- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Чорний. Об'єм рюкзака: 70
Рюкзак повне дно , нічого важкого в ньому не було максимум 3-4 кг порвались лямки ще навіть до походу , ужас не рекомендую
- Переваги:
- Тільки за те що вмісткий
- Недоліки:
- все інше тотальний ужас
- Михаил П***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Зелений. Об'єм рюкзака: 70
Відірвалась з мʼясом по шву шлейка ще в потязі, потім зламалось пластикове кріплення, за кріпленням відірвалась полоска шлейки, навантаження 15 кг не витримав((( дуже розчарований
- Переваги:
- Дешевий
- Недоліки:
- Дуже не витривалий
- Продавець GOODBAG
Міхаіл, добрий день. Прикро, що рюкзак не витримав. Це безкаркасний рюкзак для об'ємного і не важкого вантажу. В описі вказано - максимальне навантаження до 10 кг. Прохання враховувати при виборі.
- Поліна В***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Зелений. Об'єм рюкзака: 70
Все рветься, відвалюється. Ледь пережив три дні походу, постійно треба було ремонтувати то ремінці (згори і спереду), то основна лямка зламалася (пластик тріснув).
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- якість
- Продавець GOODBAG
Добрий день, Поліна. Нам дуже шкода, що з рюкзаком сталася така ситуація. Це безкаркасний рюкзак для об'ємного і не важкого вантажу. Можливо, він був перевантажений. Зазвичай подібних проблем немає.
- Дарина Н***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Чорний. Об'єм рюкзака: 70
В цілому непогано, але для тривалих походів не раджу, на велике навантаження не розрахований
- Переваги:
- Влазить багато речей, компактний
- Недоліки:
- Не розрахований на велике навантаження
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Жовтий. Об'єм рюкзака: 70
За свою ціну норм. Якщо поводитися акуратно і підлатовувати то може послужити, я думаю.
Свій перший похід на три дні пережив. Нічого не порвалося, нічого нікуди не затекло (був дощ)- Переваги:
- Норм за свою ціну
- Недоліки:
- Можуть торчати якісь ниточки
- Вадим Ч***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Жовтий. Об'єм рюкзака: 70
порвався в моменті, замочкі не якісні взагалі ну як і прошивка
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Чорний. Об'єм рюкзака: 70
На перший погляд виглядає та відчувається якісно. Досить місткий, багато карабінів для підтримки спини, що теж тішить. Відправили швидко, забрав наступного дня. Подивимося, як покаже себе з часом.
- Переваги:
- Швидка доставка, якість, місткість
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Продавець GOODBAG
Валентин , дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Зелений. Об'єм рюкзака: 70
Рюкзак міський і зручний. Але під час третьої подорожі відірвалась шлейка. Якість швів змушує постійно мати при собі голку з ниткою, щоб швидко все відремонтувати
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- При зшиванні використані нитки, що легко розриваються
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Чорний. Об'єм рюкзака: 70
Мені сподобався.
Гарний практичний
Швидка доставка- Недоліки:
- Ще не помітив
- Продавець GOODBAG
Сергій, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Зелений. Об'єм рюкзака: 70
Все чудово
- Продавець GOODBAG
Олександр, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари