Відгуки покупців про Годівниця та поїлка для котів та собак Hoopet 2 x 3.5L, комплект Сірий (098-GREY)
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: TRYshop
Це геніальний виріб, для 2 котів те що треба
- Переваги:
- Пластик міцний без запаху
- Продавець TRYshop
Дякуємо за ваш відгук!
- Владислава Т***Відгук від покупця. Продавець: TRYshop
Чудо річ!! Для собаки середнього розміру підійшло ідеально, вирішило масу проблем з годуванням
- Переваги:
- Об’єм баків
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: TRYshop
Купляв годівницю, бо треба було поїхати на декілька днів і залишити киці воду та їжу. Для собаки буде гарний варіант, а для киці - дуже великий обʼєм як для води так і для корму. Води вистачить на 7-10 днів, але тут питання свіжості - нащо такий обʼєм для киці, якшо вода за цей час зацвіте. Для корму теж завелика, бо дрібний корм нормально не висипається і застрягає десь по середині. Виходить, що миска порожня, а корм весь в баку залишається. Хіба шо ваша тваринка сама зможе лапкою його дістати)
- Переваги:
- Великий обʼєм, вистачить на 10 днів годування без втручання
- Недоліки:
- Не підходить для невеликих тварин і дрібного корму-він застрягає і не висипається
- Марія П***
А що за воду ви для киці наливаєте, що вона може зацвісти у вас?
- Павло Ш***
Заливаємо звичайну чисту, очищену воду з доставки) спробуйте залити 3,5 літра води літом і почекайте, поки ваша тваринка не випʼє всю воду
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: TRYshop
Дуже зручно
- Переваги:
- Не маю клопоту, якщо забула
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: TRYshop
Без запаху, товар відповідає фото
- Переваги:
- Автоподача на основі фізики, а не електроніки
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: TRYshop
Нормальний товар. Коти спочатку насторожено ставилися, а потім звикли. Покупкою задоволений.
- Переваги:
- Вигідно, спокійний, що коти не голодні.
- Недоліки:
- Суха їжа дещо вивітрюється.
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: TRYshop
Хороші, обємні.
- Мирослава Ш***Відгук від покупця. Продавець: TRYshop
Годівниця та поїлка дуже сподобались. Перед замовленням читала відгуки про цей товар і, дійсно, наживу ще краще ніж на фото. Котикам теж все сподобалось)
- Переваги:
- Якість пластику, об'єм чаш, ціна
- Недоліки:
- Важко відкривається верхня кришка, але це не критично
- Продавець TRYshop
Доброго дня. Дякуємо вам за ваш відгук та за позитивні слова! Ми раді, що наша годівниця та поїлка вас вразили, і вони перевищили ваші очікування.
Це дуже важливо для нас, щоб наші клієнти отримували якісні та функціональні продукти, які задовольняють їхні потреби та приносять радість їхнім улюбленцям. Ми завжди прагнемо досягти вищого стандарту якості та забезпечувати задоволення наших клієнтів.
- Заріна Ш***Відгук від покупця. Продавець: TRYshop
*****
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: TRYshop
Понравилось, но в поилке нехватает в самой чаше с водичкой, не в бутле, ограничителя для того, чтоб мелкие мои полностью лапы не мыли в воде проверяя на её наличие :)). На крышку от кормушки стоило бы сделать язычок для удобного открытия.
- Переваги:
- Хороший плотный пластик, хороший объем, приемлемая цена за две отдельные ёмкости.
- Недоліки:
- На кормушке уж очень плотная крышка опасно для длинных ногтей:), в поилке как по мне нехватает в чаше подставочки для прикрытия основной воды в чаше от механических загрязнений и мытья лап
- Продавець TRYshop
Доброго дня, Ольга. Дякуємо за відгук. Ми обов'язково передамо ваші зауваження у відділ якості. Кришка дійсно плотна, зроблено для того щоб активні тварини не відкрили цю саму кришку. Гарного користування.
- Андрей Ю***Відгук від покупця. Продавець: TRYshop
Якість супер, і коту сподобалася
- Переваги:
- Краще ніж на картинці
- Продавець TRYshop
Доброго дня. Дякуємо за відгук і високу оцінку.