- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: ЕНДІ
Ліхтарик супер все працює чудово шкода що не можна його якось модернізувати щоб поставити укумулятор побільше
- Переваги:
- компактний
- Продавець ЕНДІ
Дякуємо за відгук!
- Вячеслав Л***Відгук від покупця. Продавець: Smartphone-gadget
Прислали вже розпакований.
Можливо його відновлювали, а можливо з вітрини...
Більше у цього магазину нічого замовляти не буду- Переваги:
- гарно світить
- Недоліки:
- Не зовсім чітко працю кнопка включення
- Вячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: AE Electric. Колір корпусу: Чорний
Зручний та компактний ліхтарик.
- Олексій Я***Відгук від покупця. Продавець: AE Electric. Колір корпусу: Чорний
З першого погляду - ліхтарик не поганий: має гарні матеріали корпусу і їх обробку, водозахист. Так, гріється частина корпусу біля світлодіода, але враходучючи потужність - це нормальна робота і не температура нагріву - не критична. Комплектація із коробки - дуже гарна: власне ліхтарик, кліпса, два варіанти кріплення на брендовану темну стрічку (еластичну) для використання як налобний (силіконовий і пластиковий адаптер),якісний зарядний кабель USB-A на Type-C і запасний коплекут ущільнюючих клілець (водо- пило-захист).
Час роботи - відніс би до слабких сторін. Це можна корелювати із компактними розмірами (як ліхтарика, так і акумулятора) і потужністю роботи. Тож на це також треба зважати.
Але кнопка включення/перемикання режимів - горе страшне! Окрім того, що часто не спрацьовую з першого разу, ліхтарик періодично самостійно змінює режим роботи (середній на стробоскоп, наприклад). У поєднанні із калічною кнопкою - це просто вибішує. Ти просто не можеш покластися на його надійність. Тому ні в якому разі не рекомендую використовувати його у будь-яких ситуаціях, де від нього може залежати ваше життя чи здоров'я. Суто як якийсь утилітариний інструмент для побутових потреб.Чи як запасний варіант до основного інструменту. Ні в якому разі, як основний EDC в наборі, і тим паче для тактичних потреб. Надійність - його найбільша і суттєва проблема. Краще б виробник зробив один режим роботи і просту кнопку. Можливо, це б врятувало цю модель.- Переваги:
- Достатньо потужний світловий промінь, комплектація, збірка і матеріали. Інтерфейс USB Type-C
- Недоліки:
- Надійність, кнопка включення, час роботи акумулятор
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: raccoon tools
Проблему вирішено
Звертаюсь до продавця щодо вирішення цієї ситуації. Гарантійний талон не заповнений ,в срвіз звернутися не можу . На руках є тільки видаткова накладна , яка йшла в коробці з ліхтариком. Хочу чи отримати працюючий , чи отримати гарантійне сервісне обслуговування . Прошу зв'язатися зі мною.
- Переваги:
- Класно світить , заряду мені вистачало . Треба не забувати інколи заряджати . Цим ліхтариком був задоволений.
- Недоліки:
- Вже не працює , не вмикається . Попрацював 1,5 місяця. Не скажу що я розчарований , я роздратований )). Я до нього дуже звик і хочу щоб він працював.
- Продавець raccoon tools
Доброго дня!
Приносимо вибачення, за ситуацію, що склалася. Відповіли Вам в особисті повідомлення, щодо вирішення даного питання.
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Heat - Ray. Колір корпусу: Чорний
Чудовий ліхтар, сьогодні забрав і відразу ж почав використовувати, дуже зручно кріпиться магнітом до металу, і є зручна кліпса для кріплення на карман, або ще на якісь елементи одягу, плюс захист від води і пилу) супер)
- Переваги:
- Невеликі розміри, магніт, захист від пилу і води.
- Недоліки:
- Поки що не виявлено.
- Микола Ц***Відгук від покупця. Продавець: raccoon tools
Брав ще наприкiнцi листопада.Сподобалася його мала вага та яскравість.Почитав про нього тут відгуки,купив.Що я можу сказати?В плані комфорту він норм.Проте дуже розчарувала його батарея чи кнопка-перемикач режимів.При повному заряді штатного акумулятора його вистачає на 10-15хвилин нормальної роботи а далі він самостійно перемикається на наступний режим.
Гадав що це все через холодну погоду(ходжу на вулиці) проте коли вимкнули світло вдома то і в хатніх умовах його вистачило на такий самий час)
Дуже напрягає що для вмикання або перемикання режимів потрібно декілька разів натискати на кнопку.
Вважаю зайвим взагалі режим "семафору".Це потрібно у ручних ліхтарях а не налобних.
Але гаразд.Спробував замінити акумулятор на аналог тільки більш ємнісний.Нічого не змінилось!
Тож за такі гроші я дещо розчарований українською якістю таких ліхтарів.
Аналог від Чіни в підземному переході з такими ж самими показниками коштує 560грн.
Нікого не звинувачую.Списую на масовість виробництва.Проте вже задумуюсь про інший налобних ліхтар.- Переваги:
- Мала вага,розміри,яскравість,тайп-сі порт для зарядки
- Недоліки:
- Некероване самостійне управління яскравістю.Режим "семафор" в ньому зайвий
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: TimeLighting. Колір корпусу: Чорний
Проблему вирішено
В 10ти дневный период использования заметил, что как-то не на долго его хватает. Провел тест.
При полностью заряженном аккумуляторе в режиме LOW фонарь проработал 1 ч. 50 мин. при заявленных в описании 2 ч. 40 мин.
Сам фонарь классный, а вот к аккумулятору есть вопрос.
Можно ли его заменить?
С уважением!- Переваги:
- Классный многофункциональный фонарь с отличным световым потоком!
- Недоліки:
- Аккумулятор не держит заявленное время.
- Продавець TimeLighting
Доброго дня. Час роботи вказан максимальний, без урахувань вкл/викл (на що іде додаткова енергія). Товар можете повернути на протязі 14 днів (по закону прав спживачів) при належному стані і всіх умов повернення. Гарного дня.
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: AE Electric. Колір корпусу: Чорний
Ліхтарик маленький, зручний у використанні, гарно світить. Часто підводить кнопка включення. Режими світла самі перемикаються, особливо коли залишається чверть заряду батареї.
- Переваги:
- Не великий розмір, зручний у використанні, гарно світить.
- Недоліки:
- Часто не спрацьовує кнопка включеня, режими світла самі перемикаються.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: ELECTRICK
Ніколи не думала, що буду ходити по вулицях з налобним ліхтариком. Пишаюсь нашими воїнами, ми сильні!
- Переваги:
- Яскраве світло, три режими, є режим миготіння, що дуже ефективно при перетині дороги
- Недоліки:
- не виявила
- Кочнев О***Відгук від покупця. Продавець: AE Electric. Колір корпусу: Чорний
Проблему вирішено
Фонарик понравился. Но на четвёртый день, перестал светить!!! В посылке на Новой Почте не было ни чека ни гарантии. Вопрос, как теперь быть? Это наверно в отместку за мой восторженный отзыв после 1 дня использования.
- Переваги:
- Маленький, яркий, брендовая конструкция и сборка.
- Недоліки:
- Не работает
- Кочнев О***
Вопрос решён! Всё оперативно, спасибо продавцу!
- Продавець AE Electric
Доброго дня. Олег, просимо вибачення, за дану ситуацію. Гарантійний талон знаходиться в коробці, в маленькому конверті. Наш менеджер вже зв’язався з Вами, щодо заміни ліхтарика на новий. Сподіваємося, що ви зміните свою думку стосовно продукції VIDEX. Гарного дня.
- Кочнев О***Відгук від покупця. Продавець: AE Electric. Колір корпусу: Чорний
Я в восторге! Хочу ещё но блин закончились.
- Переваги:
- Маленький, яркий, брендовая конструкция и сборка.
- Недоліки:
- Незаметил
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: raccoon tools
Зарядки вистачає на 2-2,5 години
- Переваги:
- Невеликий розмір, 3 режими, магніт, можна закріпити на металевих поверхнях
- Павел Т***Відгук від покупця. Продавець: Atom. Колір корпусу: Чорний
Отличный компактный фонарик. Быстро доставили.
Спасибо!- Продавець Atom
Дякуємо за замовлення :)
- Максим Ч***Відгук від покупця. Продавець: AE Electric. Колір корпусу: Чорний
Проблему вирішено
Ліхтар дуже швидко розряджається. В мене заряджений на повну витримав всього 3 години :(
Ліхтар глючить, він сам перемикається на мерехтіння і це бісить.
Кнопку потрібно нажимати зі всієї сили, іноді не спрацьовує, бо треба жати сильніше.
Мінімальна яскравість занадто яскрава, саме тому розряджається батарея, ніяк повпливати на це не можна.
Резюме - спочатку радів, але зараз розчарований и не рекомендував би, зважаючи ще й на доволі велику ціну.- Переваги:
- - маленький
- якісний - Недоліки:
- - швидко розряджується
- мінімальна яскравість занадто яскрава
- глючить, перемикається сам, починає мерехтіти
- дуже сильно треба жати кнопку, не спрацьовує з першого разу
- Андрій М***
Як вирішили проблеми з швидким розрядженням? Купівля нового аккумулятора допоможе?
- Віталій
Так в чому проблема якщо у нього в характеристиках вказано час світіння на мінімумі 2:45годин? А він Вам світив більше вказаного часу…
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: AE Electric. Колір корпусу: Чорний
Фонарик дуже чудовий, чесно я навіть не очікував. За ці кошти він того коштує.
- Переваги:
- Дуже яскравий, маленький, усі зручності у використанні.
- Недоліки:
- Не має
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: AE Electric. Колір корпусу: Чорний
Зручний у використанні, компактний, ціна відповідає якості
- Переваги:
- Зручність у використанні
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Atom. Колір корпусу: Чорний
Отличный компактный фонарик, брал для вело. Между шлемом и очками встал как надо. На голове не болтается, светимость достаточная.
- Переваги:
- Компактность, простота в использовании, универсальность.
- Недоліки:
- Пока не обнаружено.
- Владимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: AE Electric. Колір корпусу: Чорний
Ліхтарик гарної якості, світить як прожектор
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: AE Electric. Колір корпусу: Чорний
Компактний,потужний для свого розміру.рекомендую!
- Переваги:
- Компактність
- Недоліки:
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: AE Electric. Колір корпусу: Чорний
Фонарик хорош брал для работы и рыбалки парочка запасных батареек и в путь.
- Переваги:
- Компактность
- Кіріл Р***Відгук від покупця. Продавець: AE Electric. Колір корпусу: Чорний
Спасибо огромное отзывчевому персоналу, очень компактный и мощный фонарик, за его мощность, я бы сказал не фонарик, а прожектор )))
- Переваги:
- Компактность, разные виды крепления, поворот клипсы на 360о, мощность
- Недоліки:
- Помоему нет, и даже цена не есть недостатком ибо его компактность и мощность оправдывает цену )
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: AE Electric. Колір корпусу: Чорний
Хороший ручной фонарь на каждый день. В машине оставил налобное крепление, и можно носить в бананке.
- Переваги:
- Материалы, крепкий магнит, хороший свет, type-c зарядка