Відгуки покупців про Засіб від тарганів Адвіон Гель Syngenta 30 г
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: АлефАгроСенс. Кількість: 1. Вага: 30 г
Дуже дієвий засіб на 100%
Дякуємо за відгук.
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: АлефАгроСенс. Кількість: 1. Вага: 30 г
Я вважала, що мені з цими тарганами нічого вже не допоможе, але я помилялась. Це дійсно дієвий засіб. Сто відсотків він допоможе.
- Продавець АлефАгроСенс
Дуже добре. Дякуємо за відгук!
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: АлефАгроСенс. Кількість: 1. Вага: 30 г
Заказывайте через лучшею компанию АлефАгроСенс и на прямую без наложенного платежа. Доставка быстрая и приятное общение с менеджерами.
- Переваги:
- Гель хороший и на этой фирме цена приятная в зависимости от других!
- Недоліки:
- Нет!
- Продавець АлефАгроСенс
Дуже дякуємо за Ваш відгук.
Гель очень хороший и эффективный! Но эта кантора что его продает жулики. Заказал 2 шприца,970грн. А мне еще какую-то комиссию приписали 39грн и доставка гавнопочты новой 75грн. Вопрос к этой канторе за что я должен платить какую-то комиссию в 39грн???!
- Переваги:
- Гель очень хороший
- Дмитрий Г***
Извиняюсь за то что напал на кантору. АлефАгроСенс хорошая компания ,не дорого и быстрая доставка. Виновники всего это вонючая Новая Почта. Заказывайте напрямую у этой компании и можно без наложенного платежа. Как оказалось Новая почта берет комиссию за перевод наложенного платежа! Укрпочта лучше и дешевле! Просьба у Розетки, начните работать с Укрпочтой!
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Shop PEST CONTROL. Кількість: 1. Вага: 30 г
Дуже дякую!!!!! Все працює!!!! Дуже допомогли!!! Всім пропоную цей засіб))
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Shop PEST CONTROL. Кількість: 1. Вага: 30 г
Два дні минуло відтоді як нанесла гель, почали з'являтись на підлозі дохлі таракани. Хоча про кінцевий результат ще говорити зарано, але схоже, що цей гель працює краще за інших
- Альона Ф***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Мої батьки боролись з тарганами іншими засобами безрезультатно.Завдяки інтернету знайшла назву цього гелю і вирішила замовити. Після використання гелю,з першого разу на ранок було багато мертвих тарганів.Вони не очікували такого результату.Він дійсно дієвий! Також економне використання.
- Переваги:
- Швидко діє.
- Недоліки:
- Не помітили.
- Продавець ФорсМажор
Ми є офіційним дистриб’ютором від Syngenta в Україні.
Купуючи у нас ви отримаєте 100% оригінальний продукт. З повагою, інтернет магазин ФорсМажор.
- Василь Г***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Супер, дякую! ))
- Ольга І***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Ефективний засіб
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Вперше за 3 роки щось допомогло,замовила 2 шприця,але так як за 3 роки їх нажаль наплодилось то 2 шприця виявилося мало,замовлю ще один...
Гарного дня!
- Оксана Ж***Відгук від покупця. Продавець: Shop PEST CONTROL. Кількість: 1. Вага: 30 г
Зовсім не допомогло від тарганів.
Гроші на вітер.- Продавець Shop PEST CONTROL
Дуже шкода що ви залишились незадоволеною ефективністю засобу. Для вирішення Вашого питання необхідно трохи більше інформації. Як саме застосовували, скільки засобу у Вас пішло на яку площу, одну обробку робили чи декілька, скільки проблемі з тарганами по часу загалом? (місяць, півроку, рік). Для того щоб ми передали Вашу претензію фахівцю і ви отримали консультацію щодо коректного використання засобу Адвіон просимо підтвердити бажання отримати таку консультацію. Чекаємо на вашу згоду.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Він реально працює!!!
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: A-group. Кількість: 1. Вага: 30 г
Насправді — вау !
У цього продавця гель був на 100 грн. дешевше, і, як виявилося, простроченими на три місяці. Переживав, що вже не спрацює, але, але.... Ефект побачив вже за пару днів, за два тижні добавив повільних і заторможених останніх тараканів (вже навіть не тікали), за місяць вже не бачу жодного. Я приємно здивований, наскільки ефективний засіб.- Переваги:
- Дуже допомогло.
- Недоліки:
- Немає.
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
- Продавець ФорсМажор
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Вечером нанес штук 8 полосок по сантиметра , утром 20 штук валялись дохлыми, как на фото. Все съели . уже доволен. Еще пару раз ночью нанесу. Работает точно , рекомендую.
- Переваги:
- Едят его тараканы с аппетитом , убивает их. Средство работает )
- Недоліки:
- Цена, но оно того стоит
- Продавець ФорсМажор
- Василь П***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Схоже що це на тарганів діє.
Недешево, але тут сперечатися не думаю що доречно.
Щодо обслуговування та швидкості доставки: то тільки- Переваги:
- Круто от і всі переваги
- Недоліки:
- Точно можу сказати що з одного разу
ефект знищення поголів'я тарганів досягти не вдається.
Але не будемо зупинятися на досягнутому, якщо вже вдалися до цього засобу то його і треба використовувати .
- Продавець ФорсМажор
Гарного дня!
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Вага: 30 г
Засіб - супер. Нанесла чітко по інструкції. Таргани почали масово вмирати. Зараз на кухні деінде може бути маленький, але так як було - вже нема.
За тиждень ще раз засіб нанесу. Для закріплення ефекту.- Представник постачальника
Добрий день, Анаствсія, дякуємо за відгук.
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Перший раз замовив гель 2020 році. В мене перший поверх, ще і сметник недалеко і сусіди далеко не чистюлі. Гель мене вразив: виніс пів совка тарганів. Десь через 3роки я одного побачив біля вхідних дверей. Одразу купив ще шприц. Вот вже 6років як наше життя змінилося. Раджу всім.
- Олена Щ***Відгук від покупця. Продавець: Shop PEST CONTROL. Кількість: 1. Вага: 30 г
Приманку едят, вчера намазала, сегодня пол совка собрала урожай, еле дёргались, посмотрим всех ли выведет средство.
- Переваги:
- За сутки рыжие питомцы наелись и словили бедтрип, наглых немного, надеюсь и они доедят прикормку и тоже откинутся
- Недоліки:
- Пока что нет
- Продавець Shop PEST CONTROL
Дякуємо за відгук .Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині.
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Це самий ефективний препарат на мою думку
- Переваги:
- Зручний у використанні
Гарного дня!
- Светлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Є результат, але треба повторювати
- Переваги:
- діє
- Недоліки:
- поки не виявлено
- Продавець ФорсМажор
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: A-group. Кількість: 1. Вага: 30 г
Я не залишаю відгуки але тут промовчати не зміг. У нас в будинку виїхало багато людей і позалишали іжу в квартирах і тарганів просто тьма. Ми перепробували багато всього і вирішили взяти це. Щоб ви розуміли сьогодні зранку пилосос їх зібрав уже під сотню. Люди якщо у відгуках пишут що не єфективно то той будинок легше спалили )
- Переваги:
- Працює
- Продавець A-group
Добрий день!
Дякуємо за відгук
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Я не очікувала, але він дійсно допоміг. Я 4 роки не могла їх позбутися І цей гель просто спасіння. Дякую продавцю за консультацію.
- Переваги:
- Дійсно працює
- Продавець DezEX
Дякуємо за відгук. Гель в нашому магазині оригінальний. Раді допомогти. З повагою, інтернет магазин Dez-ex
- Мирослава П***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Дуже якісний гель. Відправили швидко, з своєю задачею справляється чудово! Рекомендую!
- Переваги:
- Ціна, ефективність
- Продавець ФорсМажор
Дякуємо за відгук. Наш магазин ФорсМажор, являється офіційним Дистрибʼютором продукції Сингента. Завжди раді допомогти.
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Поки що саме дієвіше в з того що я використовував проти тарганів
- Продавець ФорсМажор
- Рома П***Відгук від покупця. Продавець: DIM. Кількість: 1. Вага: 30 г
Гель супер. После его использования, куча дохлых тараканов. Рекомендую!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Все пришло гарно упаковане, до кожного шприця товкач і носик поклали, про ефективність нічого не можу сказати , беремо профілактично поновлювати, але вже 8 років в комунальній квартирі без тарганів, вважаю, говорить усе про цей гель
- Переваги:
- Діє швидко і дуже довго
- Виктория О***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Дякую. Це працює.
- Переваги:
- Таргани зникли. І немає більше ніде їхнього посліду, який я вимітала щодня. Все чисто.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Все добре,Дякую.
- Продавець DezEX
- Цымбал Д***Відгук від покупця. Продавець: Shop PEST CONTROL. Кількість: 1. Вага: 30 г
Не перший раз купляю. Чудовий засіб.
- Продавець Shop PEST CONTROL
Дякуємо за відгук .Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині.
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: A-group. Кількість: 1. Вага: 30 г
Не рекомендую цей засіб, малоефективний. Гроші на вітер! Розчарована, ціна/ якість не відповідає дійсності.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Не ефективний
- Оленка Д***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Це просто топ з топів! Якщо маєте проблему з цим то рекомендую. І навіть якщо їх дуже багато не стане жодного . Перевірено!
- Переваги:
- Дієвий засіб
- Продавець DezEX
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Завжди раді допомогти, з повагою, інтернет магазин DezEX
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Найкращий засіб
Дякуємо за відгук.
Ми являємось офіційним дистриб’ютором продуції Syngenta в Україні.
- Сапун І***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Дата виробництва 2 роки тому, але працює відмінно
- Наталия П***Відгук від покупця. Продавець: A-group. Кількість: 1. Вага: 30 г
Раджу ефективний
- Продавець A-group
Добрий день!
Дякуємо за відгук
- Алла О***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Найкраще, що діє на тараканів. Єдиний засіб, який допомагає позбутися тарганів в « Хрущьовках».
- Переваги:
- Дієвий
Дякуємо за відгук.
Ми являємось офіційним дистриб’ютором продуції Syngenta в Україні.