- Эля И***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Единственный респиратор, который реально востребован во время пандемии. Ношу везде и всегда, как в помещениях, так и на улице, в паре с очками. Советую делать так же и другим. В Украине серьёзный уровень заболеваемости, но люди в основном считают коронавирус "заговором" и игнорируют средства защиты, поэтому себя надо защищать по максимуму!
- Переваги:
- Недорогой, соответствует стандартам FFP3, прилегает к лицу, легко дышать
- Недоліки:
- Нет.
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Трошки поспішив, наїхав на продавця)
Приношу своє вибачення, все добре, отримав замовлення, маски добрі, ціна адекватна.- Недоліки:
- Був поганий настрій у мене, стартанув на продавця
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 20. Розмір: One Size
Слава ЗСУ та Богу, що поки що не знадобилися. Будемо надіятися, що так і далі буде та використаємо при якомусь ремонті, наприклад :)
- Kate L***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Хорошие и доступные респираторы. Плотно прилегал к лицу. С клапаном дышать гораздо легче и в целом такой тип респираторов комфортнее для длительного ношения в общественных местах. Рекомендую.
- Переваги:
- Плотно прилегают к лицу, не мешают дыханию
- Недоліки:
- Не совсем удобные резинки
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Зручні респіратори, беремо не перший раз. Консультанти відповідають швидко і ввічливо :)
- Переваги:
- Зручно, легше дихати ніж в звичайній масці
- FenixART
Яно, дякуємо, що купили у нас респіратори, спасибі за довіру і позитивний відук
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
На вигляд гарні респіратори
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Юлія Ж***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 8. Розмір: One Size
Товар приїхав. Все супер. Продавця рекомендую
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 6. Розмір: One Size
Покупку оплатила на картку продавця, доставка Укрпоштою гривень 20. Хороші респіратори по дуже приємній ціні. Всім задоволена, однозначно рекомендую.
- Переваги:
- зручність, якість
- Недоліки:
- не виявлено
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 9. Розмір: One Size
Дышать через них лучше чем через обычные маски
- Едуард К***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Застосовую респіратор під час пандемії з самого початку. Не хворів. Постійно ношу у транспорті і у приміщеннях де є люди, також на роботі. Дихається легко.
- Переваги:
- Добре прилягає до обличчя і захищає органи дихання від ковіду. Все регулюється і видко. Носова пластинка теж добре прижимає і запобігає проникненню повітря через верх.
- Недоліки:
- не помітив
- Павел О***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Швидка доставка.Норм.ціна
Дякуємо за ваш відгук!
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 20. Розмір: One Size
Всё пришло вовремя и по оговоренным ценам. Буду заказывать ещё!
- Переваги:
- Всё отлично!
- Недоліки:
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 20. Розмір: One Size
Отличные респираторы, заказываю уже 4-ый раз! Каждый респиратор в отдельной упаковке, очень удобно прилегают к лицу, легко дышать.
- Переваги:
- Безопасность и удобство
- Наталия Т***
Підкажіть, будь ласка, а від домашнього пилу захищає даний респіратор?
- Продавець FenixART
Катерино дякуємо за позитивний відгук, раді, що повертаєтесь до нас, чекаємо нових замовлень
Наталіє, так захищає
- БогданВідгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
по поводу качества фильтрации сказать ничего не могу, но прилягает эта маска к лицу очень хорошо и выглядит стильно. Стиль "постапокалиптический" )
- Переваги:
- Выглядит стильно
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- FenixART
Богдан, спасибо за положительный отзыв о нашем товаре
- Ловаков С***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Респиратор качественный,отправили быстро.Продавца рекомендую.
- Переваги:
- Качество материалов,внешний вид.
- Недоліки:
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 20. Розмір: One Size
Маски хорошие, но заказывали 30 штук, а пришло 28. Но всё же рекомендую!
- Максим Л***
Отправили два недостающих респиратора. Рекомендую этого продавца!
- FenixART
Максим, спасибо за отзыв и извините за недоразумение!
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 20. Розмір: One Size
Якісний товар (з березня користуюся цим типом напівмасок), одержав дуже швидко, продавець оперативно зв'язався зі мною, гнучкі умови оплати/доставки, все чудово! Рекомендую, як компанію-продавця, так і респіратори )
- Переваги:
- клас захисту FFP3
- FenixART
Миколо, дякуємо Вам за позитивний відгук!
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Быстрая доставка, качественный респиратор, хорошая цена
- Переваги:
- удобный, доставили укр почтой
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Продавця рекомендую, зв'язались швидко, відправили вчасно, респіратори в індивідуальних упаковках, все як очікувалось.
Порівняно з ffp2 від Бук респіратор трішки менший за розміром, матеріал плотніший (відповідно, краща фільтрація, що натякає на приналежність до ffp3)- Переваги:
- Все, як заявлено
- Недоліки:
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Швидко зв’язалися та обговорили всі деталі замовлення, відправили в той же день Новою Поштою.
Буду замовляти ще.- Переваги:
- Все, як і заявлено продавцем. Швидка доставка.
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Продавца рекомендую, все безупречно, включая очень быструю доставку.
- Переваги:
- Качественный респиратор, хорошо прилегает к лицу.
- Недоліки:
- Не нашел.
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Товар відповідає описаному. Опаретор швидко зв'язалась зі мною після оформлення замовлення, відправили товар в той самий день. Я задоволена:)
- Цымбал И***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
В местах строчки отсутствует дополнительный слой - не теряет ли маска в этих местах свои фильтрующие свойства?
- Переваги:
- Плотно прилегает, резинки регулируются
- Недоліки:
- Неприятный запах
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Сподіваюся, і носитимуться добре. Спасибі продавцеві за ввічливість та оперативність
- Переваги:
- Маски дуже сподобалися – акуратно запаковані, якісно виготовлені, зручні у використанні.
- Недоліки:
- Не побачила
- СергейВідгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Отличные маски, перезвонили буквально за пару минут после заказа, отправили в тот же день, рекомендуют продавца!
- Переваги:
- Цена, качество, скорость
- FenixART
Спасибо за отзыв, рады, что вам понравился товар и обслуживание
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Микрон
- Переваги:
- Хорошие отечественные маски с фильтром по доступной цене, оперативная доставка, качественная упаковка
- FenixART
Спасибо за отзыв, будем рады Вашим заказам в дальнейшем
- ВасилийВідгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Звязались відразу. Відправили наложеним платежем. Якість оригінал
Благодарим Вас за положительный отзыв, будем рады Вашим покупкам
- Павел Ц***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Этот респиратор спас меня от ковида, когда пришлось ехать к больному отцу и госпитализировать его - в разгар осенней волны. Без него я бы точно заболел следом.
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Брал по рекомендации. Посылка пришла на следующий день. В картонной коробке, что круто. Упаковка каждого респиратора не нарушена, запах от изделия слабый, я не могу сказать, что респираторы воняют, о чем тут некоторые написали. К лицу прилегают плотно, клапан работает, как надо. Ну и дополнительный бонус очкарикам - очёчи меньше запотевают в помещении.
Брал 4 штуки для пробы, все нормальные, без брака. По мере надобности буду брать ещё. Рекомендую- Переваги:
- Сидит плотно, клапан рабочий, очки не запотевают
- Недоліки:
- Для себя не нашел
- FenixART
Евгений, спасибо за отзыв, будем рады вашим заказам
- Алексей G***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Заказываю уже второй раз.
Качество хорошее. За счёт того что резинки не на ушах, они не болят. И маска плотнее прилегает!
Контора обрабатывает заказы быстро - это большой плюс- Переваги:
- Поролон на переносице
- Недоліки:
- Со временем резинка может потянуться
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 5. Розмір: One Size
За свою ціну топ.
- Переваги:
- Ціна/якість.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 20. Розмір: One Size
Масляна фарба ,
Пилюка від різання цегляної стіни болгаркою- Переваги:
- Зручна, гарно прилягає на лиці, функції покладені на неї виконує на всі 110%
- Недоліки:
- Неможна попрати і носити наступного разу
- NJВідгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 1. Розмір: One Size
Хороший респиратор
- Юрий А***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 5. Розмір: One Size
Відмінно
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 20. Розмір: One Size
Як працює поки так і не дізналася, але відчуття безпеки
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: FenixART. Кількість в упаковці: 10. Розмір: One Size
Дякую! Швидко оформили, доставили. Сподіваюся не знадобляться, але тепер я спокійна за свою родину. Якщо що, то є гарні респіратори