- Вика М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Лампа прийшла швидко, зібрала за 10 хвилин , легка в зборі і дуже стильна )
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дуже гарна. Якісна. Важка) стояти буде чітко, без похитувань, за рахунок ваги. Стильна.
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Константин Щ***Відгук від покупця. Продавець: kostor
лампа гарно світить
- Переваги:
- лампа чудово працює
- Недоліки:
- чорний провід псує вигляд лампи. було б краще використати білий провід, як і сама лампа
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все доїхало цілим , гарно запакована лампа . В розібраному вигляді , все зрозуміло і швидко збирається, працює добре, світло перемикається пультом, є багато режимів. Також добре, що є тримач для телефону, зручно знімати процес
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Ціна якість
- Переваги:
- Не китай
- Продавець kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)