- Наталя Д***Відгук від покупця. Продавець: R-D-N. Колір: Чорний
Гарна сумка.
Сподобалась.
Відповідає опису. Шкіра .- Переваги:
- Зручна , стильна ,
- Недоліки:
- Не знайшла
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: R-D-N. Колір: Чорний
Дякую! Сумочка дуже якісна та гарна. Рекомендую!
- Переваги:
- Справжня шкіра, гарний дизайн, дуже зручна
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: R-D-N. Колір: Чорний
Сумка гарна. М'яка, вмістка
- Переваги:
- Ціна, якість. Ще й застосувала промокод
- Недоліки:
- Одне відділення
- Мишенкова М***Відгук від покупця. Продавець: R-D-N. Колір: Чорний
Дуже зручна, стильна сумка. Шкіра м’яка, якісна. Добре пасує як до спортивного, так і до класичного стилю.
- Продавець R-D-N
Добрий день! Дякуємо за відгук!
- Lora K***Відгук від покупця. Продавець: R-D-N. Колір: Чорний
Довольна сумкой! Размер...цвет...дизайн...молния...все понравилось! Отличное качество!
- Переваги:
- Удобная! Вместительная! Рекомендую!
- Недоліки:
- нема
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: R-D-N. Колір: Чорний
Задоволена товаром. Зручна і легка.
- Аліса В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Большая вместительная сумка, лёгкая и удобная
- Переваги:
- Красивый приятный цвет, вместительная
- Недоліки:
- Если застёгивать на магнит, то молния и сумка остаются открытыми
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися враженнями Нам дуже приємно чути, що вам сподобався дизайн, колір і зручність сумки .
Щодо застібки — ми обов’язково передамо цю деталь нашому виробнику, щоб врахувати для майбутніх моделей. Ваша думка допомагає нам ставати кращими! Носіть сумку із задоволенням!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Сумка прийшла без ручки. На звернення немає відповіді.
Добрий день.
Якщо маєте на увазі плечовий ремінь, то його немає в комплекті. Карабіни, що є всередині для того, щоб їх зкріплювати між собою та робити сумку вужчою.
- Катерина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Сумка насправді, красива та якісна! Колір відповідає фото. Дві пари ручок виявилося дуже зручно. Рекомендую!
- Переваги:
- Красива, якісна
Відповідає
Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сумка дуже практична у використанні. Має гарний вигляд
- Переваги:
- Гарний вигляд, практичність
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Капучино
Сумка мені подобається, але при доставці вона втратила свій вигляд. Як можна запакувати шкіряну сумку абияк. Без бумаги, без вкладки. Я вже жалкую, що її забрала, бо думала, що виправиться.Нажаль я не знаю як…
Відповідає
Доброго дня. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
Рекомендуємо гарно набити сумку та залишити її в такому стані мінімум на добу.
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудова , якісна сумка.
- Переваги:
- Містка , гарна фурнітура.
- Инна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная,практичная сумка
- Остапчук Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Велика та зручна сумка. Дійсно шкіряна. Приємний колір. Сподобалась
Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Вибачте, будь ласка, за нашу неуважність і дякуємо, що вказуєте нам моменти, які потрібно покращити в роботі.
- Юра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сумка чудова, дружині дуже сподобась
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Невиявлено
Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування Вашій дружині.
- Натали Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень классная сумка
Спасибо! - Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Чудова сумка, якісна фурнітура, чудово підходить як для роботи, так і для відпочинку та прогулянок. Колір не яскравий, дуже приємний.
- Переваги:
- Вміщує формат а4 та багато суто жіночих дрібничок
- Юля Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная сумка. Помещается папка с бумагами. Плотная подкладка. Трансформер. Можно сделать меньшего размера)) Качественная кожа.
- Переваги:
- Размер отличный. Для работы, то что надо!!!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісна повсякденна сумка
- Переваги:
- Якісна,шкіряна
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудова сумка
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сумка добротна і зручна. Відповідає заявленій якості
- Переваги:
- Містка, трансформер
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошая сумка шопер
- Переваги:
- Натуральная кожа, хорошо пошита, легкая
- Недоліки:
- Пока нет
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Стильная, удобная, лёгкая, удобная, качество соответствует цене.
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сумкою дуже задоволена! Чудовий шопер, не дуже великий і не малий, а такий як треба. Сумка виглядає дорожче, ніж коштує. Ще дуже добре, що є ручки короткі та довгі, можна носити в руці або на плечі.
- Переваги:
- М'яка якісна шкіра. Охайно пошита. Не важка. Підкладка з щільної тканини світлого кольору.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Спасибо большое.Всё СУПЕР.
- Переваги:
- Удобная.Качество хорошое.
- Недоліки:
- Нет.
- Юлія С***Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий
Пакування жахливе. Сумка вся зім'ята
- Юлія С***Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий
Пакування жахливе. Сумка вся зім'ята
- Людмила С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Є серозні підозри, що продавець шахрай і відправив зовсім іншу сумку, що була замовлена. Це підтверджується відгуками.
Не рекомендую цього продавця!- Переваги:
- Продавець шахрай
- Недоліки:
- Відправлена зовсім інша сумка,що була замовлена . НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЬОГО ПРОДАВЦЯ.
Експерт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.
- ОленаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
З нетерпінням чекала на свою покупку, оскільки були певні побажання і дана модель практично повністю їм відповідала. І яке ж розчарування мене чекало при отриманні! Модель зовсім інша, якість сумнівна( маю великі сумніви щодо матеріалу, якщо це і шкіра, то сама дешева "свинячка" як кажуть люди). Для чого це відправляти? Надіялись, що покупець не огляне і просто забере чи на що? Якось дуже негарно з боку продавця.
- Недоліки:
- Все
- Марина Н***
Та це пересорт може бути.Відмовились і все.
Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Вибачте, будь ласка, за нашу неуважність і дякуємо, що вказуєте нам моменти, які потрібно покращити в роботі.
Ніхто не сподівався, що покупець просто отримає сумку, тим паче є 14 днів на повернення товару. Це дійсно помилка.
- Ирина П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Відправили зовсім іншу сумку!
Не рекомендую цього продавця!- Олеся
Фото?
- Ирина П***
Я не забрала її з магазину!
- Поліщук Я***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже крута,сучасна,вмістка.Гарна якість.Радію що її маю).
- Переваги:
- 100%Шкіра гарної якості.