Відгуки покупців про Пюре Gerber фруктове Яблуко з 6 місяців 80 г (7613033514036)
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
До пюре питань немає , а доставка від розетки це жах… 21 позиція видали просто насипом. Хоч в руки хоч в кармани .
Розетка- ваша доставка це дно- Переваги:
- Швидка доставка і склад пюре
- Недоліки:
- Видають у відділенні розетки просто насипом , ні стрейчплівкою не перемотане , ні в коробочці.
До самих працівників відділення питань немає
- Лина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Внуку понравилась пюрешка.Ест с удовольствием
- Переваги:
- Вкусно
- Недоліки:
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
- Аліна Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Отримали нові смаки) пробуємо , дуже смакує ) малиш задоволений
- Переваги:
- Склад
- Тетяна К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Надзвичайно ніжне пюре. Малюк із величезним задоволенням вживає цю смакоту. Подяка виробникам за якісний товар!!!
- Переваги:
- Ніжне, дуже смачне
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Вкусно
- Мария Я***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Мы с компанией Nestle познакомились еще , когда вынуждено подбирали смесь для дочери . И она нам подошла лучше всего ! Поэтому когда пришло время прикорма , я и не сомневалась в выборе пюре) пюре Gerber привлекло главное , своим честным и натуральным составом,конечно же удобной граммовкой и упаковкой, а еще большим ассортиментом, как фруктовые/овощные пюрешки, так и есть мясные ! Класс, мы очень довольны ) А главное дочери вкусно )
- Переваги:
- Состав
- Наталія Ч***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дуже смачне і якісне п'юре,дитина їсть із задоволенням. Поки що найкраще з усіх,які ми пробували
- Переваги:
- Смачне,однорідне
- Недоліки:
- Не виявили
- Валерія К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Пюре Gerber це 100% натуральні фрукти. Пере тим як купляти пюре завжди дивлюсь його склад і багато виробників додають цукор, але це не про Gerber тут все натурально і без цукру. Купляємо пюре тільки Gerber донька з'їдає всю банку із задоволенням
- Переваги:
- Якість, натуральність
- Альона Ф***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дуже смачне пюре, не кисле, гарний склад, приємна ніжна текстура. Однозначно ❤️. Можна використовувати як смаколик до оладок.
- Переваги:
- Текстура, смак
- Гапонова А***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Яблучко то любов! Доня їсть за обидві щоки і просить ще. Смак і консистенція просто супер! Зручне пакування, рівно один раз. Жодної небажаної реакції. Супер! Дякую пюре Gerber.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Жодного
- Остапенко Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Одне з перших пюре, яке ввела у прикорм своїй дитині! Дуже смачне, дитина їсть із задоволенням. Помірно солодкий смак і найголовніше - без додавання крохмалю та цукру. Зручно брати з собою.
- Переваги:
- Якість, смак, ціна, натуральність.
- Недоліки:
- Не відмічаю.
- Наталья Д***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Зручність, натуральність, висока якість - це все про Gerber . Почавши прикорм з овочевих, згодом запропонували синочку фруктові пюрешки. Яблучні - одні з найулюбленіших, малюк не залишає ані ложки.
- Переваги:
- Висока якість, чудовий склад
- Наталья Д***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
З самого початку прикорму віддали перевагу продуктам Gerber за їх натуральний склад. Найкраще смакують саме фруктові пюрешки. Гербер "яблуко і груша" - то любов з першої ложки.
- Переваги:
- Натуральний склад
- Виктория С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
В очередной раз убеждаюсь в качестве продукта данной фирмы. Участвовала в акции, спасибо очень вкусно малышу понравилось
- Переваги:
- Удобная упаковка
- Валентина С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Смачне пюре, ідеально підходить для дитини
- Владлена Т***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
завжди маємо в запасі декілька баночок - на випадок коли немає часу натерти яблучко, або немає світла і неможливо переблендерити - дуже виручає пюре Gerber ) додаєм до кашки, відкриваємо кисломолочний сирок - і збалансований дитячий сніданок для дитини готовий)
- Переваги:
- Склад
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дякую!
- Переваги:
- Смачне, сроки в нормі
- Лілія Н***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Користуємося вже протягом 5 місяців, спочатку як початковий прикорм, зараз - додавання до основного раціону (в каші для смаку, до блинчиків та кексів). Найкраща продукція, що представлена на українському ринку, можна не хвилюватися за склад і не корити себе, що погана мама, бо не робиш такі пюре самостійно. Ще й дитині до смаку. Безмежно вдячні за "полегшення роботи мами".
- Переваги:
- Якість, ціна
- Ігор Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Отримали в подарунок 3 пюре)))
Пюре дуже смачне)))
Обираємо завжди продукцію Gerber - Надія Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дитині засмакувало пюре Gerber. Економить багато часу на приготуванні і митті посуду
- Переваги:
- Економія часу, корисно, смачно
- Юлія Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Вибрала пюре Gerber для першого прикорму дитини, в складі нічого зайвого, легка структура консенстенції (в домашніх умовах так дрібно я не змогла зробити). Зручно, що є баночки як і меншого так і більшого об'єму, так як спочатку дитина багато не їла, маленька баночка була дуже зручна. А фруктові варіанти, такі смачні, що самим хочеться з'їсти)))
- Надія Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дитині засмакувало #пюре_Gerber. Економить багато часу на приготуванні і митті посуду
- Переваги:
- Смачно, корисно, економія часу
- Лариса Ч***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Смачні дитячі пюре без добавок, дитина їсть із задоволенням. Одне з перших фруктових пюре, яке вводили в прикорм
- Переваги:
- Більш густе ніж у інших виробників, гарний склад
- Недоліки:
- Не виявили
- Лаврентьєва А***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Починали прикорм з овочевих пюре Gerber, продовжили пробувати фруктові пюре цього виробника. Дитині подобається, їсть, мама задоволена!
- Переваги:
- Якісне пюре, дитина їсть із за доволенням
- Михалевська в***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дуже смачне пюре,малятко смакує з задоволенням,gerber це найкращий вибір
- Переваги:
- Однорідне,смачне пюре
- Світлана П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
По смаку дуже схоже на оригінал) нам сподобалось
- Переваги:
- Дуже смачний
- Недоліки:
- незнайшли
- Катерина Р***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Спробували на тестування і синочку сподобалось. Дякуємо. Тепер це наше улюблене пюре, малюк зʼїдає з задоволенням.Gerber з нами всюди подорожує, зручні невеличкі баночки і консистенція така як треба, усе натуральне.
- Переваги:
- Склад
- Романенко Т***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Пюре Gerber Яблуко - просто супер! Мій малюк полюбляє його смак .Я ретельно вивчала відгуки про це пюре перед тим, як спробувати його.
Те, що пюре виготовлено зі свіжих яблук без штучних домішок, особливо приємно. Я знаю, що я даю своїй дитині тільки натуральні та корисні речі.
Текстура пюре теж чудова - гладенька і легка для годування. Моя дитина їсть його з апетитом і без проблем.- Переваги:
- Склад, текстура, смак
- ТатьянаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Купую пюре Gerber ,малеча їсть із задоволенням ,приходить завжди якісно запакований , терміни свіжі, відкривається із хлопком, Рекомендую
- Переваги:
- Завжди виручає коли потрібно срочно нагодувати, або в не дома.
- Татьяна Ч***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Обожнюємо пюре Gerber! Завжди смакує дитині, зручно мамі, тому що не треба готувати. Я впевнена в якості!
- Переваги:
- Смакує дитині, якість
- Катерина М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Перший прикорм ми розпочали з овочевих. Були дуже вражені якістю і смаком, а головне малюк їв із задоволенням. Тому коли прийшов час куштувати фрукти, ми вже одразу знали, що оберемо Gerber. Фруктові пюре - неперевершені. Природний смак, ніжна консистенція, без цукру. Малюк любе поласувати цим фруктовим пюре.
- Переваги:
- Природний смак без домішок і цукру
- Недоліки:
- Маленька баночка
- АннаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Ідеальний варіант для першого прикорму. Дитина їсть з задоволенням.Пюре в міру солодке , а головне з натуральним складом
- Анастасия К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Красивый цвет, приятный аромат фруктов, вкусное и сладкое, ребенку нравится. Радует натуральность продукта и что можно купить везде.
Яблоко с грушей понравилось больше. Не очень удобно есть с баночки, лучше пакетик со штуцером.
Буду заказывать ещё- Переваги:
- Натуральный
- Недоліки:
- Кажется, есть сахар в составе
Добрий день, Анастасіє!
Компанія Nestlé суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування і ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. Цукор не входить у склад даного продукту.
Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!
- Дана М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Смак пюре чудовий, консистенція ніжна, привабливий колір, приємний аромат, малюку дуже сподобалося) почали прикорм саме з Gerber і не помилилися) Дуже подобається склад, без цукру, солі та крохмалю, лише натуральні овочі чи фрукти. Коли малюк трошки підріс і перейшли на шматочки, то даю таке пюре з панкейками або якимось млинцями) рекомендую всім матусям️
- Переваги:
- Смак, консистенція, колір, аромат, склад
- Ірина М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Наші улюблені пюре, дуже смачненьке, малюк зʼїдає з захватом. пюре Gerber з нами всюди подорожує, зручні невеличкі баночки і консистенція така як треба, без зайвих складників, усе натуральне! Дякуємо!
- Переваги:
- Зручна упаковка, добра консистенція для малюка