Картка Rozetka

Відгуки покупців про Підсилювач звуку з посиленим кабелем, перехідник, зовнішня звукова карта, ЦАП, DAC CVJ CM 2 CJ5685 Type C to 3,5 мм + PC адаптер Black

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Денис Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Sound for Life

Нормальний цап, брав для Moto g86. Все працює, звук став значно цікавіше, з'явилось більше нюансів у знайомих треках. За свою ціну клас.

• Андре
    Відгук від покупця. Продавець: Sound for Life

Я купляв для навушників steelseries nova1p для плейстейшн і там не було поділу для мікро і звуку, тому я вирішив взяти такий для юсб для пк, а також у мене піксель 3хл, на телефоні звук бомба, набагато краще чим на планшеті через джек, таке відчуття що різні навушники, але на ком'ютері це менше замітно для музики, але для роботи мені прийшлось докупляти перехідник на 2 виходи та подовжувач, бо звук мікрофона дуже сильно приглушується, і мікрофон як будто у відрі, але я вже написав поганий отзив на навушники, а виявилось що винуватий перехідник..Коли перевірив у телеграмі на різних пристроях виявилось, що мікрофон краще робе через джек.

Переваги:
    Ціна. Якість звуку на навушниках для ігор стала набагато краще при прослуховуванні музики
    Недоліки:
    погано працює мікрофон через цап, прийшлося підключати перехідник для джеку
  • Зоя Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Sound for Life

Хочу змінити відгук. Купила цей девайс для Samsung S25. Спробувала на навушниках без мікрофону та на колонках, все працює добре, звук хороший.

Переваги:
    Хороший звук. Ціна.
    Недоліки:
    Не працює на навушниках з мікрофоном.
  • Зоя Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Sound for Life

Купила цей підсилювач, а він не працює належним чином на samsung s25. Постійно виключає або переключає треки. Також пробувала на ноуті, теж саме.

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  Sound for Life

Добрий день. З вами зв'яжеться менеджер для консультації

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Sound for Life

За свої гроші добрий вибір. Качество звука дуже приємне і якісне.

Недоліки:
    Коли підключаєш до телефону і не вмикаєш музику чи відео є неприємний звук напам'ятає трохи гудіння.
    • Продавець  Sound for Life

Дякуємо за ваш відгук! Щодо фонового звуку без музики - це пов'язано з сумісністю з конкретним телефоном. Можливо після оновлення ОС вашого телефону він зникне

• Владислав

Можливо так і є. Дуже дякую.

• Илья К***

Сделка прошла успешно. Рекомендую

• Alex I***

24 бита музыку тянет?

• Илья К***

Да

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Sound for Life

З Galaxy A52 та зі старим Galaxy А520 працював чудово. Ноут наче теж з ними працював, але тут не впевнений, я кудись свої адаптери загубив. По якості питань за пів року теж не виникало.

• Дмитрий

К наушникам Beat's ЦАП подошёл отлично

Переваги:
    Все работает как положено
    Недоліки:
    Нету
  • Анна Г***
    Продавець: Sound for Life

Поучала на новой почте. подключила наушники, послушала музыку, звук отвратительный, в сравнении с моим старым переходником. Не стала покупать, возврат.

Переваги:
    не знаю какие достоинства
    Недоліки:
    плохой звук, фонит, басит.....
    • Продавець  Sound for Life

Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що ви не розібралися з пристроєм. Скоріш за все ви не до кінця вставили або навушники в цап, або цап в телефон, таке буває. Бо товар, що повернувся від вас, перевірили і він працює відмінно.

• Михайло М***

Треба використовувати застосунок який вміє працювати з цим чіпом, я знаю hi bi music наче хороший