- AI аналіз відгуків48 відгуків: 55% позитивних, 10% нейтральних, 35% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Працює
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- При тривалих відключеннях немає сенсу від нього
- Продавець TURBO SPORT
Щиро дякуємо за Ваш відгук!
- Кристина К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Не відлякує )
Хіба що перший день- Продавець TURBO SPORT
Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок.
Нам шкода, що за період використання Ви не помітили очікуваного ефекту. Звертаємо увагу, що в окремих випадках для досягнення максимального результату може знадобитися комплексний підхід: поєднання різних типів відлякувачів, обмеження доступу до джерел їжі та усунення місць, які приваблюють тварин.
Ваш коментар для нас важливий.
- сергей с***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Все працює
- Вікторія Н***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Наче працює! В мене завелася миш між стіною та гіпсокартоном, після включення шкребтись перестала.
Через пару місяців додам коментар - Василий З***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Замовлення чекав довго , товар не їм мені не допоміг , миші тупо сидять біля нього і їдять собі печиво
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Товар пришел хорошо запакован , достаточно быстро.
На этом хорошое заканчивается. Больших надежд конечно не было что поможет , но слышала что кому то помогло. 3 дня беспрерывной работы устройства не дало даже малейшего результата. Абсолютно бесполезная вещь. К сожалению (- Переваги:
- Быстро пришел товар.
- Недоліки:
- Бесполезная вещь
- НІКІТА Г***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Цікаво дивитись, як миша бігає знову по підвисній стелі у тій же кімнаті де стоіть увімкнений цей прилад.
- Недоліки:
- Миша ігнорує. Не працює.
- Юрій Ж***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Працює, мишей немає, дякую
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Не працює від слова ЗОВСІМ! Миші бігають за 2м від включенного пристрою!! Викинуті на вітер гроші
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює як повинно бути!
- Илона Д***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Дуже задоволена результатом, миші шкреблися в стінах за гіпсокартоном. За пару днів роботи, миші зникли, а ні звуку. Брала 2 шт на площу 50кв м . Рекомендую
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не має
- Світлана З***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Це найкраще рішення проблеми. Зазвичай восени миші шукають собі притулок у хаті, сараї. Купила два відлякувачі, встановила у різних будівлях. Тепер навіть натяку на мишей немає.
- Переваги:
- Діє!!! Перестали користуватися отрутою від мишей.
- Недоліки:
- Поки що немає.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Працює.
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Купував для складу, бо миші псували товар. Спочатку не помічав змін, але через 2-3 тижні їх стало значно менше. Тепер підтримую ефект іншими методами, але пристрій явно працює!
- Переваги:
- хороший
- Валерія В***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
простий принцип роботи, поставили у гаражі - то супер. нарешті там поменшало небажаних гостей.
- Переваги:
- простий
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Миші покинули оселю, я задоволений. Ядами(подарунок) не користувався
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Мигає червоним не зрозуміло
- Владислава О***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
очень не плохой отпугиватель, прекрасно отпугал всех мышей/
- Недоліки:
- не заметил
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Все просто і зручно. Не розумію тих хто пише навпаки. Когось рятує яд, а когось відлякувач. Мені цей відлякувач підійшов та допоміг позбутись мишей.
- Переваги:
- хороший
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Хороша альтернатива замість отрут
- Валерій О***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Цей магазин продає відвертий шлак, сміття. В "пристрої" відсутній навіть випромінювач ультразвуку, тільки отвір від нього. Тобто якщо вам потрібен некрасивий нічник — беріть )
- Переваги:
- Недоліки:
- просто коробка зі світлодіодами
- Продавець TURBO SPORT
Добрий день. У вашому замовленні був електромагнітний відлякувач.
Електромагнітні відлякувачі, на відміну від ультразвукових, не використовують динамік. Тому що вони генерують електромагнітні імпульси, які передаються через електропроводку приміщення. Ці імпульси впливають на нервову систему гризунів, викликаючи у них дискомфорт.
Зазвичай ефект починає проявлятися через 5-7 днів після встановлення. Для повного виселення гризунів може знадобитися 2-4 тижні, залежно від масштабів проблеми, площі приміщення та інших факторів (наприклад, наявності їжі або доступу до укриттів).
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Відлякувач виявився чудовим вирішенням проблеми. Миші зникли протягом тижня, більше не з'являються.
- Переваги:
- допоміг
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Все супер. Встановила і проблема зі шкідниками вирішена. Рекомендую для дому, все працює чудово
- Євген В***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Все працює, мишей стало менше
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
За пару тижнів вже помітив менше мишей. Спершу не вірив, що допоможе але результат є. Рекомендую
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Не покупайте, это обманка. Внутри ничего кроме светодиодов нет.
- Ярослава М***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Дуже мені допоміг. Виправдана ціна. Все просто - втикнув і працює.
- Аліна Р***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Купили для дачі, так як буваємо там рідко, то миші спокійно забігають. Включили буквально на тиждень і все, від мишей ані сліду. Для профілактики будемо й далі використовувати.
- Софія Т***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Від замовлення пройшов уже деякий час, щоб я зрозуміла його ефективність. І дійсно - допоміг. Йому потрібен час для того, щоб якісно зробити свою роботу.
- Переваги:
- спокійна тепер
- Валерія Ш***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Безкорисна річ. Стоїть увімкнена в розетку вже більше двох місяців, а мишей тільки більше! Тільки світлодіоди світяться і все!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює, мишей тільки більше
- Черевченко А***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Працює ефективно, результат перевершив усі очікування. Тепер всім знайомим раджу.
- Переваги:
- все подобається
- Онищенко В***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Хто мучиться з мишами – ось вам рішення! Ніякого запаху, звуків, просто краса. Вставив в розетку і забув, а вони самі пішли.
- Переваги:
- допомагає
- direfoxВідгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
мышки в доме могут быть проблемой. и даже, при наличии эффективных ловушек, - не всегда есть возможность расставить эти ловушки там, где требуется, - в моем случае в наличии были навесные потолки и заколоченый чердак, куда нет доступа. В результате, - запах, звуки грызни и шкрябания (особенно жутко было ночью), погрызенные запасы еды в кухе (вот это было последней каплей). Все эти эффекты исчезли в течении суток после установки устроства... запах выветрился в течении нескольких суток. Были опасения, что это как-то негативно может повлиять на здоровье, - ничего такого отмечено не было и спустя, наверное, уже более 3х месяцев непрерывного использования. У устройства есть очевидный ограниченный радиус действия, поэтому я уже докупил второе устройство, чтобы отпугивать грызунов на обоих этажах моего домика (два этажа, примерно, метров по 50 квадратных).
- Переваги:
- похоже, что отвечает заявленным характеристикам
- Недоліки:
- ...возможно, что слишком яркие мигающие диоды могут быть проблемой для кого-то. У устройства есть очевидный ограниченный радиус действия.
- Роман В***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Без корисна річ , працює 2 місяці ефекту 0 ,просто світлодіоди по факту
- Переваги:
- Немає ніяких
- Недоліки:
- Взагалі не справляється із заявленими функціями
- Ткаченко М***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Дарма витрачені кошти. Лише індикатор
- Недоліки:
- Пристрій лише світить. Всередині лише ліхтарик
- Продавець TURBO SPORT
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що товар не виправдав ваші очікування, Ви завжди можете звернутись до нас, якщо у вас виникають питання з приводу замовленого товару, ми обов'язково допоможемо вам!
Очікуйте менеджер зв'яжеться з вами для вирішення цієї ситуації.
- Софія Т***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Це найкраща моя знахідна. Я така задоволена. Мені дійсно допоміг відлякувач, тепер немає проблеми ні з тараканами, ні з іншими комахами.
- Даяна Г***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Поки що відлякувач не діє,миші як бігали так і бігають на кухні. Підскажіть будь ласка ,чи потрібно включати ту кнопку коли поклала пристрій в розетку? Якщо кнопку включила то світить голубим, для чого взагалі та кнопка?
- Продавець TURBO SPORT
Добрий день. Кнопка з блакитним світлом відповідає за активацію додаткової функції – нічника, а не самого відлякувача. Сам пристрій повинен працювати автоматично, коли його підключено до розетки, незалежно від того, ввімкнена кнопка чи ні.
Електромагнітним відлякувачам зазвичай потрібно 1-2 тижні, щоб показати результат. Це пов’язано з тим, що ультразвукові хвилі діють поступово, змушуючи мишей шукати інше місце.
Важливо встановити відлякувач у відкритому місці, де його ультразвукові та електромагнітні хвилі не будуть блоковані меблями, стінами чи іншими перешкодами.
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Рекомендую этот отпугиватель! просто воткнул в розетку. через неделю ни одной мыши. супер вещь :)
- Переваги:
- Не вреден