Відгуки покупців про Дизайнерська чоловіча вишиванка "Багатство" із золотою вишивкою УкраїнаТД темно-зелена розмір 44-48

Оцінка користувачів 3.33/5
на основі 4 відгуки
  • Едуард М***
    Відгук від покупця. Продавець: КРУТЕЗНО. Розмір: 64. Колір: Смарагдовий

Дуже стильна вишиванка

Переваги:
    Стильна вишивпнка
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  КРУТЕЗНО

Дякуємо. Нам дуже приємно!

• Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: КРУТЕЗНО. Розмір: 56. Колір: Смарагдовий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

тканина синтетика,аж,аж, маломірить

Переваги:
    відсутні
    Недоліки:
    якість тканини,розмірна сітка
    • Відповідність розмірній сітці

Замале

• Продавець  КРУТЕЗНО

Ви завжди можете обміняти розмір, якщо помилилися із замірами, або повернути товар, якщо не подобається склад тканини 55 бавовна, 45 добавка

• Кловак Д***
    Відгук від покупця. Продавець: КРУТЕЗНО. Розмір: 56. Колір: Смарагдовий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

на вигляд нормально. купляв чисто 1 раз одягнути. А так воно не коштує своїх грошей.

хто додумався ті балабончики зробити на рукавах, тому по рукам треба надавати, взагалі не удобно, воно завжди мішає, щоб ти не робив.

PS: Якщо треба чисто на свято одягнути на 2-3 години, то можна разок. Якщо ви плануєте його одягати постійно, то мої вам співчуття ))

Переваги:
    на вигляд нормально
    Недоліки:
    якість тканини, ниток дуже низка
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Сергій В***
    Продавець: КРУТЕЗНО. Розмір: 56. Колір: Смарагдовий

Жах, синтетика, аж репить в руках і стріляє (електризується) Габардин як заявляє продавець це щось інше. Фу не приємно навіщо продавати такі не якісні речі. Не раджу. До того заявлена комісія від продавця і замість безкоштовно доставки розетки відіслали на Нову пошту за мій рахунок.

• Продавець  КРУТЕЗНО

Здравстуйте. Жаль, що не можна додати скани від покупців, що дотримуються іншої думки про якість та повторно замовляли цю модель по 2-3 рази. Щодо доставки новою поштою Ви праві, зв'яжіться з нами будь ласка, ми повністю компенсуємо вартість доставки, як і домовлялися. Вибачте будь ласка за незручності.