- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розмір: 43
Розірвався верх кросівок від частої носки
- Переваги:
- якість нижче середньої, гарна підошва
- Недоліки:
- протерлась верхня частина, дірки
- Юрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 42
Кросівки гарні, зручні, але швидко лопнули на з'єднані мембрани і вставкою на носку
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Швидко зносилися
- Анатоль К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 44
Доставили вовремя , на 43 размер подходит 44. Мне больше серого цвета понравились
- Переваги:
- Качественные, высокая подошва
- Недоліки:
- узкие
Відповідає
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 44
Пережили поки два походи в Карпати, де я ходив під дощами.
- Переваги:
- Міцні, витривалі, зручні
- Недоліки:
- Маломірні, треба брати на 2 розміри більше свого реального розміру (в мене 43-й, брав 45-й)
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 44
На ногу 285мм 44 размер не подошёл
- Переваги:
- Неплохие
- Недоліки:
- Маломерят
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 44
Моя длина стопы 277мм. Без проблем удобно ношу обувь EU44, US10, 280mm. CMP купил для повседневной носки на межсезонье 44(10,5)28,5 см, на коробке и бирке маркировка EU44, US10.5, 293mm. По длине сели хорошо, но хотелось бы больше места для пальцев, на полную ногу без примерки брать нельзя. При ходьбе слегка ёрзает пятка по заднику, внутренняя подкладка скользкая. При +10 на 2м км ходьбы ногам жарковато. Эпизодически носил при +2+5 вроде нормально. Подошва хорошо амортизирует, в помещениях не топает. В целом обувь на 4* из-за узковатого фасона, со скидкой норм, за полную цену много конкурентов. Процедура покупки на Розетке - 5*, нареканий нет, всё чётко в срок.
- Переваги:
- Хорошая амортизация.
- Недоліки:
- Непонятная размерная сетка. Узковаты в районе пальцев.
Замале
- ДіанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 42
Кроси якісні, стильні, але на жаль на вузьку ногу. Чоловіку не підійшли(
- Недоліки:
- На вузьку ногу
- АртёмПродавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розмір: 45
Очень качественные и износостойкие материалы, вся синтетика выглядит и ощущается надёжно, сетка сверху очень плотная, подошва высокая, резина шикарная, цепляет хорошо, по ощущениям и в мороз будет цеплять ,в отличии от Гритекса, сидят удобно. цвет милитари -зелёный в живом сравнении с серым гораздо интереснее и лучге подходит под повседневную одежду неброских тонов ,выгодно и не броско контрастируя.
берите на полтора размера больше, у меня 26,5 взял 28,5 в самый раз с небольшим запасом как люблю, слегка узковаты даже на 28,5 но это слегка, явно разносится, в остальном огонь, крайне рекомендую- Переваги:
- качество материалов, высота , крутая подошва, непромокаемость
- Недоліки:
- маломерят, брать на 1,5 - 2 размера больше
Замале
- Юрій С***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 42
дуже вузькі, якщо б вдягнув грубшу шкарпетку, то взагалі не залізла б нога
- Иван П***Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 43
Не рекомендую.
- Переваги:
- Нет.
- Недоліки:
- Категорично не рекомендую. Взял 43 размер, оказался 41 и очень узкие. Нога с трудом влезает.
- Микола
Будьте уважні. Кросівки CMP маломірять на 2 розміри. Але самі по собі кросівки - вогонь. Я теж брав 45 на 44, а потім ще міняв на 46. )