Відгуки покупців про Тумба нічна Еверест Соната 50х38х50 дуб крафт білий (EVR-2711)
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Тумба гарна , зазори не дуже , фасад взагалі весь кривий
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук та додані фото. Нам прикро, що Ви залишилися незадоволені виробом.
За фото видно, що фасади потребують регулювання, оскільки зазори між ними нерівномірні. У більшості випадків це можна усунути шляхом налаштування напрямних та перевірки правильності складання виробу.
Якщо після регулювання фасад дійсно залишається викривленим, будь ласка, зверніться до нас, вказавши номер замовлення. Ми детально розглянемо ситуацію та, у разі підтвердження виробничого дефекту, допоможемо вирішити питання згідно з гарантійними умовами.
Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми завжди готові допомогти та знайти оптимальне рішення. - Сергій Р***
У Вас вертикальні стінки фасада відносно стінок тумби стоять навскіс, а горизонтальні зазори нормальні, яке регулювання ? на фото все видно ! А фасади ящиків відносно верхньої та нижньої перегородки приблизно посередині. То як їх регулювати , лобзиком ?
- Світлана Є***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Тумба хороша, цей товар це гарне співвідношення ціни та якості, все як в описі, колір сучачний, вмісткість така як треба. Ми задоволені покупкою. Дякую
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Світлано! Щиро вдячні за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді допомогти Вам знову, якщо знадобляться нові меблі для Вашого дому.
- Микола Ш***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Добре виглядають. Рекомендую. Докупив 2 тумби до комода.
- Переваги:
- Ціна якість
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Миколо! Щиро вдячні за Вашу довіру! Ми щасливі, що наші меблі стали частиною Вашого дому. Бажаємо Вам приємного користування та завжди Вам раді)
- Артур В***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Окрема подяка консультанту
- Переваги:
- Що хотіли те отримали
- Недоліки:
- Мало цьвяшків
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Артуре! Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Для нас честь бути частиною Вашого інтер’єру. Нехай у Вашому домі завжди буде тепло і затишно!
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Тумби прийшли швидко та якісно запаковані. Зі складанням не виникло проблем .Рекомендую
- Переваги:
- Гарна упаковка та швидка доставка
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Наталіє! Щиро вдячні за Ваш відгук! Дуже приємно знати, що наша робота приносить комфорт і радість. Бажаємо Вам приємного користування та чекаємо на нові зустрічі)
- Петро К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Гарна тумба за свої гроші, вже рік в користування...
- Переваги:
- Ціна та якісь
- Недоліки:
- Немає..
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Петре! Дякуємо Вам за таку теплу та позитивну оцінку! Ми дуже раді, що меблі відповідають Вашим очікуванням. Сподіваємось, що вони принесуть ще більше комфорту і радості у Вашому домі.
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Тумба гарна, збирається легко! Швидка доставка. Дякую!!!
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Оксано! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що наші меблі Вам сподобалися. Сподіваємось, що вони служитимуть Вам довго та створюватимуть затишок у Вашому домі. Чекаємо на Вас знову)
- Колосовский Д***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Класна тумбочка, якісно виконані усі деталі, все продумано до дрібниць, збірка на перший погляд показалася складною але посидівши і помозгувавши все встало на свої місця
- Переваги:
- Якість матеріалу, дуже компактна у розібраному вигляді, при повторній транспортировці можна без проблем розібрати і компактно упакувати
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Дмитре!
Дуже вдячні Вам за високу оцінку.
Раді, що Ви залишилися задоволені якістю товару. Сподіваємось побачити Вас серед наших постійних клієнтів.
Приємного користування!
- Лілія І***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Замовляю вже не перший раз. Все супер завжди. Мебель на свої кошти дуже якісна.
- Переваги:
- Швидка доставка. Ціна. Якість
Ліліє, добрий день.
Дякуємо безмежно, бажаємо довгих років користування меблями. Завжди Вам раді)
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Досить симпатична тумба,колір приємний,гарно вписався в інтер'єр. Все доставлено цілим,гарно упаковано,всі деталі в наявності. Покупкою задоволені. Куплено 2 тумби)
- Переваги:
- Вартість,непогана якість,зручна,містка.
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Євгеніє! Дякуємо за такий приємний відгук! Для нас честь бути частиною Вашого інтер’єру. Нехай у Вашому домі завжди буде тепло і затишно!
- Виталий А***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Зручно збирати. Якісні меблі
- Переваги:
- Компактні меблі
Віталій, добрий день.
Дякуємо безмежно, бажаємо довгих років користування меблями та повертайтеся за наступними покупками!
- Екатерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Замовлення опрацювали швидко.
Тумба прийшла в повній комплектації, легко збирається.- Продавець ВерестМ
Катерино, добрий день.
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Так собі
- Переваги:
- Гарна тумба
- Недоліки:
- Бракована,не правильно були пророблені отвори,і прийшлось замінювати фурнітуру
- Продавець ВерестМ
Вітаємо, Анастасіє! Нам дуже шкода, що у вас виникли проблеми зі складанням тумби, радимо в таких вибадках звертатись до продавця для вирішення питання. Якщо є брак, то виробники замінюють деталі безкоштовно. Також припускаємо, що вже ж розмітка зроблена правильно, справа в тому, що на самих направляючих є кілька отворів для кріплення, вони універсальні під велику кількість моделей меблів і кріпити їх потрібно саме через той отвір, що підходить під вашу тумбу. Дякуємо вам за зворотній зв'язок та запрошуємо за наступними покупками))
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Зібрав доволі легко. За свої гроші дуже хороший варіант.
- Переваги:
- Легка збірка, ціна.
- Продавець ВерестМ
Вітаємо, Ігоре! Дякуємо що приділили час, поділились фотографіями та враженнями від покупки.
Бажаємо, щоб меблі слугували вам довгі роки, та чекаємо вас за новими покупками)
- Петро К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Легка в збірці, якісна фурнітура, матеріал ДСП, зручна в користуванні..
- Переваги:
- Ціна і якість
Дякуємо за ваш відгук!
Ми стаємо неймовірно щасливими отримуючи таку позитивні оцінки. Чекаємо вас знову за наступними покупками))
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Дуже гарна тумба, лего збирається
- Переваги:
- Дизайн, легкість збірки
- Недоліки:
- Полиці для ящиків кріпляться гвіздками, а не вставляються в пази, але це мабуть на всіх бюджетних моделях так
- Продавець ВерестМ
Владислав, добрий день.
Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів) - Продавець ВерестМ
Владислав, добрий день.
Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів)