Відгуки покупців про Батарейка ColorWay Alkaline Power AA/LR06 BL 4шт
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Хорошие
- Переваги:
- Есть
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
отличные батарейки и цена приятная
- Переваги:
- цена/качество
Представник постачальникаДоброго дня, Антоне! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Купую не перший раз,використовую в годинниках та в пультах дистанційного керування, без нарікань
- Переваги:
- Висока якість за прийнятну ціну
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Ткаченко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Нормальні лужні батарейки, ще й ціна по акції
Мене влаштовують
Строк гарний, із запасом- Переваги:
- Якісні та гарна ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марино. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Поки важко сказати по місткості, але, на перший погляд, все досить якісно.
Середня напруга: 1.625v
Вага: 22.8g
Дійсні до: 02-2033- Переваги:
- Зручна упаковка, гарна ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8
Дуже хороші батарейки. Брав для контролерів до Quest 2. Двох батарейок вистачає на місяць щоденного використання.
- Переваги:
- Довго тримають заряд. Дешеві.
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо, Владиславе! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.