- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 350 мл. Колір: Сріблястий
кружка чудова. тепло тримає, ізолює, поліровка добра. як виріб повністю задовільняє. АЛЕ. хочу попередити всіх хто хотів би нанести на неї рельєфне гравірування - категорично не раджу. не важливо чим, електрохімічним травленням чи лазером - зовнішня стінка настільки тонка, що пропалюється мометально. можливо лазерний принт переживе, але рельєф - категорично ні. тому будьте уважні. виріб як є - чудовий. як основа під гравірування - викинуті гроші в смітник. в прямому сенсі. я щойно викинув.))
- Переваги:
- кружка чудова
- Недоліки:
- не підходить під рельєфне гравірування
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 350 мл. Колір: Оливковий
Гарна кружка
- Продавець Usefuler
Дякуємо за відгук! Ваш зворотній зв'язок допомагає іншим покупцям.
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 350 мл. Колір: Сріблястий
Добра якість. Те, що хотілось
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Не вияалено
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 350 мл. Колір: Темно-синій
Аккуратная удобная кружка. Выглядит тоже неплохо. Двойные стенки - это плюс
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 350 мл. Колір: Сріблястий
Користуюсь кружкою вже кілька місяців. Подобається, що вона легка. Її зручно тримати з гарячим чаєм/водою всередині, тобто, ручка від цього не нагрівається.
Також відзначу добре зроблений верхній край – комфортно для губ, гострих граней немає. Якісно зроблено.
Воду розігрівав всередині лише кип’ятильником. Все ок.
На вогню розігрівати поки не пробував. Не знаю, наскільки швидко буде.
Використанням кружки задоволений. - Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 350 мл. Колір: Сріблястий
Кружка супер. Я нанесла ще гравіювання, і вийшов чудовий подарунок туристу.
- ІнгаВідгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 350 мл. Колір: Сріблястий
Хороша. Можна на роботі заварити кави меленої окропом.
- Переваги:
- Довго тримає тепло
- Недоліки:
- Довго остиває
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 350 мл. Колір: Сріблястий
Кружка зроблена з іншого металу, не нержавійка
Підходить для запарювання чая тільки- Продавець Usefuler
Матеріал: нержавіюча сталь. Чому ви пишете, що матеріал - інший?
Це - металева кружка, призначення - підігріти, випити напій. Вона має мати якесь ще призначення? - Сварог
Проверь магнитом и купоросом.Если магнит не берёт и от купороса не меняет цвет,то это нержавейка.Хотя есть нержавейка,которая магнитится,но она дороже,плохо тянется штампом и кружки из неё вряд ли будут делать.
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 350 мл. Колір: Сріблястий
Все супер!
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 350 мл. Колір: Сріблястий
З кришкою тепло тримала б значно довше. Дякую виробнику та співробітникам "Розетка" .
- Переваги:
- Якісна, легка, досить зручна.
- Недоліки:
- не знайшов
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 350 мл. Колір: Сріблястий
Кружка сподобалась: легка та зручна для тримання гарячого напою.
- Переваги:
- Легка, не пече в руки.
- Недоліки:
- Час покаже які недоліки. Поки що все добре.
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 350 мл. Колір: Сріблястий
Супер кружка
- Вуйко М***Відгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 350 мл. Колір: Сріблястий
Хороша, зручна і легка кружка.
- Переваги:
- Зовні не сильно нагрівається, відповідно не пече в руки.
- Недоліки:
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 350 мл. Колір: Сріблястий
Замовлення було швидко оброблене.
Доставка швидка.- Переваги:
- Гарний метал. Двійні стінки. Зручно тримати.
- Недоліки:
- Не помічено
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Usefuler. Об'єм: 350 мл. Колір: Сріблястий
Гарна кружка, все сподобалося
- Переваги:
- Нормальна сталь