Все ж таки в описі треба вказувати на яку вагу він розрахований, тому що «міцний пластик» виявився не таким вже міцним. Підійде людям вагою до 100 кг. Якщо Ви чоловік зростом 2 м і вагою 100 кг цей рол просто не витримає навантаження.
- Продавець Wealis Shop
Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Рол дійсно розрахований на користувачів вагою до 100 кг, і при перевищенні цього показника можливе пошкодження виробу.
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: Wealis Shop. Колір: Салатовий
Він реально суперовий дуже допомагає розслабити мишці
- Переваги:
- На все тіло
- Продавець Wealis Shop
Доброго дня! Раді, що вам все підійшло. Дякуємо за відгук!
- Валерій Х***Відгук від покупця. Продавець: Wealis Shop. Колір: Салатовий
Усе чудово! Я навіть не знаю що тут можна сказати, вущий немає толку, ширший немає особливо де зберігати. Але довший хотілося б щоб можна було покласти під спинк вздовж.
- Недоліки:
- Продавець Wealis Shop
Дякуємо за відгук, гарних тренувань!
- Артем Н***Відгук від покупця. Продавець: Wealis Shop. Колір: Чорний
Дуже задоволений, рекомендую!
- Продавець Wealis Shop
Доброго дня Артем, дякуємо за ваш відгук!
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: Wealis Shop. Колір: Фіолетовий
Не рекомендую продавця. Попросили повну оплату товару. Вже тиждень чекаю - замовлення немає. Ніби і не провина магазину, бо по тренінгу бачу, що посилка тиждень лежить на сортувальному центрі. Але написала продавцю, що і досі нічого не отримала. На що мені відповіли, що то не їхні проблеми, треба було не економити і замовляти через Нову пошту, а якщо я сама обрала Укрпошту, то мої проблеми. І кошти можуть повернути коли посилка доїде, я від неї відмовлюсь і вона повернеться продавцю. А якщо взагалі не доїде і десь загубиться? Мабуть, то теж мої проблеми. Замість того, щоб потурбуватися і спробувати зі своєї сторони звернутися до служби доставки і вияснити, чому замовлення затримується. Ну, а що гроші ж вже отримали, яка різниця, чи отримав покупець товар?
- Продавець Wealis Shop
Доброго дня, Ірина, дякуємо за Ваш відгук. Ви зробили замовлення 03.05.2023, в цей же день ми відправили Ваше замовлення, тобто 03.05.2023. За треком скоріше за все сьогодні Ваше замовлення вже прибуде. Ви це теж бачите. Вибачте але у нас немає якихось "особливих виходів" на Укрпошту, ми не можемо ніяк прискорити доставку. Ми бачимо все те саме що і Ви. Такі строки доставки не перевищують норму Укрпошти і Укрпошта навіть не прийме ніякої претензії з приводу цього. З приводу повернення коштів, напишемо в наступній відповіді так як не вистачає символів.
- Продавець Wealis Shop
З приводу того чому ми не можемо повернути кошти поки посилка їде до Вас або лежить на Вашому відділенні. Ми не можемо повернути кошти так як у цьому випадку якщо ми повернемо кошти Ви все одно можете забрати посилку, так як можливості керувати посилкою у Укрпошти відправником немає, після відправки ми не можемо повернути посилку достроково, або додати наложений платіж. Люба зміна даних з нашої сторони робиться через письмову заяву на відділенні Укрпошти і коштує 60 грн. Такі правила Укрпошти. Також ми Вам порадили на майбутнє що якщо Вам потрібна швидка доставка - обирати Нову Пошту.