- Олександра Щ***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Перший відгук був хибним. Костюми дійсно відрізняються від тих що я брала раніше по товщині тканини. Але якість у них гарна, функцію свою виконують. Може не на мороз, але дійсно функціональні костюми.
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: M. Колір: Чорний
Якісна термо , так як я маю захворювання шкіри , то можу з впевненістю рекомендувати
- Переваги:
- Все
- АртемВідгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: L. Колір: Чорний
Вже 4 роки хожу в холодну пору. Гріє добре. Форму не втратила. Пишуть, що линяє - не помічав, хоча стірається раз в тиждень.
- Переваги:
- Дуже добре гріє, нитки не лізуть
- Недоліки:
- Не помітив
Пошито якісно, проте затонулий. Є такий самий (купувала 2 роки назад) і у цьому році у іншого продавця, то якість матеріалу зовсім інша. Тканина набагато точніша, майже (чи можна сказати, зовсім) не працює як термо. Тобто на теплу осінь ще підійде (але навіщо), а от зимою буде холодно. Шкодую про покупку.
- Переваги:
- Недоліки:
- Тканина затонка, не працює як термо. В порівнянні щ іншими продавцями погана якість тканини.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: M. Колір: Чорний
Прийшов вчасно, цілий, без жодних недоліків. Замовляв розмір "М", як для мого зросту 172 і вазі 78, то виявився на один розмір більше, майте це на увазі. Тканина внутрішня з маленьким начесом, але не фліс, зверху - чимось мені схожа на плівку слизьку)))) Походив в ньому цілий день для експерименту, був в ньому на вулиці при морозі -5°С, то в принципі тепло. Доречі, дуже гарно виводить вологу, навіть не очікував. Для дуже активних дій підійде ідеально. Як для мене, то скоріше за все буде прохолодно при температурі десь -15°С, до -10 думаю самий раз.
- Станислав Т***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: L. Колір: Чорний
Сильно красит одежду даже после нескольких стирок
- Микола Д***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: L. Колір: Чорний
Гріє
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Якісна білизна
- Переваги:
- Все як заявлено
- Микола І***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: XL. Колір: Чорний
Все добре, але вони линяють і фарбують все навколо. Декілька разів потрібно виполіскувати
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: M. Колір: Чорний
Тоненький, типа флис
- Переваги:
- Не плохо
- Недоліки:
- ГНАТЮК О***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: L. Колір: Чорний
Хороша термобілизна
- Михаил П***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: L. Колір: Чорний
Задоволиний
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: XL. Колір: Чорний
Хорошее белье.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Качество непогане за своєю ціною
- Переваги:
- все добре
- И.ВВідгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: L. Колір: Чорний
Хорошее белье. Размер соответствует заявленным характеристикам
- Переваги:
- Приятное к телу
- Недоліки:
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: XL. Колір: Чорний
Бомба
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: L. Колір: Чорний
Рекомендую всім!
Відповідає
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: M. Колір: Чорний
Рекомендую усім цю термобілизну!
- Переваги:
- Ціна. Якість
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Все подобається
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: M. Колір: Чорний
Розмір підійшов.М'яка,зручна.В подальшому побачу як буде
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Всю зиму чоловік відносив, зручно і після багатьох разів прання,виглядають добре
- наталія а***Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: M. Колір: Чорний
Придбала для сина. На зріст 170 розмір М підійшов чудово. Тканина приємна на дотик, еластична. Шви охайні.
Окремо хочу відмітити приємне спілкування з консультантами.- Переваги:
- Приємне на дотик, тепле, чудово виглядає.
- Недоліки:
- поки що не побачила.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: PPE Safety. Розмір: XL. Колір: Чорний
Все ок за свої гроші.)
- Переваги:
- Хороше пошиття, приємне на дотик, чудово виглядає.
- Недоліки:
- Більше "демісезон", чим "зимове".
- Вова Т***Продавець: PPE Safety. Розмір: L. Колір: Чорний
Заказал L при росте 178 вес 87. Великовато. Если хотите чтобы облегало плотнее на размер меньше нужно брать. Тактильно вроде неплохое.
Завелике