Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 4.79/5
  • Відгуки про товар продавця Not Boring Beauty
  • Роман Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Not Boring Beauty. Об'єм: 250 мл

Швидка доставка, вічливий продавейць. Користуюсь лосьйоном перший раз тому сказати поки нічого не можу.

Переваги:
    Швидка доставка, вічливий продавейць.
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Not Boring Beauty. Об'єм: 250 мл

Приємний продавець, швидка доставка, все супер. Продукт ще не тестувала, сподіваюсь теж сподобається

• Галина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Not Boring Beauty. Об'єм: 250 мл

Про сам активатор сказати поки нічого не можу,а от доставка як завжди на висоті

Переваги:
    Побачимо
  • Андрій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Not Boring Beauty. Об'єм: 250 мл

После месяца использования реально работает, если закажите штук 4-6 на полгода отлично будет, 1 флакон лично мне на месяц хватает, даже на 1.5 месяца, берите, не пожалеете

Переваги:
    Отличное проверенное средство для отращивания и выпадения волос
    Недоліки:
    Нету
  • Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Not Boring Beauty. Об'єм: 250 мл

Подруга порадила цей тонік, гарно допомогає при випадінні волосся. Швиденько замовила,оплатила і наступного дня вже отримала посилочку. Були питання щодо терміну та дати виготовлення,мені надали всю інформацію. Дуже задоволена сервісом і оперативністю!

• Игорь Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Not Boring Beauty. Об'єм: 250 мл

Покупаю не первый раз. Средство очень хорошее. Пользуется жена.

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Not Boring Beauty. Об'єм: 250 мл

Чудовий засіб проти випадіння та для росту нового волосся. В мене волосся лізло пасмами. За 2 місяці волосся перестало випадати, почав з’являтися пушок. Наношу майже кожен день, додаю у шампунь, пью вітаміни та іноді використовую дарсонваль.

Переваги:
    Немає запаху
    Недоліки:
    Немає більших флаконів
  • Наталия И***
    Відгук від покупця. Продавець: P.ON Bubbles. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 250 мл

Продавець вiдповiдальний, товар доставлений швидко. За ефективнiсть поки що не можу сказати нiчого, покаже час.

Дякуємо за відгук!

• Светлана Т***

Користуюся есвіцином періодично,як для мене це найкращий спосіб від випадіння волосся.Раніше привозили його на експорт, цього продавця взяла на пробу і не пожалкувала.Він реально дієвий.Рекомендую.

• Продавець  P.ON Bubbles

Світлана, щиро дякуємо за відгук! Продаємо виключно якісну і дієву продукцію!

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Вишенька

Ефекту нуль

Переваги:
    Недоліки:
    Нема , просто вода
  • Екатерина Н***

Все супер

Переваги:
    Дієвий
  • Галина Г***

Дуже дякую за якість і швидку доставку! Всім задоволена

Дякуємо за відгук
      Завжди намагаємось бути кращими для вас

• Артём С***

Очень быстрая отправка и вежливый продавец. Про эффективность самого средства сказать пока нечего, так как должно пройти время.

• Продавець  P.ON Bubbles

Дякуємо за відгук, все робимо максимально для наших клієнтів !

• Лідия Т***

Заказываю не первый раз. Толк от есть. Работает в купе с маслом усьмы. Волосы растут. Не новые луковицы, а восстанавливатся старые. Продавец, как всегда относится серьезно. Быстрая доставка. Все отлично

Переваги:
    Есть польза для волос. Работает.
    • Продавець  P.ON Bubbles

Щиро дякуємо за відгук!