Топи продажів

• Олександр К***

Все працює

• Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Black

Брал для бука, у которого изначально всего два порта было и один сейчас полурабочий. Проблему свою решил, все нужные устройства через хаб подключил, все работает, есть-пить не просит и не жалуется. Доволен.

Переваги:
    Дешево
    Недоліки:
    Пока не заметил
  • Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Black

Всё хорошо, спасибо продавцу, все входы не тыкал, но два точно работает, думаю остальные также всё работает)) Чуть бы длиннее был провод, был бы удобнее, а так все хорошо, спасибо)

Переваги:
    Работает
    Недоліки:
    Коротковатый провод, немного неудобно
  • Вадим С***
    Продавець: MasterPrice. Колір: Black

Живлення дається усім портам, а на передачу данних одночасно всі порти не можуть працювати.

Переваги:
    Недорогий
    Недоліки:
    На передачу данних працює тільки один порт одночасно
  • Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Black

Про предоплате, в ужасном состоянии, ржавый USB разъём. Упаковка разорвано, состояние б/у, хотя в описании, как новый.

• Продавець  MasterPrice

Не вводьте інших покупців в оману. Товар новий, упаковка не може бути розірваною, тому що це блістерна упаковка, її розірвати не можливо, вона розкладна. Упаковано в пупирчату плівку та відправлено у кур'єрському пакеті НП. Якщо по передоплаті Вас не влаштовує, тоді не зрозуміло для чого Ви телефонували і просили відправити на поштомат, щоб було дешевше? Наложка доставка - 100 грн, передоплата поштомат - 50 грн. В чому логіка незадоволення?

• Дмитро М***

А ви усім кому не сподобалось те що ви продаєте по хамське відноситесь?

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Black

Очень плохой товар. Полностью не рабочий. Самая плохая китайская ерунда. Лучше переплатить в 2 раза и взять нормальный, с которым таких вопросов не будет.
    Продавец возврат отказался делать, мол у него весь товар рабочий.

• Денис

Было дело. Хамил немного.
      Как-будто, он так и хотел сказать, мол сиди с поломанным и не звони мне.

• Продавець  MasterPrice

Дякуємо за ваш відгук та можливість виразити свою думку. Ми щиро вибачаємося, що товар не відповів вашим очікуванням. Ваша задоволеність є для нас важливою, і ми будемо в подальшому працювати по вирішенню цього питання.
      Будь ласка, надішліть нам деталі та фотографії товару, якщо це можливо, для того, щоб ми могли краще зрозуміти проблему та вирішити її. Ми завжди готові взяти на себе відповідальність та зробити все можливе для того, щоб ви були задоволені нашим обслуговуванням та продукцією.
      Будь ласка, зв'яжіться з нашим відділом обслуговування клієнтів за вказаними контактами у замовленні.

• Светлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Black

Товар пришел неисправный и без упаковки. Очень недовольна. Поставщик знал об этом, на картинке показано, что товар в коробке продается. Тупо развод

• Продавець  MasterPrice

Вітаємо. На момент відповіді на ваш відкук позиція товару постачається в zip-пакеті. Якщо у вас є зауваження щодо роботи пристрою, ви можете звернутись з відповідною заявкою у замовленні і ми розглянемо ваше звернення, та негайно персонально вам надамо всі консультації щодо використання та умов експлуатації, а в разі несправності та дефектів вирішимо ваше звернення якомога швидше.

• роман м***

не рекомендую цей виріб

Переваги:
    не має
    Недоліки:
    не працює
  • Данііл Є***

Не роботает

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Все
    • Продавець  MasterPrice

Вітаємо. Уточніть більш детальніше в чому у Вас виникла проблема з використанням. Ми надіслали Вам запит на додаткову інформацію, будь-ласка надайте відповідь повідомленням у замовленні, щоб ми змогли оперативно допомогти Вам вирішити Вашу проблему.

• Дмитро

Через 2 дні використання перестав працювати

• Олександр З***

Не працює

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Не працює
  • Алина М***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Black

вообще не работает, больше 1го устройства не принимает, толк от конденсатора тогда вообще

Переваги:
    Работа первую неделю
    Недоліки:
    ВСЕ
  • Філімонова О***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Black

Працює через раз. Дуже розчарована. Не рекомендую брати!

• Продавець  MasterPrice

Для розуміння причин описаної вами ситуації просимо уточнити, які саме пристрої ви підключали до розгалужувача одночасно?
      Зауважте, що дана модель є пасивним хабом. Це означає, що він не має зовнішнього живлення і розподіляє загальну пропускну здатність та силу струму одного порту вашого комп'ютера між чотирма роз'ємами. Тому розчаровуватись не варто, просто використовуйте його у строгій відповідності характеристикам.

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Black

Хаб паршивый. Брал для себя и коллег 8 штук. Все 8 периодически теряют контакт.

Шановний користувач.
      Нам прикро чути, що робота пристроїв не повністю виправдала ваші очікування. Хочемо зазначити, що дана модель є пасивним хабом. Такі пристрої не мають додаткового живлення і залежать виключно від потужності USB-порту комп'ютера. При підключенні декількох пристроїв або вимогливої до енергії техніки, періодична втрата контакту є типовою поведінкою для пасивних хабів, а не ознакою браку.
      Оскільки з моменту покупки минуло вже три роки, гарантійний термін давно вичерпано. Водночас, той факт, що пристрої все ще знаходяться в експлуатації через такий тривалий час, свідчить про їхню певну витривалість попри вказані недоліки.

• Сукачинський В***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Black

Не працює взагалі гроші на вітер

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Black

Отвратительный хаб! Более 1 устройства не подключает. Мышка и кулер охлаждения не подключает. Работает только с 1 устройством. Продавец говорит, что поддерживает устройства до 1А. Тогда что можно подключить? Продавец так и не объяснил.
    Крайне не рекомендую

Недоліки:
    Не подключает более 1 устройства
    • Продавець  MasterPrice

На жаль ви не хочете зрозуміти те, що вам пояснювалось в особистих повідомленнях. В описі товару вказано, що даний розгалужувач без додаткового живлення і він може розприділити між своїми портами тільки ту потужність, яку видає ваш основний порт, до якого підключено хаб. Якщо ви підключились до порта в ноутбуці, в якому вказано USB 2.0 (1 Ампер), то відповідно таку силу струму він і зможе розприділити між усіма портами.

• Денис Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Black

Купив для ноутбука для флеш-накопичувачів виключно, підключає максимум 2 і то при умові що вони максимально одне від одного розташовані, любий третій автоматично відмикає схоже сам хаб, тому що поки його не перепідключиш він навіть одну не підтягує

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Непрацюючий на 50%
    • Продавець  MasterPrice

Вітаємо. Чи не задумувались ви, usb-порт вашого ноутбука взагалі взмозі прийняти оночасно передачу даних з трьох флеш накопичувачів? Спробуємо пояснити вам, простими словами: Уявіть, наприклад, дорожній міст широною 4 метри, в який зливається 3-4 дороги. При заїзді на міст проїде одночасно одне велике авто шириною 3 метри, або ж два автомобілі шириною до 2 метрів кожне, чи 3-4 невеликі мото-вело транспорти. Тобто ваш порт в ноутбуці і сам хаб можуть одночасно прийняти тільки такий сигнал, на прийом якого вони максимально розраховані.